Kerst Quiz

kerst-quiz

Wie heeft de beste kennis over kerst films? Wie kan het beste mythes van waarheid onderscheiden in populaire verhalen rond om kerst? Wie van jullie blèrt mee met Mariah Carrey en kan de naam van elk kerstliedje met gemak opnoemen? Maak het allemaal mee in een kerst/winter sfeertje in onze kerst quiz. Als u een gezellige pub quiz rondom kerst of de wintermaanden zoekt, dan heeft u het gevonden! Onze quizmaster in een Santa claus outfit en zijn hulpelven als puntentellers komen uw avond of middag vrolijk maken met onze kerst quiz. Muziek rondes, foto rondes, kennis rondes, noem het maar op. Leuk voor jong en oud, heren en dames. In teams onderverdeeld gaan jullie strijden voor een leuk kerst cadeau als prijs!

WAAROM DE KERST QUIZ?

 • Toepasselijk in een van de leukste tijden van het jaar
 • Perfect als afsluiter van een jaar
 • Lekker knus binnen bij de kerstboom
 • Quizmaster als kerstman en puntenteller als elf
wie-is-de-grinch

UNIEKE KERST ERVARING

Breng uw bedrijf of team alvast in het kerst sfeertje met onze kerst quiz. Perfect voor een leuke afsluiter van het jaar. Zelfs de grinches van uw team gaan dit leuk vinden!

kerst-quiz-teamuitje

ENTERTAINMENT

Onze quizmaster de kerstman, brengt jullie helemaal in het thema van kerst. Hij maakt er een leuke show van. De hulpelf(en) staan paraat om antwoorden op te halen, punten te tellen en valsspelers te ontmaskeren.

 

TEAMBUILDING

In teams onderverdeeld gaan jullie strijden voor het cadeau dat zich onder de kerstboom bevind. Onze vragen testen jullie op elk gebied van kennis over kerst, dus elke teamgenoot kan gezellig mee doen. Samenwerking is key in de quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve jaar? Sluit het jaar af in kerststemming met onze kerst quiz!

15:00 – 15:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
15:30 – 17:00 Pubquiz
17:00 – 21:00 Borrel / BBQ / diner

Benieuwd op welke locaties Kerst Quiz allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
13:30 – 15:00 Apres ski olympics
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Kerst quiz
17:30 – 18:30 Borrel uurtje + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

SLECHT WEER SCENARIO

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Kerst Quiz?

Een beetje competitie kan geen kwaad. ’n Juichende winnaar, gillende verliezer en fanatieke collega’s rond het veld zorgen voor een
De koude winterdagen hoeven helemaal niet saai te zijn, want met onze Winter Olympics (op het ijs) word je ondergedompeld
Een verfrissende witbier, een donkere stout of een kruidige IPA. Er bestaan meer dan 400 verschillende soorten bier in de
Spannende puzzels en mind games. Harde battles en obstakels. Wie kan zijn zenuwen onder controle houden en krijgt het voor
Onze instructrice Juul is yoga. Ze ademt yoga, leeft het. Juul is heerlijk Zen en de groep ook na het
De Haka workshop is nr 1 teambuildingsactiviteit van dit moment, een echte krachtige energizer die uw team een boost geeft!
Als het gaat om kerstplezier met een twist, is er niets dat op kan tegen onze activiteit van sumoworstelen in
Neem uw collega’s mee voor een verrassende en uitdagende Capoeira workshop! Capoeira is de dans / vechtsport van Brazilië en
Sumo worstelen is een topactiviteit als jullie op zoek zijn naar een relaxte activiteit waar een hoop te lachen en
Even weg van alle stress om je heen? Tijdens een mindfulness sessie leren wij hoe je effectiever kan werken en
Levend tafelvoetbal is een originele activiteit waarmee u uw collega’s allemaal zult verrassen. Wie heeft het vroeger niet gespeeld in
Het draait allemaal om balans bij het suppen. Met je voeten op de plank, peddel in je hand creëer je
Ontdek de kust samen met uw collega’s tijdens een interactieve wandeling vol leuke weetjes en opdrachten. Van Hoek van Holland
Vorige
Volgende