Haka workshop

haka-workshop

De Haka workshop is nr 1 teambuildingsactiviteit van dit moment, een echte krachtige energizer die uw team een boost geeft! Wat is een Haka eigenlijk en waarom is een Haka nou juist een goed idee voor uw teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? Een Haka is een traditionele dans ontworpen door de Maori’s uit Nieuw Zeeland en Fiji. De Haka was oorspronkelijk een strijddans en met hun voeten, handen, stem en zelfs hun ogen probeerde de Maori’s hun tegenstander te imponeren. De Haka wordt steeds populairder en dat is niet voor niets… Samen met een echte Maori leren jullie een eigen groeps Haka te maken. Ontdek de verborgen skills van uw collega’s. Wie laat het achterste van zijn tong zien en wie ontpopt zich als echte leider? Het zal u nog verbazen!

 

WAAROM EEN HAKA WORKSHOP?

 • Een echte Power workshop
 • Verbind en geeft energie
 • Gericht op teambuilding
 • Leuke break tijdens een vergadering of meeting
haka-workshop

KRACHTIGE TEAMBUILDING

De Haka workshop verbind en geeft een echte energie boost aan uw team. Alleen door een goede samenwerking kunnen jullie een krachtige Haka neerzetten!

haka-workshop-strabd

EEN IDEALE BREAK

Een Haka workshop is de ideale break tijdens een lange vergadering of meeting. Na het volgen van deze power workshop zult u zien dat uw collega’s met frisse energie de dag voortzetten.

haka-workshop-bedrijfsuitje

VEEL LACHEN EN PLEZIER

Op de vloer stampen, met de ogen rollen, krijsen en gillen. Een unieke ervaring waarin u een hoop plezier beleeft met uw teamgenoten!

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek op kantoor? Kom even lekker uitwaaien op het strand met een teambuildingsactiviteit die de groep dichter bij elkaar brengt. Na deze middag zijn jullie helemaal opgeladen en kunnen jullie er weer helemaal tegenaan!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Archery Attack
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Benieuwd op welke locaties Haka workshop allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

14:00 – 14:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
15:00 – 15:30 Training deel 1
15:30 – 16:30 Haka workshop
16:30 – 17:00 Training deel 2
17:00 – 18:00 Borrel uurtje
18:00 – 21:30 BBQ / Diner

SLECHT WEER SCENARIO

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Haka workshop?

Dé meest gespeelde sport op het strand ter wereld: beachvolleybal! Bij ons staan teambuilding en plezier op nummer 1. Daarom focussen
Het draait allemaal om balans bij het suppen. Met je voeten op de plank, peddel in je hand creëer je
Wilt u samen met uw team iets terug doen voor moedertje natuur? Koppel dan een beachcleaning aan uw event onder
Even lekker uitrazen op het strand tijdens een lekker potje Zorbballen. Beuk, schop en lanceer je collega’s. Het allemaal geoorloofd
Onze instructrice Juul is yoga. Ze ademt yoga, leeft het. Juul is heerlijk Zen en de groep ook na het
Super origineel, gezellig en interactief, een workshop reuze dromenvangers maken is een ontzettend leuk idee voor een creatief teamuitje! Tijdens de
Intensieve begeleiding door onze professionele trainers zorgt voor veilige en resultaatgerichte trainingen. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan
Mik op ons grote 5 meter hoge dartbord dat zeker indruk maakt bij uw collega’s. Probeer een ONE HUNDRED AND
Stap op een van onze mega SUPS voor een mooie tocht over het water! Zowel op zee als in de
Kan het niet gek genoeg voor jullie? Of kan jullie team juist een beetje pit gebruiken? Daag jezelf en je
Alles is gehuld in kerstmysterie… in teams strijden jullie tegen elkaar om zoveel mogelijk kerstbitcoins voor Santa te verzamelen zodat
Zijn jullie echte poker pro’s of zouden jullie dit wel willen worden? Hoofdrekenen, bluffen en leugens herkennen als een echte
Valt het weer een beetje tegen? Dan gaan we alsnog met onze voetjes in het zand een heerlijke dag beleven.
Vorige
Volgende