Teambuilding

BIJZONDERE TEAMBUILDING

Samen lachen, samen denken en samen actie ondernemen. Een teambuilding dag is niet alleen ontzettend leuk, het draagt ook bij aan een goede sfeer en een verbetering van samenwerking op de werkvloer! Een teambuilding activiteit tijdens of na een lange vergadering, of misschien juist na een lange werkdag? Verwen uw collega’s met een leuke dag aan het strand of op een eigen locatie. Bekijk onze activiteiten of begin meteen met het plannen van jullie uitje. Wavevents staat voor u klaar en onze event planners brainstormen graag met u mee. Neem gerust contact met ons op. Kan niet, bestaat niet!

TOP 10 TEAMBUILDING ACTIVITEITEN 

Vorige
Volgende
beach-tennis

POPULAIRE TEAMBUILDING 

Bent u benieuwd naar de populairste teambuilding van dit moment? Bekijk de top 10 teambuilding activiteiten!
Ga de strijd met elkaar aan in een spel vol actie en avontuur tijdens Archery Attack XL. Een 6-kamp bestaat uit verschillende onderdelen, wie is de sterkste, wie is de slimste? Welk team gaat er met de hoofdprijs vandoor? Bekijk al onze strandactiviteiten hier!

Wavevents heeft een groot aanbod aan unieke workshops en wind en wateractiviteiten. Maar ook voor een spannende gps tocht of een heerlijke proeverij bent u bij ons aan het juiste adres. We denken graag met u mee, vraag meteen een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op om mogelijkheden voor uw teambuilding dag te bespreken.

Een teambuilding dag met meerdere activiteiten gecombineerd met een lunch of lekker diner. Of misschien juist 1 teambuildingsactiviteit waar jullie met een grote groep aan mee kunnen doen? Bekijk onze arrangementen om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Wij luisteren naar uw wensen en maken een graag een op maat gemaakt arrangement voor u. Neem gerust contact met ons op.

zes-kamp

ZES KAMP

6 onderdelen, het strand als jullie speelveld en flinke dosis spanning en enthousiasme…  Jullie worden in teams ingedeeld en gaan strijden om de felbegeerde hoofdprijs. Voor ieder onderdeel zijn er verschillende kwaliteiten nodig, een spel waar niet alleen kracht maar ook snel denken, goede communicatie en samenwerken centraal staan! Een zeskamp duurt 1,5 uur, maar kan uitgebreid worden naar een zeven, acht of zelfs 9 kamp. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

ARCHERY ATTACK XL

Archery Tag is teambuilding activiteit nummer 1! Met bunkers en andere attributen waar achter geschuild kan worden lijkt het alsof jullie in een waar strijdveld terecht zijn gekomen… Archery attack XL is bij uitstek een activiteit die voor grote groepen gespeeld kan worden. Wij hebben bijzonder veel materiaal en zetten een enorm groot stuk strand vol met bunkers neer. Bij deze versie van Archery Tag kunnen tot wel 70 personen tegelijkertijd meespelen! Mikken, schieten en bukken. Wie is de beste scherpschutter van jullie groep?

archery attack

LOCATIES VOOR TEAMBUILDING ACTIVITEITEN

Van Hoek van Holland tot aan Ijmuiden, wij organiseren graag een dag vol teambuilding activiteiten voor u. We werken alleen samen met de leukste strandpaviljoens aan de kust. We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Denkt u aan een eigen locatie? Laat het ons gerust weten. Kan niet, bestaat niet.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN VOOR TEAMBUILDING

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR TEAMBUILDING

Vorige
Volgende

WAT IS TEAMBUILDING

Waarom is teambuilding tijdens uw uitje zo belangrijk? Een activiteit die gericht is op teambuilding is niet alleen leuk om te doen, het versterkt ook de groepsdynamiek. Samenwerken staat centraal tijdens onze teambuilding activiteiten, alleen als team kunt u winnen! Uw collega’s worden uitgedaagd tijdens onze teambuilding activiteiten en dat zorgt er doorgaans voor dat er onontdekte kwaliteiten naar boven komen. Kracht en snel denken, maar ook creativiteit en communicatie komen aan bod. Een teambuilding activiteit is niet alleen erg leuk om te doen, het versterkt ook een positief groepsgevoel! Bent u benieuwd welke teambuildingactiviteiten mogelijk zijn? Neem gerust contact met ons op om uw uitje te bespreken.

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR TEAMBUILDING

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING UITJES

Wavevents biedt veel opties voor leuke teambuilding events. Populaire teambuilding uitjes zijn veelal gericht op sport en spel, maar er zijn ook een hele hoop activiteiten die uw groep doen versterken zonder sportief aspect. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop waar samenwerken centraal staat. De Haka workshop is een perfecte energizer voor uw team en laat verschillende kwaliteiten van uw collega’s naar voren komen. Of een gezamenlijke beachcleaning, goed voor het groepsgevoel en voor het milieu! Bent u benieuwd naar andere soort teambuilding uitjes, neem gerust contact met ons op.

GPS TOCHTEN VOOR TEAMBUILDING

Vorige
Volgende

OUTDOOR TEAMBUILDING

Het strand is een ideale locatie om alle zorgen te vergeten. Laat moeilijke vraagstukken en onderlinge onenigheid voor wat het is en kom even lekker uitwaaien op het strand. Leer uw collegas eens op een andere manier kennen tijdens onze leuke teambuilding activiteiten. Verwen uw collegas met een gezellige borrel of lekker diner aan zee!

PROEVERIJEN VOOR TEAMBUILDING

Vorige
Volgende