Arrangementen

Bent u op zoek naar een leuke activiteit en wilt u daar graag een heerlijke lunch, borrel of diner bij reserveren op een mooie locatie? Er zijn 3 verschillende arrangementen waarbinnen we eindeloos kunnen combineren door onze enorme keuze aan kustplaatsen, strandtenten en activiteiten.

Door te luisteren naar uw wensen, mee te denken en te adviseren waar nodig  stellen we altijd een arrangement op maat voor u samen.

Kan niet bestaat niet!

 

BASIS ARRANGEMENT (1 ACTIVITEIT)

U kunt elke activiteit op onze website combineren met een heerlijke lunch, borrel of diner. Onze activiteiten duren 1 tot 2 uur. Kiezen voor 1 activiteit is een perfecte keuze als:

  • U het liefst met alle leden van uw team of bedrijf tegelijk 1 activiteit wilt doen
  • Uw uitje laat van start gaat omdat uw team overdag aan het werk is
  • Het budget niet erg groot is

KEUZE ARRANGEMENT (2+ ACTIVITEITEN)

Kies meerdere activiteiten van onze website. Combineer bijvoorbeeld iets actiefs, creatiefs en een proeverij en laat uw gasten zelf 1 of meerdere activiteiten kiezen. Dit is de perfecte keuze als:

  • U een divers team heeft qua leeftijd en interesses
  • Een leuke dag voor iedereen het doel is
  • U gasten heeft die minder sportief zijn

TEAMBUILDING ARRANGEMENT (3+ ACTIVITEITEN)

Kies 3 of meer activiteiten en wij creëren een teambuilding event op maat! We ontwerpen een wedstrijd schema en delen gekleurde bandana’s uit voor alle teams. Dit is de perfecte keuze als:

  • Teambuilding het doel van uw dag is
  • U een complete middag vol activiteiten zoekt
  • Uw gasten houden van actief bezig zijn op het strand

SLECHT WEER SCENARIO BASIS ARRANGEMENT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO KEUZE OF TEAMBUILDING ARRANGEMENT

Wilt u het liefst een keuze of teambuilding arrangement plannen maar bent u benieuwd hoe we bij Wavevents omgaan met slecht weer? Gelukkig hebben we bij slecht weer tal van mogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld een combinatie maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. Als u hiervoor kiest kunnen we dit gewoon bij de gekozen locatie door laten gaan.

Had u een teambuilding arrangement op het oog maar wilt u niet het sportieve karakter van het evenement verliezen in geval van slecht weer? U kunt bij Wavevents een optie nemen om een indoor strandlocatie te reserveren in geval van slecht weer. Een soort verzekering om te zorgen dat uw actieve programma altijd door kan gaan!

INDOOR STRANDLOCATIE

Heeft u een sportieve teambuildingdag op het oog en wilt u zeker zijn dat deze dag kan doorgaan ook bij slecht weer? Bij Wavevents kunt u voor een klein bedrag een enorme indoor strandlocatie reserveren zodat u altijd verzekerd bent van een sportieve beachday!

De indoor locatie is gevestigd in Scheveningen en dient normaal gesproken als trainingslocatie voor het Nederlands beachvollybalteam. Er zit een gezellige beachbar direct aan het zand. Op nog geen 3 minuten lopen zitten tientallen leuke restaurants aan de haven van Scheveningen.

DE EERSTE INDRUK IS BELANGRIJK VOOR EEN GESLAAGD EVENT

Als wij iets met de jaren geleerd hebben is het dat de eerste en de laatste indruk iets is dat vrijwel iedereen bijblijft na een event. Als er lang gezocht moet worden naar een parkeerplaats geeft dat veel klachten en vaak een druk op het programma. Een enthousiaste begroeting met een fris drankje op een snikhete dag daarentegen is vaak het begin van een legendarische teamdag!

Een locatie heeft veel invloed op het succes van uw dag. Door ons uitgebreide netwerk aan contacten langs de Nederlandse kust kunnen we u goed adviseren. Onze eventspecialisten staan 24/7 voor u klaar met advies, Neem contact op voor een advies op maat of vul ons offerte formulier in!

Tevreden opdrachtgevers

OFFERTE OP MAAT

Dit zeggen klanten over ons

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Read More
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Read More
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Statema, Unilever
Hidde Statema, Unilever
Read More
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Read More
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Read More
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next