Een uitje in IJmuiden

Ijmuiden

Bent u op zoek naar een spannend uitje dichtbij Amsterdam? Het Kenemerstrand in Ijmuiden is een van de mooiste stranden aan de Nederlandse kust en is razend populair! Het strand van Ijmuiden kenmerkt zich door haar brede strand en gezellige strandtenten die het hele jaar door geopend zijn, wat het een perfecte plek maakt voor teamuitjes en bedrijfsuitjes. Blokarten, Expeditie Robinson, leuke workshops of spannende wateractiviteiten het kan allemaal! Wavevents heeft een breed aanbod aan spannende activiteiten en heeft daarnaast een goede samenwerking met diverse strandtenten. Wij organiseren graag samen met u een uitje die perfect bij u past!

WAAROM IJMUIDEN?

 • Dichtbij Amsterdam en Haarlem
 • Onderscheiding voor schoon strand en milieu
 • Strand met uitzicht op jacht haven
 • Mooi natuurgebied naast het Kennermeer
 • Strandtenten zijn het hele jaar geopend

KIES EEN LEUKE BEACHCLUB

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN IJMUIDEN

Bent u opzoek naar een complete dag vol leuke activiteiten, teambuilding, diner en een leuke feestavond? Wij helpen u graag met de organisatie van A tot Z. Combineer een gezellige middag vol activiteiten en workshops op het strand met een heerlijke lunch of diner bij een van de beachclubs in IJmuiden waar we mee samen werken. Iedere locatie kan omgetoverd worden tot een bijzondere feest locatie. Denk bijvoorbeeld aan een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in IJmuiden? We brainstormen graag met u mee om een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen. Kan niet, bestaat niet.

 

 

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID

Parkeergelegenheid in IJmuiden is groot, parkeren is over het algemeen bijna overal gratis. Bij de parkeerplekken aan het strand kan een kleine vergoeding worden gevraagd.

BEREIKBAARHEID OV

Bus 82 rijdt van de Marnixstraat rechtstreeks naar het strand van IJmuiden aan zee. Met bus 382 kunt u vanaf IJmuiden strand naar Amsterdam centraal station reizen.

OVERNACHTEN

Overnachten in IJmuiden in een chalet, hotel of b&b. Het Apollo hotel IJmuiden Seaport Beach heeft veel capaciteit voor grote groepen gasten.

 

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN IJMUIDEN

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA GOED WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Expeditie Robinson
19:00 – 21:00 BBQ / diner

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

BEZIENSWAARDIGEHDEN IN IJMUIDEN

 • Bunker museum IJmuiden
 • Noordzeekanaal
 • Panser Fort IJmuiden
 • IJmuider zee- en Haven museum
Toch op zoek naar een andere locatie dan IJmuiden ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!