Teambuilding Olympics

teambuilding-olympics

Onze teambuilding Olympics is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes voor grote groepen. Bent u met 50 personen of meer en bent u op zoek naar teambuilding aan het strand dan is deze activiteit een echte aanrader! Op basis van jullie groepsgrootte bepalen we het aantal teams en kiezen we uw favoriete onderdelen uit. Jullie komen elk team tegen op een ander onderdeel tijdens dit toernooi. Willen jullie veel actie en kiezen jullie voor de combinatie bumper voetbal en archery tag of willen jullie vooral fun en niet te actief en gaan jullie voor sumo en levend tafelvoetbal? Hoe grote de groep hoe meer onderdelen we meenemen. Voor grote bedrijfsuitjes bouwen we een compleet Olympisch dorp en openen we de spelen met een brandende fakkel! Tijdens de teambuilding Olympics hebben al uw collega’s hun moment om te stralen tijdens een onderdeel waar zij talent voor hebben. Een echte teambuilding topper!

WAAROM TEAMBUILDING OLYMPICS

 • Meerdere unieke activiteiten in één toernooi
 • Kies zelf wat u in uw Olympics wilt
 • Perfect voor grote groepen
 • Voor iedereen zit er wel iets tussen

HET SPEL

Na het ontsteken van het Olympische vuur door de organisator (of directeur van jullie bedrijf) zijn de spelen kunnen starten! Na de teamverdeling nemen onze begeleiders jullie mee naar alle arena’s om de strijd te beginnen. Elke arena bied een uniek spel aan twee teams tegen elkaar strijden en punten te verdienen zijn. Bij de eind ceremonie van de Olympics tellen we de punten en delen we de prijs uit aan het winnende team.

SUPER ORGINEEL

Tijdens de teambuilding  olympics verbluffen u graag met onze origineelste activiteiten. We zetten het liefst een olympisch dorp neer met grote inflatables die jullie al vanaf de verte kunnen zien. Maar ook een Haka energizer van een echte maori of  een SUP race op onze megasups behoort tot de mogelijkheden!  Al onze activiteiten zijn tot in de puntjes verzorgd en we kunnen met zekerheid  zeggen dat de teambuilding olympics een echte ervaring voor jullie zal zijn!

teambuilding-olympics-groepsfoto

TEAMBUILDING

De spellen in de Teambuilding Olympics kunnen verschillen in vaardigheden die nodig zijn om te winnen. Denk aan reactie vermogen, fysieke conditie, denkkracht en creativiteit. Er is maar een rode draad in alle spellen en dat is teamwork. Zorg dat u strategieën bespreekt, krachten bundelt. Tijdens het toernooi  bouwt u uw team steeds sterker op.

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek? Ga de strijd aan bij Teambuilding Olympics! De frisse wind, lichaamsbeweging en natuurlijk de gezelligheid. Na deze middag kunnen jullie er weer helemaal tegenaan!

15:00 – 15:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
15:30 – 17:00 Teambuilding Olympics
17:00 – 21:00 Borrel / BBQ / diner

Benieuwd op welke locaties Teambuilding Olympics allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
13:30 – 15:00 Teambuilding Olympics
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Cocktail workshop
17:30 – 18:30 Borrel uurtje + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

SLECHT WEER SCENARIO

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Teambuilding Olympics?

Een beetje competitie kan geen kwaad. ’n Juichende winnaar, gillende verliezer en fanatieke collega’s rond het veld zorgen voor een
Zijn jullie echte poker pro’s of zouden jullie dit wel willen worden? Hoofdrekenen, bluffen en leugens herkennen als een echte
Wilt u samen met uw team iets terug doen voor moedertje natuur? Koppel dan een beachcleaning aan uw event onder
Leer golfsurfen in de Noorzee en garandeer uw team van een mooie ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Onze
Onze instructrice Juul is yoga. Ze ademt yoga, leeft het. Juul is heerlijk Zen en de groep ook na het
Stap op een van onze mega SUPS voor een mooie tocht over het water! Zowel op zee als in de
Even lekker uitrazen op het strand tijdens een lekker potje Zorbballen. Beuk, schop en lanceer je collega’s. Het allemaal geoorloofd
Als het gaat om kerstplezier met een twist, is er niets dat op kan tegen onze activiteit van sumoworstelen in
Hebben jullie wel zin in een leuke en creatieve middag? Kom slippers pimpen bij een van onze leuke locaties aan
Kan het niet gek genoeg voor jullie? Of kan jullie team juist een beetje pit gebruiken? Daag jezelf en je
Ontdek de kust samen met uw collega’s tijdens een interactieve wandeling vol leuke weetjes en opdrachten. Van Hoek van Holland
Wie heeft de beste kennis over kerst films? Wie kan het beste mythes van waarheid onderscheiden in populaire verhalen rond
Super origineel, gezellig en interactief, een workshop reuze dromenvangers maken is een ontzettend leuk idee voor een creatief teamuitje! Tijdens de
Vorige
Volgende