Een uitje in Scheveningen

scheveningen

Zijn jullie opzoek naar een leuke locatie voor jullie uitje? Scheveningen is een van de populairste stranden van Nederland en dat is niet voor niets! Scheveningen heeft een zeer uitgestrekt strand van zo’n 4 kilometer lang en een prachtige boulevard. Bovendien zijn er meer dan 70 beachclubs en mooie strandpaviljoens te vinden! Van mijlen ver ziet u het reuzenrand op de Pier, die door zijn gekleurde verlichting een mooi aanzicht geeft bij zonsondergang. Combineer onze leuke activiteiten met een heerlijke lunch, gezellige borrel, uitgebreide bbq/diner of gezellige feestavond bij een van de strandtenten waar wij mee samen werken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

WAAROM SCHEVENINGEN?

 • Veel parkeergelegenheden
 • Enorm aanbod van strandtenten
 • Boulevard van Scheveningen

KIES EEN LEUKE BEACHCLUB

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN SCHEVENINGEN

Bent u opzoek naar een complete dag vol leuke activiteiten, teambuilding, diner en een leuke feestavond? Wij helpen u graag met de organisatie van A tot Z. Combineer een gezellige middag vol activiteiten en workshops op het strand met een heerlijke lunch of diner bij een van de beachclubs in Scheveningen waar we mee samen werken. Iedere locatie kan omgetoverd worden tot een bijzondere feest locatie. Denk bijvoorbeeld aan een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Scheveningen? We brainstormen graag met u mee om een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen. Kan niet, bestaat niet!

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID

Er zijn diverse parkeergarages in Scheveningen. Wij raden aan om bij tijds een parkeerplek te reserveren bij parkeer garage Kurhaus of parkeergarage Nieuwe Parklaan. Bekijk hier de actuele beschikbaarheid in de 4 grootste parkeergarages in Scheveningen. Voor touringcars zijn er gereserveerde plaatsen om te parkeren.

BEREIKBAARHEID OV

Scheveningen is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Tram 1, 9, 11 en 17 rijden van Centraal Station en Hollands Spoor naar diverse haltes in Scheveningen. Bus 22 rijdt vanaf Hollands Spoor naar het Kurhaus en het Zwarte Pad. Bezoek de website van HTM of 9292ov.nl voor actuele reistijden en informatie.

OVERNACHTEN

Er zijn meer dan 70 hotels, pensions en vakantiewoningen in Scheveningen te vinden. In Jorplace Hostel kunt u met een grote groep overnachten in kamers met een gezellige sfeer. Het Kurhaus biedt wat modernere kamers om te overnachten.

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN SCHEVENINGEN

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA GOED WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Expeditie Robinson
19:00 – 21:00 BBQ / diner

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

LINDO BEACH

Valt het weer een beetje tegen? Dan kunnen we alsnog met onze voetjes in het zand een heerlijke dag beleven. Lindobeach is een indoor strandgelegenheid en we kunnen de buitenactiviteiten binnen opzetten. Het is ook mogelijk om meerdere activiteiten zoals workshops en strandactiviteiten met elkaar te combineren. Lindobeach beschikt over meerdere zalen en een kleine bar.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. Bij ons bent u altijd verzekerd van een onbezorgde dag, buiten of binnen!

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

BEZIENSWAARDIGEHDEN IN SCHEVENINGEN

 • Pier van Scheveningen
 • Panorama mesdag
 • Museaum Beelden aan Zee
 • Schevenings vrouwtje
 • Vuurtoren van Scheveningen
 • Muzee Scheveningen

 

Toch op zoek naar een andere locatie dan Scheveningen ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!