Herman Brood schilder workshop

Tijdens deze unieke schilderworkshop leert u kunstwerken maken in de stijl van Herman Brood! Kwasten, rollers en verfspuiten echt alles wordt uit de kast getrokken. U kunt u helemaal uitleven, want tijdens deze workshop kunt u het eigenlijk niet verkeerd doen! Toch een verkeerde kleur of een spuitje te veel gebruikt dan kunt u daar gewoon overheen spuiten. En dat geeft nou juist een leuk effect aan het schilderij. De workshop wordt gegeven door een echte kunstenaar. Er zijn diverse originele schilder workshops te volgen!

WAAROM EEN WORKSHOP SCHILDEREN?

 • Zowel samen als individueel schilderen
 • Keuze uit verschillende workshops
 • Goed te combineren met een actieve activiteit
 • Iedereen kan meedoen
 • De spirit van een jong bureau
workshop-schilderen-scheveningen

HERMAN BROOD KUNSTENAAR

Onze kunstenaar is groot fan van Herman Brood en dat is niet alleen in zijn schilderijen terug te zien.. Met zijn tijgerjas aan en zijn zonnebril op leert hij jullie graag de fijne kneepjes van het vak.

workshop-schilderen

ROLLERS, KWASTEN EN SPUITBUSSEN

Tijdens deze workshop gaat onze eigen Herman net een stapje verder. Kwasten, rollers en verfspuiten geven een mooi effect aan uw schilderij!

schilder-workshop-scheveningen

VERSCHILLENDE WORKSHOPS

De Herman Brood original, PANORAMÂH MESDÂG of Gekke dieren schilderen. Gaan jullie ieder voor zich schilderen of maken jullie een mooi kunstwerk voor op kantoor? Er zijn verschillende workshops waaruit u kunt kiezen!

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek? De Herman Brood schilder workshop is een echte FUN workshop waarin u zich helemaal kan laten gaan. Na deze middag zijn jullie helemaal opgeladen en kunnen jullie er weer helemaal tegenaan!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Herman Brood schilder workshop
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Benieuwd op welke locaties Herman Brood schilder workshop allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
13:30 – 15:00 Expeditie Robinson
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Herman Brood schilder workshop
17:30 – 18:30 Borrel uurtje + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

SLECHT WEER SCENARIO

De Herman Brood workshop kan zowel binnen als buiten gevolgd worden. Bij goed weer neemt onze kunstenaar jullie in het voorjaar en in de zomer graag mee naar buiten. Bij minder weer zullen we de schilder workshop verplaatsen naar een binnen locatie. Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Herman Brood schilder workshop?

Spannende puzzels en mind games. Harde battles en obstakels. Wie kan zijn zenuwen onder controle houden en krijgt het voor
Passion fruit Martini’s en Mojitos met watermeloen of aardbeien, of misschien wel beide? Ervaar de magie van het cocktailshaken en
Een beetje competitie kan geen kwaad. ’n Juichende winnaar, gillende verliezer en fanatieke collega’s rond het veld zorgen voor een
Onze instructrice Juul is yoga. Ze ademt yoga, leeft het. Juul is heerlijk Zen en de groep ook na het
Het draait allemaal om balans bij het suppen. Met je voeten op de plank, peddel in je hand creëer je
Dé meest gespeelde sport op het strand ter wereld: beachvolleybal! Bij ons staan teambuilding en plezier op nummer 1. Daarom focussen
Intensieve begeleiding door onze professionele trainers zorgt voor veilige en resultaatgerichte trainingen. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan
Wat gebeurt er als je paintball, trefbal en pijl en boogschieten verwerkt tot een sport? Dan krijg je de nieuwste
De Haka workshop is nr 1 teambuildingsactiviteit van dit moment, een echte krachtige energizer die uw team een boost geeft!
De apres ski Olympics is de perfecte activiteit als jullie tijdens de koude wintermaanden een leuk uitje willen plannen met
Even weg van alle stress om je heen? Tijdens een mindfulness sessie leren wij hoe je effectiever kan werken en
Zijn jullie echte poker pro’s of zouden jullie dit wel willen worden? Hoofdrekenen, bluffen en leugens herkennen als een echte
Vorige
Volgende