Ijssculpturen

ijssculpturen

Kunnen jullie wel wat gezelligheid gebruiken in de koude wintermaanden? Een workshop ijssculpturen op een leuke locatie met na afloop een drankje en lekker warm hapje is een geweldig idee om het team weer te motiveren in de sleur van de winter. Ontpop uzelf tot waar kunstenaar, beeldhouder of ijskoning(in) tijdens deze leuke workshop ijssculpturen! Het vergt enige oefening maar in mum van tijd is iedereen lekker bezig met zijn of haar eigen creatie. Deze workshop is super toegankelijk voor allerlei leeftijden en persoonlijkheden wat het een zeer geschikt uitje maakt voor bedrijfsuitjes en familiedagen. Hebben jullie een uitje rond de kersttijd gepland dan komt onze eigen kerstman met zijn elfjes de workshop hosten!

WAAROM IJSSCULPUREN?

 • Perfecte uitje tijdens de koude wintermaanden
 • Echt iets unieks met het hele team
 • Iedereen zijn eigen blok ijs en attributen
 • Leuke host (kerstman mogelijk!)
ijssculpturen-host

CREATIEF

U kunt meer dan u denkt met een groot blok ijs! Het vergt wat fantasie maar het grote ijsblok krijgt steeds meer vorm tijdens de workshop waarbij u een steeds beter beeld krijgt van uw creatie. Hebben jullie zelf geen inspiratie dan is onze creatieve kunstenaar er om jullie tips, tricks en leuke ideeën te geven.

ijssculpturen-winteruitje

DE WORKSHOP

Tijdens onze ijssculptuur workshop beginnen we met een korte introductie over de technieken van het ijsbeeldhouwen. We besteden aandacht aan veiligheid, want werken met ijs en gereedschap vereist voorzichtigheid. Jullie krijgen verschillend gereedschap zoals beitels en schrapers en leren daarbij deze op de juiste manier te gebruiken.

 

OP LEUKE LOCATIES

Wij werken samen met leuke restaurants langs de Nederlandse kust. Na het ijssculpturen kunt u genieten van een gezellige borrel en / of diner bij het aangestoken haartje. Hebben jullie een andere locatie op het oog of willen jullie deze workshop graag op jullie eigen bedrijfsterrein? Deze workshop is niet locatie gebonden!

 

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek? Pak je beitel en maak met uw collega’s de mooiste ijsbeelden!

14:30 – 15:00 Inloop
15:00 – 16:30 Ijsculpturen
16:30 – 19:00 Borrel / BBQ

Benieuwd op welke locaties Ijssculpturen allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

11:30 – 12:00 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
12:00 – 13:30 Ijsculpturen
13:30 – 14:30 Lunch
14:30 – 16:00 Expeditie Nova Zembla
16:00 – 17:00 Borrel uurtje + prijsuitreiking
17:00 – 20:00 BBQ / Diner

SLECHT WEER SCENARIO

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Ijssculpturen?

Stap op een van onze mega SUPS voor een mooie tocht over het water! Zowel op zee als in de
De koude winterdagen hoeven helemaal niet saai te zijn, want met onze Winter Olympics (op het ijs) word je ondergedompeld
Leer golfsurfen in de Noorzee en garandeer uw team van een mooie ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Onze
Alles is gehuld in kerstmysterie… in teams strijden jullie tegen elkaar om zoveel mogelijk kerstbitcoins voor Santa te verzamelen zodat
Super origineel, gezellig en interactief, een workshop reuze dromenvangers maken is een ontzettend leuk idee voor een creatief teamuitje! Tijdens de
Wie heeft de beste kennis over kerst films? Wie kan het beste mythes van waarheid onderscheiden in populaire verhalen rond
Zes kamp is razend populair en dat is niet voor niets! Tijdens een zes kamp verdelen we uw groep in
Is het grote aantal vliegers op het strand bij Scheveningen je wel eens opgevallen? De een is aan het kiteboarden,
Een beetje competitie kan geen kwaad. ’n Juichende winnaar, gillende verliezer en fanatieke collega’s rond het veld zorgen voor een
Niets is wat het lijkt… Jullie proberen zoveel mogelijk geld voor de pot te verdienen en steeds als je denkt
De Haka workshop is nr 1 teambuildingsactiviteit van dit moment, een echte krachtige energizer die uw team een boost geeft!
Een verfrissende witbier, een donkere stout of een kruidige IPA. Er bestaan meer dan 400 verschillende soorten bier in de
Vorige
Volgende