Santa Fight

santa-fight

Stap in de ring en maak jullie klaar voor een hilarische en feestelijke activiteit die je niet snel zult vergeten! Als het gaat om kerstplezier met een twist, is er niets dat op kan tegen onze activiteit van sumoworstelen in kerstman sumopakken. Trek een pak aan, bind je buik vast en ga de uitdaging aan terwijl uw uw vrienden, familie of collega’s uitdaagt voor een epische strijd vol plezier, gelach en competitie. Of u nu een professionele sumoworstelaar bent of gewoon op zoek bent naar een unieke manier om in de kerstsfeer te komen, deze activiteit belooft een onvergetelijke ervaring te worden die je nog lang zult navertellen. Dus bereid jullie voor op een gevecht van reusachtige proporties en laat de innerlijke kerstman in je los tijdens ons spannende sumoworstel avontuur!

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Feestelijke activiteit
 • Hilarisch
 • Mogelijk voor elke soort groep
 • Strijd in Santa Teams voor de hoofdprijs

HOGE FUN FACTOR

De Santa Fight is altijd lachen, gieren, brullen. Daag je collega’s, familie of vrienden uit en stap met elkaar in de ring. De grote Santa pakken geven een leuk beeld, en de onhandigheid van het bewegen in een pak is hilarisch om naar te kijken!

 

TEAMBUILDING

Santa Fight is niet alleen goed voor de lachspieren, maar ook voor teambuilding. Bedenk tactische manieren om je tegenstander naar de grond te werpen. De andere deelnemers moedigen aan!

ANYWHERE, ANYTIME

Het spel is geschikt voor elke locatie, groep soort en groepsgrootte. Voor kinderen hebben wij, naast de Santa Size, ook kleine sumo Santa pakken. Zo kan ook altijd leeftijd en elk niveau de ring in stappen. Combineer Santa fight met een leuke borrel of diner in kerstsfeer voor een ultiem kerstuitje!

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek? Na deze gezellige middag vol fun kunnen jullie er weer helemaal tegenaan!

16:00 – 16:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
16:30 – 18:00 Santa Fight
18:00 – 21:00 Diner en borrel

Benieuwd op welke locaties Santa Fight allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

12:30 – 13:00 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
13:00 – 15:00 Wie is de Grinch?!
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Santa Fight
17:30 – 18:30 Borrel uurtje + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

SLECHT WEER SCENARIO

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Santa Fight?

Onze instructrice Juul is yoga. Ze ademt yoga, leeft het. Juul is heerlijk Zen en de groep ook na het
Spannende puzzels en mind games. Harde battles en obstakels. Wie kan zijn zenuwen onder controle houden en krijgt het voor
Eenmaal gegrepen door het kiteboardvirus is er geen houden meer aan. Dan ben je verkocht. En verknocht. Dan opent zich
Ontdek de kust samen met uw collega’s tijdens een interactieve wandeling vol leuke weetjes en opdrachten. Van Hoek van Holland
Stap op een van onze mega SUPS voor een mooie tocht over het water! Zowel op zee als in de
Stap op een van onze stoere E choppers en kom mee op een ‘Tour de Dunes’! Ontdek de mooiste plekjes
Mik op ons grote 5 meter hoge dartbord dat zeker indruk maakt bij uw collega’s. Probeer een ONE HUNDRED AND
De apres ski Olympics is de perfecte activiteit als jullie tijdens de koude wintermaanden een leuk uitje willen plannen met
Een powerboat (rib boot) varen in Scheveningen? Wavevents organiseert jullie bedrijfsuitje compleet met rib varen. Wij werken samen met Rib Actie
Levend tafelvoetbal is een originele activiteit waarmee u uw collega’s allemaal zult verrassen. Wie heeft het vroeger niet gespeeld in
Wilt u samen met uw team iets terug doen voor moedertje natuur? Koppel dan een beachcleaning aan uw event onder
Even weg van alle stress om je heen? Tijdens een mindfulness sessie leren wij hoe je effectiever kan werken en
Dé meest gespeelde sport op het strand ter wereld: beachvolleybal! Bij ons staan teambuilding en plezier op nummer 1. Daarom focussen
Vorige
Volgende