Teamuitje

ORIGINEEL TEAMUITJE

Bent u klaar om grote indruk te maken op uw team? Een dag waar nog láng over nagepraat zal worden? Organiseer een te gekke dag bij Wavevents! Met een groot aanbod aan adrenaline aanwakkerende activiteiten en ontspannen workshops hebben bij voor ieder wat wils. Onze originele en vooral leuke teamuitjes activiteiten zijn ideaal voor een uniek teamuitje. U kunt ook meerdere activiteiten combineren en deze te gekke dag afsluiten met een borrel of diner. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee. Want, kan niet bestaat niet.

TOP 10 TEAMUITJE

Vorige
Volgende
teamuitje-touwtrekken

DE TOP 10 IDEEËN VOOR EEN TEAMUITJE 

Voor een leuke dag met toffe activiteiten bent u bij Wavevents aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod aan verschillende wind- en wateractiviteiten, strand spellen en creatieve workshops. U kunt alle activiteiten eens doorlezen, maar wij begrijpen ook dat de keuze heel reuze is. Daarom hebben wij voor u de top 10 leukste teamuitjes opgesteld. Ongeacht uw doel van de dag, wij organiseren het evenement op maat. Bestaat uw team uit actievelingen die ruige sporten willen uitvoeren, of gaat u liever cocktails shaken aan een lange tafel? Het kan allemaal. Een bekende activiteit is The Wave Robinson Experience. Tijdens verschillende spellen wordt elke deelnemer op de proef gesteld. Wie is de snelste renner, en die de snelste denker? Samenwerken is noodzakelijk.

Voor een minder actieve dag hebben wij GPS-tochten en verschillende creatieve workshops. Neem gerust een kijkje naar ons aanbod. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wilt u onbezorgd genieten tijdens uw teamuitje? Wavevents zorgt ervoor dat uw activiteiten perfect georganiseerd zijn en uw borrel of diner tot in de puntjes verzorgd wordt. Er is een hoop mogelijk tijdens jullie teamuitje. Bekijk onze arrangementen of neem meteen contact met ons op. We maken graag een arrangement op maat voor een uniek teamuitje!

teamuitje

COCKTAILS SHAKEN

Onze cocktailworkshop is niet voor niks de meest geboekte workshop tijdens teamuitjes. Leer de cocktailtechnieken van onze ervaren barman, mix de tropische ingrediënten en shake als een professionele bartender je eigen zomerse drankje klaar. Deze workshop wordt vaak aansluitend na een strandactiviteit geboekt en is daardoor een gezellige en ontspannen afsluiter van de dag. Wist je dat wij het wereldrecord cocktailshaken met 133 man op ons naam hebben staan? Verbreek jij dit record met jouw team?
 

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

WAVE ROBINSON EXPERIENCE 

Afgelegen op een eiland met het geluid van de zee op de achtergrond.. Ervaar hoe het is om puur op je oerinstincten te overleven! De Wave Robinson Experience is een spannende activiteit om de teambuilding te versterken. Er zijn verschillende competenties nodig om er met jouw team met de overwinning vandoor te gaan!  Kracht, evenwicht en snel denken.. iedereen kan op zijn manier uitblinken met deze strandactiviteit. Niets staat vast, het kan alle kanten op gaan! Maar één ding is zeker, alleen met opperste concentratie winnen jullie van de andere teams!
wave-robinson-teamuitje

LOCATIES VOOR JOUW TEAMUITJE

Wij werken samen met de beste locaties en gezelligste strandtenten langs de kust. 
We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Als u een andere locatie op het oog heeft kan dat natuurlijk ook.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN TEAMUITJE

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS TEAMUITJE

Vorige
Volgende

EEN DIGITAAL TEAMUITJE

In deze moderne tijd mag een digitaal teamuitje niet ontbreken! Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en deze gebruiken wij dan ook graag als tool voor jullie unieke teamuitje. Het fijne aan een digitaal teamuitje is dat je het overal kan doen en met zoveel mensen als je wilt! Jullie kunnen een digitaal uitje op een locatie spelen met onze gps-tochten maar bijvoorbeeld ook vanuit huis door een leuke pubquiz te boeken. Digitale activiteiten zijn de uitkomst voor iedereen die zelfstandig een spel met zijn team wilt spelen!
 

WIND EN WATER ACTIVITEITEN TEAMUITJE

Vorige
Volgende

JE TEAMUITJE IN SCHEVENINGEN

De populaire badplaats Scheveningen is de perfecte plek voor jouw teamuitje. Met een bruisende boulevard, een splinternieuwe pier en zijn uitgestreken strand is het een unieke plek om een feestje te vieren. Ervaar de reuring, omarm de rust van de zee, waai lekker uit en proef optimaal de sfeer in dit Haagse vissersdorp. Wist je dat Scheveningers vroeger hun eigen dialect en klederdracht hadden? Tegenwoordig is de badplaats een stuk moderner maar als je goed zoekt vind je nog steeds de originele bewoners en jawel.. in ouderwetse klederdracht!
 

GPS TOCHTEN TEAMUITJE

Vorige
Volgende

WAAR IS EEN ACTIEF TEAMUITJE EIGENLIJK GOED VOOR?

We weten allemaal dat actief bezig zijn goed is voor lichaam en geest. Maar welke positieve invloed heeft dat eigenlijk op een teamuitje? Er is bewezen dat een actieve bezigheid goed is voor de samenwerking en dynamiek binnen de groep. Je leert elkaars krachten en sterke punten op een spelenderwijs kennen en leert deze eigenschappen ook in te zetten tijdens het spel. Een actief uitje is daarnaast voor alle leeftijden geschikt en ieder kan uitblinken op zijn eigen niveau!

PROEVERIJEN TEAMUITJE

Vorige
Volgende

JE TEAMUITJE ORGANISEREN

Wavevents kan samen met jou een uniek teamuitje organiseren. Ons team denkt graag met je mee over het doel van het uitje, welke activiteiten er het best bij jouw team passen, of er een thema komt en hoelang het teamuitje mag duren.  Word het een actieve dag of een relaxte dag op het strand? Of wil je een combinatie van beide? Sluit je dag bijvoorbeeld af met een BBQ of diner en maak er een complete feestdag van! Neem contact met ons op en wij helpen je graag op weg!