Dromenvangers XL

dromenvangers-xl

Super origineel, gezellig en interactief, een workshop reuze dromenvangers maken is een ontzettend leuk idee voor een creatief teamuitje!
Tijdens de workshop XL dromenvangers gaan jullie aan de slag om reuze dromenvangers te maken van maar liefst 60 cm. Op de workshop tafel staan vrolijk gekleurde ringenhouders, potten met veren, kralen, bedeltjes en alles wat u nodig heeft om een prachtige dromenvangers te maken. Een dromenvanger maken is zeker niet moeilijk en onze gezellige creatieve workshop begeleidster neemt u stap voor stap mee en garandeert dat jullie allemaal met een mooie dromenvanger naar huis gaan!

WAAROM DROMENVANGERS XL?

 • Topactiviteit voor een creatief uitje
 • Leuk item voor op de werkplek of in huis
 • Interactief uitje waar iedereen aan mee kan doen
 • Gezellige creatieve workshop host
 • Op iedere locatie te boeken
dromenvangers-uitje

PERFECT TE COMBINEREN

Wilt u een leuk uitje organiseren voor de hele afdeling of voor uw grote familiedag? Met een keuze programma kunnen de deelnemers zich vooraf inschrijven en kiezen voor de activiteit die het beste bij hen past. De workshop XL dromenvangers is perfect te combineren met een iets actiefs op het strand zoals bijvoorbeeld Archery tag!

 

dromenvangers-maken

GEZELLIG EN SOCIAAL

Iedereen zit gezellig aan één tafel. De bar is nooit ver dus een drankje bestellen tijdens de activiteit is zeker mogelijk. Dit is een perfecte interactieve borrel waarbij jullie gezellig kunnen bijkletsen of die nieuwe collega kan leren kennen in een relaxte setting.

dromenvangers-maken-op-locatie

BESCHIKBAAR OP IEDERE LOCATIE

We werken samen met meer dan 25 leuke strandtenten langs de Nederlandse kust. We hebben het beste plekje op het zonovergoten terras gereserveerd voor jullie en bij minder weer hebben jullie een leuk plekje binnen. Heeft u zelf een locatie op het oog laat het ons dan gerust weten. We zijn voor deze workshop niet locatie afhankelijk en kunnen de workshop zelfs bij jullie op kantoor tijdens een gezellige vrijdagmiddagborrel hosten.

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek? Laat je creatieve geest het werk doen en klets gezellig bij met je collega’s. Na deze middag zijn jullie weer opgeladen en kunnen jullie er helemaal tegenaan!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Workshop xl dromenvangers maken
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Benieuwd op welke locaties Dromenvangers XL allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

14:00 – 14:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
14:30 – 16:00 Workshop XL dromenvangers maken
16:00 – 17:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
17:00 – 18:30 Cocktails shaken
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

SLECHT WEER SCENARIO

Voor sommige activiteiten zijn we wel weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom, indien u naast deze workshop ook een buitenactiviteit bij ons heeft geboekt, van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke proeverij, workshop of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

14:00 – 14:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
14:30 – 16:00 XL dromenvangers maken
16:00 – 17:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
17:00 – 18:30 Cocktail workshop
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Dromenvangers XL?

Niets is wat het lijkt… Jullie proberen zoveel mogelijk geld voor de pot te verdienen en steeds als je denkt
Eenmaal gegrepen door het kiteboardvirus is er geen houden meer aan. Dan ben je verkocht. En verknocht. Dan opent zich
Stap op een van onze stoere E choppers en kom mee op een ‘Tour de Dunes’! Ontdek de mooiste plekjes
Mik op ons grote 5 meter hoge dartbord dat zeker indruk maakt bij uw collega’s. Probeer een ONE HUNDRED AND
Stap op een van onze mega SUPS voor een mooie tocht over het water! Zowel op zee als in de
Intensieve begeleiding door onze professionele trainers zorgt voor veilige en resultaatgerichte trainingen. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan
Wie heeft de beste kennis over kerst films? Wie kan het beste mythes van waarheid onderscheiden in populaire verhalen rond
Zes kamp is razend populair en dat is niet voor niets! Tijdens een zes kamp verdelen we uw groep in
Wat gebeurt er als je paintball, trefbal en pijl en boogschieten verwerkt tot een sport? Dan krijg je de nieuwste
Ontdek de kust samen met uw collega’s tijdens een interactieve wandeling vol leuke weetjes en opdrachten. Van Hoek van Holland
Dé meest gespeelde sport op het strand ter wereld: beachvolleybal! Bij ons staan teambuilding en plezier op nummer 1. Daarom focussen
Wilt u samen met uw team iets terug doen voor moedertje natuur? Koppel dan een beachcleaning aan uw event onder
Kunnen jullie wel wat gezelligheid gebruiken in de koude wintermaanden? Een workshop ijssculpturen op een leuke locatie met na afloop
Valt het weer een beetje tegen? Dan gaan we alsnog met onze voetjes in het zand een heerlijke dag beleven.
Passion fruit Martini’s en Mojitos met watermeloen of aardbeien, of misschien wel beide? Ervaar de magie van het cocktailshaken en
Vorige
Volgende