Teamuitje

TOP 10 TEAMUITJE IDEEEN

Wij hebben de top 10 teamuitjes voor je samengesteld! 
De meest populaire strandactiviteit voor een teamuitje is de Wave Robinson Experience, bij deze activiteit staat samenwerken op nummer 1 en zijn er veel verschillende kwaliteiten nodig binnen het team. De Wave Robinson Experience brengt teamuitje Expeditie Robinson naar een hoger level! Naast de strandactiviteiten hebben we ook nog veel andere workshops en wind- en wateractiviteiten.
1 van de populairste workshops is de workshop cocktail shaken, waarbij je in een gezellige omgeving de lekkerste cocktails gaat maken. De populaire gps tochten, de heerlijke proeverijen en de gezellige pubquiz worden op alle locaties georganiseerd. 
In combinatie met een heerlijke lunch, gezellige borrel of bbq/diner, is jouw dag helemaal compleet.
Wij denken graag met je mee voor de meest bijzondere teamuitjes. Neem gerust contact met ons op! 
wave-robinson-experience

COCKTAILS SHAKEN

De meest geboekte workshop bij alle locaties is de workshop cocktail shaken. Cocktails shaken is de perfecte activiteit voor jouw teamuitje! met de super lekkere ingrediënten en de professionele cocktail setjes, shaken jullie er op los! deze activiteit is voor zowel kleine als grote groepen mogelijk. Er worden 1 tot 3 cocktails gemaakt die aan het einde van de workshop in het zonnetje opgedronken kunnen worden. De workshop cocktail shaken is goed te combineren met onze andere activiteiten of een leuke afsluiter bij een strandtent naar keuze! 

 

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

WAVE ROBINSON EXPERIENCE 

De Wave Robinson Experience is de beste activiteit om de teambuilding te versterken. Verschillende kwaliteiten zijn nodig binnen het team om er met de overwinning vandoor te gaan. Kracht, evenwicht en snel denken, iedereen kan uitblinken met deze strandactiviteit. Op iedere locatie is Wave Robinson Experience mogelijk. Deze actieve strandactiviteit is de perfecte activiteit om te combineren met een workshop of wind- en wateractiviteit. Met een heerlijke afsluiter maak je jouw teamuitje helemaal compleet! 

 

zes-kamp

TOP 10 TEAMUITJES

Previous
Next

LOCATIES VOOR JOUW TEAMUITJE

Wij werken samen met de beste locaties en gezelligste strandtenten langs de kust. 
We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Als u een andere locatie op het oog heeft kan dat natuurlijk ook.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN TEAMUITJE

Previous
Next

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS TEAMUITJE

Previous
Next

DIGITAAL TEAMUITJE

Een teamuitje organiseren maar dan digitaal? Dat gaan wij voor je regelen! We organiseren voor de meest originele teamuitjes de unieke gps tocht wie is de rat. De gps tochten worden georganiseerd in de duinen of in de stad. Ook kan er online een pubquiz worden gehouden. Voor andere mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen. 

WIND EN WATER ACTIVITEITEN TEAMUITJE

Previous
Next

TEAMUITJE SCHEVENINGEN

De perfecte locatie voor het organiseren van een teamuitje is Scheveningen. Met een ruim strand en een drukke boulevard met gezellige strandtenten is het de place to be! Het strand van Scheveningen is een super populaire plek voor het organiseren van teamuitjes. Niet alleen voor het organiseren van een teamuitje is Scheveningen een unieke plek, in Scheveningen zijn veel bezienswaardigheden, horeca gelegenheden en veel overnachtingsmogelijkheden. Scheveningen is leuk voor jong en oud. 
 

GPS TOCHTEN TEAMUITJE

Previous
Next

ACTIEF TEAMUITJE

Een teamuitje organiseren maar geen perfect plan? Daar gaan wij je bij helpen! Actie en inspanning zijn tijdens een teamuitje de basis voor het groeien van de samenwerking binnen het team. Doordat je tijdens een actief uitje een groep vormt ontstaat er een hechte band. Een actief teamuitje zorgt er voor dat er na deze dag ook op de werkvloer word geprofiteerd van de samenwerking. Tijdens een teamuitje strand worden er verschillende activiteiten op het strand uitgevoerd waar veel teambuilding aan te pas komt. Een sportief teamuitje is leuk voor jong en oud en is vaak voor iedereen geschikt. 

PROEVERIJEN TEAMUITJE

Previous
Next

TEAMUITJE ORGANISEREN

Een teamuitje organiseren op het strand? Bij Wavevents worden er op verschillende locaties teamuitjes georganiseerd, ook kan er op eigen locatie een teamuitje worden georganiseerd! Het belangrijkste voor het organiseren van een teamuitje is het kiezen van een geschikte datum voor het teamuitje, als er een datum is geprikt moet er worden nagedacht over het budget. De volgende en lastigste stap is het kiezen van de activiteiten. Welke activiteit of workshop is geschikt voor het hele team en waar gaat de voorkeur naar uit bij de deelnemers van het teamuitje? Wordt het juist een actieve of relaxte dag voor het teamuitje? Ook moet er worden nagedacht hoe iedereen op de locatie van het teamuitje aankomt, is dit met het openbaar vervoer, eigen vervoer of wordt het vervoer geregeld vanuit het bedrijf? Wanneer je na of tijdens het teamuitje wat wilt eten of drinken zijn er veel opties mogelijk. Denk hierbij aan een lunch, diner, borrel of feestavond. 
Wij helpen je graag bij het organiseren van een complete dag voor je teamuitje.