Wild en Gluhwein workshop

wild-en-gluhwein

Onze versie van een ludieke kookworkshop in de wintersferen. De wild en gluwein workshop is een ‘must’ voor als u uw culinaire vaardigheden nog wilt opkrikken in het winter seizoen. Wie wilt er nou niet weten hoe u nou gluhwein maakt en wild braadt in de koude maanden van het jaar. Bij onze samenwerkingspartners hebben we vakundige koks in professionele keukens die met alle liefde het vak van wild braden en gluhwein maken leren aan geïnteresseerden. Daarna is het een kwestie van gezellig aan tafel bourgondisch genieten van jullie kunstwerken.

WAAROM WILD EN GLUHWEIN WORKSHOP?

 • Ideaal voor de kookliefhebbers onder ons
 • Even iets anders dan de normale kookworkshop
 • Echt een skill die u mee naar huis neemt
 • Bourgondisch nagenieten

NIEUWE KOOKVAARDIGHEDEN

Deze workshop biedt niet alleen de kans om heerlijke wildgerechten en verwarmende glühwein onder de knie te krijgen, maar ook om waardevolle kooktechnieken te leren die u verder kunt toepassen in uw eigen keuken. U leert hoe u wild op de juiste manier bereidt om de unieke smaken naar voren te brengen, en hoe u de perfecte glühwein maakt met precies de juiste balans tussen zoet en kruidig.

LEER VAN SPECIALISTEN

Onze samenwerkingspartners zijn geen gewone koks, ze zijn professionals die hun vak meester zijn. Deze culinaire experts hebben een passie voor het bereiden van wild en het maken van glühwein, en dit enthousiasme delen ze graag met anderen.

BOURGONDISCH NATAFELEN

Na al het snijden, roeren, bakken en kruiden, is het tijd om te ontspannen en te genieten. Neem de tijd om elke hap te proeven, deel je gedachten over de smaakcombinaties, lach om de mislukkingen en vier de successen. Want dat is waar bourgondisch genieten om draait: het vieren van het leven en de liefde voor eten in goed gezelschap.

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek? Beweeg, lach en laat die hersens kraken tijdens Wie is de Rat!? Na deze gezellige middag vol fun kunnen jullie er weer helemaal tegenaan!

16:00 – 16:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
16:30 – 18:00 Wild en Gluhwein workshop
18:00 – 21:00 Diner en borrel

Benieuwd op welke locaties Wild en Gluhwein workshop allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

12:30 – 13:00 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
13:00 – 15:00 Wie is de Grinch?!
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Wild en Gluhwein workshop
17:30 – 18:30 Borrel uurtje + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

SLECHT WEER SCENARIO

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Wild en Gluhwein workshop?

Leer golfsurfen in de Noorzee en garandeer uw team van een mooie ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Onze
Wat gebeurt er als je paintball, trefbal en pijl en boogschieten verwerkt tot een sport? Dan krijg je de nieuwste
Even lekker uitrazen op het strand tijdens een lekker potje Zorbballen. Beuk, schop en lanceer je collega’s. Het allemaal geoorloofd
Als het gaat om kerstplezier met een twist, is er niets dat op kan tegen onze activiteit van sumoworstelen in
Levend tafelvoetbal is een originele activiteit waarmee u uw collega’s allemaal zult verrassen. Wie heeft het vroeger niet gespeeld in
Graag vertellen wij over onze creatieve winterwonderland workshops! Laat uw innerlijke artistieke sneeuwvlokje sprankelen terwijl we samen de magie van
Kunnen jullie wel wat gezelligheid gebruiken in de koude wintermaanden? Een workshop ijssculpturen op een leuke locatie met na afloop
Kan het niet gek genoeg voor jullie? Of kan jullie team juist een beetje pit gebruiken? Daag jezelf en je
Stap op een van onze stoere E choppers en kom mee op een ‘Tour de Dunes’! Ontdek de mooiste plekjes
Wilt u samen met uw team iets terug doen voor moedertje natuur? Koppel dan een beachcleaning aan uw event onder
Dé meest gespeelde sport op het strand ter wereld: beachvolleybal! Bij ons staan teambuilding en plezier op nummer 1. Daarom focussen
Neem uw collega’s mee voor een verrassende en uitdagende Capoeira workshop! Capoeira is de dans / vechtsport van Brazilië en
Vorige
Volgende