Personeelsfeest

EEN UNIEK PERSONEELSFEEST

Op zoek naar een totaalbeleving aan de westerse kust van Nederland? De werkvloer even achterwege laten om met z’n allen een feestdag te ondergaan? Een dag wat de boeken in kan? Laat dat bij ons nou kunnen! Niets fijner dat in een andere omgeving met je collega’s socialisen en elkaar beter leren kennen. Zet uw collega’s in het zonnetje door op het strand of op eigen locatie een uitje te personeelsfeest te organiseren. Bekijk onze uitlopende activiteiten en start meteen met het plannen van jullie feestdag! Wij staan voor jullie klaar om mee te denken. Contact ons met jullie wensen. Bij ons kan alles en is niets onmogelijk! 

TOP 10 ACTIVITEITEN PERSONEELSFEEST

Vorige
Volgende
wave-robinson-experience

TOP 10 UNIEKSTE ACTIVITEITEN VOOR EEN PERSONEELSFEEST

Vind je het lastig om een leuke activiteit te kiezen? Geen zorgen, wij hebben de top 10 populairste activiteiten voor je op een rijtje gezet. Kies je 1, 2 of 3 van deze activiteiten dan weet je zeker dat je goed zit! 
 
Houden jullie van de wind door je haren en het zoute water van de zee? Kijk dan eens naar de wind- en wateractiviteiten! Deze activiteiten worden door een professionele surfinstructeur begeleidt. Liever met je voeten door het zand lopen en iets actiefs doen? Check onze strandactiviteiten dan eens. Wave Robinson Experience is erg in trek als actief en hilarisch personeelsuitje. Wie van jullie team is een echte doorzetter? Wie elimineert jullie naar het winnende eiland? Speel het spel en kom erachter.  Toch liever een wat meer ontspannen uitje? Dan hebben wij een tal van populaire workshops, gps tochten en proeverijen om de sfeer erin te brengen! Shake bijvoorbeeld met heel je team de lekkerste tropische cocktail in de de workshop cocktail shaken. Combineer een actief onderdeel met een workshop en breng variatie in jullie personeelsfeest. Zo is er voor ieder wat wils!
 
Nog steeds moeite om de perfecte keuze voor jullie personeelsfeest te maken? Neem contact met ons op zodat we met je mee kunnen denken!

Er is een hele hoop mogelijk voor jullie personeelsfeestje. Wat de beste optie voor jullie feestje is hangt af van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld budget, het aantal personelen en het tijdsbestek. Bekijk onze arrangementen om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Wij maken jullie dag volledig op maat! 

COCKTAIL SHAKEN

Passionfruit Martini’s of Mojitos met watermeloen of aardbei, of lekker allebei? Ervaar de magie van het cocktail shaken op het jullie  locale strandje . Mix de smaken met de shaker en snuif het ultieme zomerse gevoel op. Wist je dat dat wij het wereldrecord cocktail shaken hebben verbroken? Zullen we nog eens een poging wagen met jullie team? Tijdens de workshop krijgt u alle fijne kneepjes van het vak te leren en keert u terug naar huis als volleerd shaker! 

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

zes-kamp

WAVE ROBINSON EXPERIENCE 

De groep wordt verdeeld in twee teams, op een onbewoond eiland voeren ze verschillende uitdagende opdrachten uit. Welk team denkt het snelst? Wie geeft het snel op? Wie is er heel precies? Wie maakt de minste fouten en welk team veroverd de vlag en gaat naar het winnende eiland?  Vuurproeven! kennisproeven! Niets is zeker, alles ligt open. Maar één ding is zeker, alleen met samenwerken ga je winnen!  

DE BESTE LOCATIE VOOR JOUW PERSONEELSFEEST

Wavevents werkt samen met de beste locaties zodat jouw personeelsfeest onvergetelijk wordt. We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Als u een andere locatie op het oog heeft kan dat natuurlijk ook.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN PERSONEELSFEEST

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS PERSONEELSFEEST

Vorige
Volgende

PERSONEELSFEEST ORGANISEREN

Als je een personeelsfeest moet organiseren denk je aan heel veel zaken. Wat is het doel van het personeelsfeest, hoe hoog is het budget, wie nodig je uit en komt er een thema? Wavevents heeft al veel ervaring met deze vragen en denkt graag met je mee! Vergeet niet te vragen naar onze leuke thema’s, die zullen gegarandeerd succesvol zijn. Zo maken we voor jullie een personeelsfeest op maat. Een personeelsfeest is vaak bedoeld als teken van waardering. Door een uniek feest te organiseren spreek je dit ook naar het personeel uit! Dit zal zeker gewaardeerd worden. Wil je graag een chique feestje of mag het casual zijn? Of wil je er een gekke twist aan geven en over de top gekleed zijn? Bedenk samen met ons welke uitstraling jullie personeelsfeestje mag hebben! 

WIND EN WATER ACTIVITEITEN PERSONEELSFEEST

Vorige
Volgende

PERSONEELSFEEST OP EEN EIGEN LOCATIE HOUDEN

Je personeelsfeestje in een kasteel geven, in je eigen tuin, in een weiland of op een boerderij? We hebben al veel unieke locaties voorbij zien komen. Door het feestje op een eigen locatie te geven zorgt het voor een persoonlijke twist. Hebben jullie een gigantisch magazijn waar voldoende ruimte is om meerdere activiteiten te spelen? Dan zorgen wij ervoor dat jullie eigen locatie in een speelhal of workshop ruimte word omgetoverd! Je zou hier bijvoorbeeld ook een thema aan kunnen koppelen! Vraag ons naar de vele thema’s die we in huis hebben en maak jouw feestje extra feestelijk. Plak er een leuk diner aan vast met als klap op de vuurpijl een DJ met discolampen en je feestje staat in de geschiedenisboeken geschreven!

GPS TOCHTEN PERSONEELSFEEST

Vorige
Volgende

PERSONEELSFEEST MET OVERNACHTING

Komen er mensen van ver en wil er niemand boppen? Dan heb je bij ons de mogelijkheid om een overnachting aan het feest te plakken. Geen gedoe met de ”minimaal twee nachten” regel bij hotels. Wavevents heeft goed contact met veel hotels en hostels en kan voor jullie feestje de perfecte overnachting regelen. Geef het aan bij de offerte en het word geregeld!

PROEVERIJEN PERSONEELSFEEST

Vorige
Volgende