Personeelsfeest

ORIGINEEL PERSONEELSFEEST

Wil je voor jouw personeel een super origineel personeelsfeest organiseren? Dan zit je bij Wavevents aan het goede adres!
Wij hebben een groot aantal leuke activiteiten en unieke workshop waaruit je kan kiezen voor jouw personeelsfeest. Het combineren van meerdere activiteiten en workshops zorgt voor een origineel uitje. Om het helemaal af te maken is het mogelijk om een heerlijke barbecue, lunch, drankjes of een complete feestavond bij te boeken. Wij werken samen met de beste strandtenten verspreid over de gehele Nederlandse kust. Een thema personeelsfeest geeft nóg een originelere draai aan het feest. Alles wat aanwezig is op de locatie zal worden omgetoverd naar het thema en en er wordt bijpassende decoratie toegevoegd. Op deze manier vind je in alles het thema terug en blink je uit van alle andere personeelsfeesten.
Neem gerust contact met ons op voor advies op maat, wij denken graag met je mee!

TOP 10 ACTIVITEITEN PERSONEELSFEEST

Om wat inspiratie op te doen voor activiteiten tijdens het personeelsfeest op locatie kan je onze top 10 activiteiten bekijken. 
Wij bieden een zee aan activiteiten langs de kustlijn die geschikt zijn voor bij jouw personeelsfeest. Denk hierbij aan unieke workshops, originele strandactiviteiten, leuke wind- en wateractiviteiten, spannende GPS tochten en heerlijke proeverijen. Ook een pubquiz personeelsuitje is bij Wavevents een leuke optie. Een workshop die wij aanraden bij een personeelsfeest is cocktail shaken, hierbij leren jullie hoe je de allerlekkerste cocktails maakt en hoe je deze mooi serveert. Een andere leuke activiteit wij aanraden voor een personeelsfeest is de populaire strandactiviteit Wave Robinson Experience, hierbij worden alle vaardigheden van je collega’s getest, niet alleen op kennis maar ook in de praktijk.
wave-robinson-experience

Voor jouw personeelsfeest zijn enorm veel opties. Kies je voor 1 activiteit met achteraf een heerlijk bakje koffie of thee? Of kies je voor 2 activiteiten waarbij er tussendoor een lekker lunch voor jullie klaarstaat? Ook kan je kiezen voor 3 activiteiten waarbij er tussendoor drankjes klaar staan en achteraf een barbecue voor jullie wordt verzorgd. Wanneer je kiest voor 3 of meerdere activiteiten dan zullen deze worden omgezet in competitievorm en gaan de teams tegen elkaar de strijd aan voor het winnen van de hoofdprijs. Alle combinaties zijn mogelijk en alles wordt geheel naar jouw wens gemaakt!

COCKTAIL SHAKEN

Met deze workshop maak je gegarandeerd al het personeel gelukkig. Met begeleiding van ervaren shakers leer je alle trucjes die je moet weten om de lekkerste en mooiste cocktails te kunnen serveren. 
Er wordt gebruik gemaakt van verse ingrediënten, de lekkerste alcoholische dranken en professioneel materiaal. Wij beschikken over een groot aantal cocktail shake setjes waardoor er tot wel 100 personen tegelijk kunnen shaken!

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

zes-kamp

WAVE ROBINSON EXPERIENCE 

De groep wordt verdeeld in twee teams en voeren verschillende uitdagende opdrachten uit. Welk team denkt het snelst, werkt het meest precies en welk team blijft doorgaan tot ze hebben gewonnen? Alle vaardigheden worden tijdens deze strandactiviteit getest. Van het maken van vuur tot een lastige kennisproef. Tijdens Wave Robinson Experience lijkt alles onzeker, het enige wat zeker is, is dat er zonder samenwerking niemand kan winnen.

TOP 10 PERSONEELSFEEST

Previous
Next

DE BESTE LOCATIE VOOR JOUW PERSONEELSFEEST

Wavevents werkt samen met de beste locaties zodat jouw personeelsfeest onvergetelijk wordt. We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Als u een andere locatie op het oog heeft kan dat natuurlijk ook.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN PERSONEELSFEEST

Previous
Next

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS PERSONEELSFEEST

Previous
Next

PERSONEELSFEEST ORGANISEREN

Wanneer je zelf een personeelsfeestje gaat organiseren is het belangrijk om van te voren te bedenken hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn. Ook moet je bedenken wat voor activiteiten je tijdens dit feest wilt uitvoeren, op welke locatie het feest gaat plaats vinden, wat voor eten en of drinken je hier wilt hebben en op welke datum je dit feest wilt laten plaatsvinden. Zodra je deze punten hebt behandeld kan je beginnen met plannen, welke taken neem je zelf op je en welke taken geef je weg?
Wavevents is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het organiseren van activiteiten, wij werken samen met de allerbeste strandtenten verspreid over de Nederlandse kustlijn. Ook zorgen wij voor mooie bijpassende decoratie naar wens en kunnen wij iedere mogelijke catering verzorgen.
Wanneer je nog niet precies een idee hebt van hoe je jouw personeelsfeest wilt organiseren kunnen wij advies op maat voor je maken, hierbij maken wij een voorbeeld en geven we tips bij het organiseren van een personeelsfeest. Wij denken graag met je mee om een heerlijke dag te organiseren voor jou en je personeel.

WIND EN WATER ACTIVITEITEN PERSONEELSFEEST

Previous
Next

PERSONEELSFEEST OP EIGEN LOCATIE

Als je een personeelsfeest op eigen locatie wilt organiseren kunnen wij je hierbij helpen, of zelfs alle verantwoordelijkheden van je overnemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opstellen en uitvoeren van een door jou gekozen activiteit, de decoraties en de catering.
Een activiteit voor jouw personeelsfeest op locatie kiezen is lastig, dit kan je overleggen met je personeel of advies aan ons vragen. Doordat wij de activiteiten op ons nemen hoef je hier niet meer naar om te kijken, door onze velen jaren ervaring is er garantie dat alles op rolletjes loopt. Ook de catering kunnen wij in handen nemen, laat ons weten wat je graag geserveerd zou willen hebben en wij zorgen dat dit geregeld wordt. Wanneer jij voor je personeelsfeest een thema hebt gekozen en dit wilt laten terugkomen op eigen locatie kunnen wij hierbij helpen door het decoreren van de gehele locatie.
Door één of meerdere onderdelen aan ons te overhandigen krijg je zelf meer tijd voor andere dingen van jouw personeelsfeest die plaats vindt op eigen locatie.

GPS TOCHTEN PERSONEELSFEEST

Previous
Next

PERSONEELSFEEST MET OVERNACHTING

Wanneer je bij Wavevents een personeelsfeest laat organiseren kun je er ook voor kiezen om hierbij een overnachting bij te boeken. 
Van te voren laat je ons weten of het gaat om een overnachting van één of meerdere nachten en hoeveel personen er hier willen overnachten. Als jullie verder nog wensen hebben voor de overnachting kunnen jullie dit aan ons doorgeven en nemen wij dit mee in onze zoektocht naar de perfecte overnachting voor jullie. Zodra wij deze informatie van jullie hebben gaan voor jouw personeel op zoek naar een geschikte overnachting die past bij jullie personeelsfeest, dit overleggen wij met jou en bij goedkeuring zullen wij dit direct boeken en meenemen in de prijs voor het personeelsfeest. 

PROEVERIJEN PERSONEELSFEEST

Previous
Next