Schooluitje

ORIGINELE SCHOOLUITJES

Wilt u waardering geven aan uw personeel en hen belonen met een geweldig bedrijfsuitje? Wavevents organiseert samen met u een origineel uitje aan zee! Wat dacht u van een spannend bedrijfsuitje vol teambuilding activiteiten in combinatie met een gezellige borrel of bbq? Of een leuke workshop met aansluitend een knaller van een feestavond op het strand of op een eigen locatie? Wij luisteren naar uw ideeen en maken een op maat gemaakt bedrijfsuitje die perfect past bij uw wensen. Neem gerust contact met ons op voor een uitgebreide brainstorm sessie. Kan niet, bestaat niet.

TOP 10 ACTIVITEITEN SCHOOLUITJE

Vorige
Volgende
bedrijfsuitje-reuze-sups

LEUKE ACTIVITEITEN VOOR EEN SCHOOLUITJE

Bent u op zoek naar leuke activiteiten voor uw dag aan zee? Bekijk hier de  top 10 bedrijfsuitjes!
Wavevents richt zich vooral op teambuilding activiteiten op het strand. Neem uw collega’s mee op Expeditie in het spannende Wave Robinson Experience, wie ontpopt zich tot ware leider, snelle denker of blinkt uit tijdens de creativiteits proef? Spanning en sensatie gegarandeerd en een echte FUN activiteit gericht op teambuilding tijdens jullie bedrijfsuitje aan het strand! 

Tijdens het cocktail shaken leert onze eigen Tom Cruise jullie heerlijke cocktails ontwerpen. Een perfecte mix tussen inspanning en ontspanning met de voetjes in het zand. Groepen tot 100 personen kunnen bij ons tegelijkertijd shaken. Bekijk al onze workshops voor een leuk bedrijfsuitje aan het strand.

Liever een spannende GPS-tochtproeverij of activiteit op het water? Al onze activiteiten kunnen in combinatie geboekt worden met een borrel, lunch of diner. Vraag een offerte aan of neem meteen contact met ons op. We denken graag met u mee!

Wilt u onbezorgd genieten tijdens uw bedrijfsuitje? Wavevents zorgt ervoor dat uw activiteiten perfect georganiseerd zijn en uw borrel of diner tot in de puntjes verzorgd wordt. Er is een hoop mogelijk tijdens jullie bedrijfsuitje. Bekijk onze arrangementen of neem meteen contact met ons op. We maken graag een arrangement op maat voor een uniek bedrijfsuitje!

bedrijfsuitje-cocktail-workshop-wavevents

[activiteit]

 

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

WAVE ROBINSON EXPERIENCE

De Wave Robinson Experience is nr 1 teambuilding activiteit op het strand! Alleen het team met de beste samenwerking gaat er met de hoofdprijs vandoor, maar net als je denkt dat je bijna bij de finish bent kan alles ineens veranderen. Met de Wave Robinson Experience creëert u een goede boost binnen het bedrijf. Alle skills van de deelnemers worden ingezet en verborgen kwaliteiten komen naar voren. Goed samenwerken is de missie. Welk team heeft stalen zenuwen en gaat er met de prijs vandoor? Een perfect uitje tijdens uw bedrijfsuitje!

bedrijfsuitje-expeditie-robinson-wavevents

TOP 10 BEDRIJFSUITJES

Vorige
Volgende

LOCATIES VOOR UW BEDRIJFSUITJE

Mooie strandpaviljoens en gezellige beachclubs. Wavevents werkt alleen samen met de allerleukste locaties aan de kust! We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Liever een bedrijfsuitje op een eigen locatie? Laat het ons gerust weten. Kan niet, bestaat niet.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR UW BEDRIJFSUITJE

Vorige
Volgende

BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Een overnachting tijdens uw bedrijfsuitje kan een uitkomst bieden als er sommige personeelsleden ver moeten reizen. Bovendien kunnen jullie onbezorgd genieten van een borrel of feestavond en kan iedereen de volgende dag fris naar huis. Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje met overnachting laat het ons dan gerust weten. Wij helpen u aan een geschikte locatie!

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE

Vorige
Volgende

TEAMBUILDINGTIJDENS UW BEDRIJFSUITJE

Is het doel van jullie teamuitje teambuilding? Denk hierbij aan het versterken van de banden onderling, het motiveren van teamgenoten of het vertrouwen binnenin jullie groep te versterken. Wavevents heeft een groot aanbod aan teambuilding activiteiten die zeer geschikt zijn voor een teamuitje. Een Haka workshop is super origineel, haalt de leiders, de ondernemers en de snelle denkers meteen uit hun schulp. Je zal verrast zijn welke teamgenoten verborgen kwaliteiten bezitten. Ook een zes kamp of de Wave Robinson Experience zijn perfecte teambuildingactiviteiten en zeer geschikt voor een bedrijfsuitje.

GPS TOCHTEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE

Vorige
Volgende

WAAROM HET STRAND DE PERFECTE LOCATIE IS VOOR EEN BEDRIJFSUITJE

De zilte zeelucht, zeeën aan ruimte en een lekker zonnetje. Het strand is een heerlijke plek voor een bedrijfsuitje en de perfecte locatie voor personeelsleden om elkaar eens in een ander daglicht te zien. Op het strand zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u een vergadering combineren met leuke activiteiten en een borrel, of een dag vol teambuilding activiteiten inplannen met aansluitend een bbq bij een mooi strandpaviljoen. Na deze heerlijke dag kan iedereen er weer helemaal tegenaan en het zou zomaar kunnen dat er nieuwe vriendschappen gevormd zijn tussen uw collega’s. Van Hoek van Holland tot Ijmuiden, wij organiseren graag samen met u een bedrijfsuitje die perfect aansluit bij uw wensen. Neem gerust contact met ons op om uw bedrijfsuitje te bespreken.

PROEVERIJEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE

Vorige
Volgende

BEDRIJFSUITJE WINTER

Wanneer u een bedrijfsuitje wilt organiseren in de winter kan dit ook bij Wavevents! Niet alleen werken wij samen met de beste strandtenten in de zomer, maar ook met geweldige indoor locaties die in de winter beschikbaar zijn. Een indoor bedrijfsuitje is voor de winter een leuk idee, op deze manier kunnen jullie er even lekker tussenuit. Leuke activiteiten of workshops uitvoeren én ook nog eens op goede temperatuur blijven! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden in de winter te bespreken.