Levend tafelvoetbal

levend-tafelvoetbal

Levend tafelvoetbal is een originele activiteit waarmee u uw collega’s allemaal zult verrassen. Wie heeft het vroeger niet gespeeld in de kantine op school of bij de voetbalclub? U en uw collega’s nemen plaats in de arena van 16 meter lang en zitten vast aan ijzeren buizen waar u heen en weer kunt bewegen. Probeer de bal over te spelen naar de collega’s voor u maar pas op voor het andere team. Het is de bedoeling zoveel mogelijk doelpunten te scoren en zo min mogelijk ballen door te laten. Een geweldige activiteit waar iedereen aan mee kan doen of je nu een fitte voetballer bent of totaal niet sportief.

Levend tafelvoetbal is een perfecte activiteit als onderdeel van een teambuilding Olympics. Als uw afdelingsuitje bestaat uit 50 personen of meer zetten we graag meerdere beachgames neer en creëren we een doordraaischema op maat!

WAAROM LEVEND TAFELVOETBAL

 • Topactiviteit voor voetballiefhebbers
 • Deze enorme unit maakt veel indruk
 • Jullie spelen voor een prijs
 • Leuk voor jong en oud
 • Enthousiaste scheidsrechter
levend-tafelvoetbal-op-het-strand-in-scheveningen

HET SPEL

Jullie gaan in twee teams van maximaal 9 personen tegen elkaar spelen. Als u een grotere groep heeft, maken we er een toernooitje van. Per rij staat u met 3 teamgenoten vast aan de handvaten en kunt u alleen naar links of rechts bewegen. Het team die het meeste doelpunten scoort wint!

levend-tafelvoetbal-groot

SUPER ORGINEEL

Als u een origineel potje wilt voetballen met collega’s, zonder dat jullie de rest van de dag op zijn dan is dit een ideale activiteit. Levend tafelvoetbal vereist namelijk weinig fysieke inspanning, maar veel tactiek en reactievermogen.

levend-tafel-voetbal

TEAMBUILDING

Teambuilding bij levend tafelvoetbal gaat een stapje verder. Als u goed op elkaar ingesteld bent en denkt als 1 dan wint u makkelijk! Individuele kwaliteiten zijn hier niks bij een team die goed samenwerkt.

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek? Schiet die frustratie eruit tijdens een potje levend tafelvoetbal op het strand! De frisse wind, lichaamsbeweging en natuurlijk de gezelligheid. Na deze middag kunnen jullie er weer helemaal tegenaan!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Levend tafelvoetbal
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Benieuwd op welke locaties Levend tafelvoetbal allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
13:30 – 15:00 Levend tafelvoetbal
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Bubbelbal
17:30 – 18:30 Borrel uurtje + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

SLECHT WEER SCENARIO

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Levend tafelvoetbal?

Kan het niet gek genoeg voor jullie? Of kan jullie team juist een beetje pit gebruiken? Daag jezelf en je
Stap op een van onze mega SUPS voor een mooie tocht over het water! Zowel op zee als in de
Wat gebeurt er als je paintball, trefbal en pijl en boogschieten verwerkt tot een sport? Dan krijg je de nieuwste
Graag vertellen wij over onze creatieve winterwonderland workshops! Laat uw innerlijke artistieke sneeuwvlokje sprankelen terwijl we samen de magie van
Spannende puzzels en mind games. Harde battles en obstakels. Wie kan zijn zenuwen onder controle houden en krijgt het voor
Dé meest gespeelde sport op het strand ter wereld: beachvolleybal! Bij ons staan teambuilding en plezier op nummer 1. Daarom focussen
Een powerboat (rib boot) varen in Scheveningen? Wavevents organiseert jullie bedrijfsuitje compleet met rib varen. Wij werken samen met Rib Actie
Een verfrissende witbier, een donkere stout of een kruidige IPA. Er bestaan meer dan 400 verschillende soorten bier in de
Het draait allemaal om balans bij het suppen. Met je voeten op de plank, peddel in je hand creëer je
Leer golfsurfen in de Noorzee en garandeer uw team van een mooie ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Onze
Onze instructrice Juul is yoga. Ze ademt yoga, leeft het. Juul is heerlijk Zen en de groep ook na het
Intensieve begeleiding door onze professionele trainers zorgt voor veilige en resultaatgerichte trainingen. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan
Wilt u samen met uw team iets terug doen voor moedertje natuur? Koppel dan een beachcleaning aan uw event onder
Super origineel, gezellig en interactief, een workshop reuze dromenvangers maken is een ontzettend leuk idee voor een creatief teamuitje! Tijdens de
Vorige
Volgende