Wavevents12

Locaties voor events

 VOLG ONS 3 STAPPENPLAN

STAP 1

STAP 2

STAP 3

Kies een Locatie

De keuze voor een locatie bepaald welke activiteiten we aan kunnen bieden. Wij hebben alle informatie over de 12 kustplaatsen waar we actief zijn voor u op een rij gezet! 

hoek-van-holland

STAP 2

Kies een leuke Beachclub

Onze experts kennen veel prijzen en faciliteiten van de meeste strandtenten langs de Nederlandse kust. Zij kunnen u perfect adviseren om de beste keuze te maken. 

STAP 3

Kies leuke activiteiten

We denken na over activiteiten die passen bij uw gasten en gelegenheid en over een eventueel slecht weer scenario. We maken een tijdschema en vragen naar details.

cocktail-shaken

DE EERSTE INDRUK IS BELANGRIJK VOOR EEN GESLAAGD EVENT

Als wij iets met de jaren geleerd hebben is het dat de eerste en de laatste indruk iets is dat vrijwel iedereen bijblijft na een event. Als er lang gezocht moet worden naar een parkeerplaats geeft dat veel klachten en vaak een druk op het programma. Een enthousiaste begroeting met een heerlijke Gin tonic op een snikhete dag daarentegen is vaak het begin van een legendarische teamdag!

Uw locatie heeft veel invloed op het succes van uw dag. Daarom hebben we alle informatie over de kustplaatsen voor u op een rij gezet. Liever persoonlijk advies? Geen probleem onze eventspecialisten staan 24/7 voor u klaar met advies!

STAP 1 KIES UW LOCATIE

Vorige
Volgende