Afdelingsuitje

ORIGINEEL AFDELINGSUITJE

Wil jij ook indruk maken op al jouw collega’s door een uniek afdelingsuitje te organiseren? Wavevents helpt je daar graag bij! Vrijwel overal aan de westerse kust kun je terecht voor een onovertroffen feestdag vol met uitdagende en sfeermakende activiteiten. Verras je team met persoonlijke details en vind iets wat op jullie lijf is geschreven! Nu al enthousiast geworden? Laten we samen kijken hoe we jullie afdelingsuitje tot een groot spektakel kunnen maken en neem contact met ons op!

TOP 10 WINTERACTIVITEITEN AFDELINGSUITJE

Vorige
Volgende
afdelingsuitje-wavevents

TOP 10 ACTIVITEITEN AFDELINGSUITJE

Zie je door het bos de bomen niet meer en wil je weten welke activiteiten het uniekst zijn voor jullie afdelingsuitje? Wij hebben een top 10 geselecteerd waarin je de populaiste activiteiten kan vinden voor jullie uitje. Trotseer de golven met leuke wind- en wateractiviteiten of banjer met je voeten door het zand met de actieve strandactiviteiten! Wat het doel ook is, bij Wavevents kan je voor alles terecht. Eén van de veel geboekte activiteiten voor een afdelingsuitje is de Wave Robinson Experience. Zet je brein aan het werk en doorsta dezelfde proeven en opdrachten die de kandidaten van Expeditie Robinson ook moeten uitvoeren! Denken jullie het beter te doen? Kom er achter! Kom dorstig terug van het onbewoonde eiland en sluit meteen aan bij de workshop cocktailshaken. Meng de tropische ingrediënten van het eiland in een shaker en schut ze goed door elkaar! Willen jullie graag op het vaste land blijven? Dan hebben wij een tal van leuke gps-tochten en proeverijen om de sfeer er goed in te brengen!

Er is een hele hoop mogelijk voor jullie afdelingsuitje. Wat de beste optie voor jullie feestje is hangt af van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld budget, het aantal personen binnenin jullie afdeling en het tijdsbestek. Bekijk onze arrangementen om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Wij maken jullie dag volledig op maat!

COCKTAIL SHAKEN

Op het strand zie je een mooi gedekte tafel staan waarop vers fruit en verschillende soorten spraakwater te ontdekken valt. De tafel straalt puur het zomerse vakantie gevoel uit. Dat is nog eens een lekker begin van de workshop cocktailshaken! Pak jouw favoriete fruit en shake een heerlijke mojito klaar. In deze cursus leren jullie de fijne kneepjes van het vak en zet jij bij thuiskomst binnen no-time als volleerd shaker een cocktail op de bar!  Fun-fact: hij hebben het wereldrecord cocktailshaken op ons naam staan.. Gaan we die met jullie verbreken?

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

afdelingsuitje-expeditie-robinson-wavevents

WAVE ROBINSON EXPERIENCE 

Maak van je afdelingsuitje een waar spektakel met de Wave Robinson Experience. Heb je ooit op de scouting gezeten? Dan kan je daar nu wel eens profijt van hebben! Maak vuur, bouw de hoogste bamboe toren en doorsta nog meer zenuwslopende proeven. Gaat jouw team door naar het winnende eiland en wint zo de eliminatie? Wie kan er onder druk presteren? Wie is er het sterkst? Wie sleept jouw team naar het einde van de wedstrijd? Je kan alles verwachten en niets is zeker! Maar één ding staat vast, zonder samenwerken kom je nergens!

TOP 10 AFDELINGSUITJE

Vorige
Volgende

DE BESTE LOCATIE VOOR JOUW AFDELINGSUITJE

Er is een hoop mogelijk met jullie afdelingsuitje. Bij ons is niks te gek en is alles mogelijk! We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Als u een andere locatie op het oog heeft kan dat natuurlijk ook.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN AFDELINGSUITJE

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS AFDELINGSUITJE

Vorige
Volgende

AFDELINGSUITJE ORGANISEREN

Wavevents denkt graag met jullie mee om een onovertroffen afdelingsuitje te organiseren. We houden rekening met het doel van het uitje, welke activiteiten bij jullie passen, of een thema leuk is en allerlei andere logistieke vraagstukken. Leg ons je wensen voor en zet ons aan het werk! Wij zoeken graag de grenzen op om jullie afdelingsuitje tot een groot succes te maken! 

WIND EN WATER ACTIVITEITEN AFDELINGSUITJE

Vorige
Volgende

EEN GESLAAGD AFDELINGSUITJE

Wanneer er een afdelingsuitje op maat word georganiseerd kan je zeggen dat het uitje ook echt een succes is! Al jullie wensen zijn in deze speciale dag gestopt en iedereen kan zonder zorgen genieten van het feest. Wavevents heeft al veel geslaagde afdelingsuitjes op zijn naam staan en weet als geen ander wat daar voor nodig is! Wil jij ook zonder zorgen genieten van jullie uitje? Contact ons dan zodat we met je mee kunnen denken!

GPS TOCHTEN AFDELINGSUITJE

Vorige
Volgende

VERGADEREN AAN HET STRAND

Omdat wij als geen ander weten dat een vergadering soms nodig is om je motivatie te delen met het team, hebben wij de aandacht genomen om inspirerende vergaderlocaties beschikbaar te stellen. Wavevents heeft goed contact met uiteenlopende mooie locaties aan de westkust. Want zeg nou zelf? Met uitzicht op zee word een vergadering toch alleen maar leuker? Zijn jullie klaar met de vergadering maar nog helemaal ”hyped” van de stof? Onze Haka workshop doet het altijd goed bij zakelijke vergaderingen. Het is een echte power workshop, verbind met elkaar en geeft energie! Ideaal voor een leuke break tijdens de vergadering of meeting! 

PROEVERIJEN AFDELINGSUITJE

Vorige
Volgende