Archery attack

archery attack

Wat gebeurt er als je paintball, trefbal en pijl en boogschieten verwerkt tot een sport? Dan krijg je de nieuwste sportrage op het strand: Archery Attack! Bij deze teamsport zullen twee groepen tegen elkaar strijden voor de winst. Na een korte uitleg en het uitdelen van de materialen zal de strijd losbarsten en moeten teams samenwerken om te winnen. Archery Attack is veilig en voor iedereen toegankelijk! De pijlen zijn voorzien van zacht rubber en er worden maskers gedragen voor bescherming. Gaat jullie team winnen?

WAAROM ARCHERY ATTACK?

 • Topactiviteit voor teambuilding
 • Met de voetjes in het zand
 • Een leuke prijs voor het winnende team
 • De spirit van een jong bureau
 • Enthousiaste begeleiding
Archery-attack

HET SPEL

Archery Attack bestaat uit 3 bloedstollende spellen. Mikken, schieten en ontwijken…in teams maar ook ieder voor zich! Wie wint de survival of the fittest en wie gaat er met de winst vandoor?

 

archery-attack-spel

VEILIG

Alle spelers krijgen bij ons een eigen masker, boog en pijlen met een rubberen uiteinde. De spelers krijgen vooraf duidelijke instructies wat betreft spel en veiligheid en gaan ervaren het veld in na de oefenrondes.

GROTE GROEPEN

Voor grote groepen adviseren wij Archery attack XL. We zijn marktleider op het gebied van Archery attack en hebben genoeg materiaal om een voetbalveld te voorzien van bunkers!

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek? Kom even lekker uitwaaien op het strand met een teambuildingsactiviteit die de groep dichter bij elkaar brengt. Na deze middag zijn jullie helemaal opgeladen en kunnen jullie er weer helemaal tegenaan!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Archery Attack
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Benieuwd op welke locaties Archery attack allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
13:30 – 15:00 Archery Attack
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Beachtennis
17:30 – 18:30 Borrel uurtje + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

SLECHT WEER SCENARIO

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Archery attack?

Niets is wat het lijkt… Jullie proberen zoveel mogelijk geld voor de pot te verdienen en steeds als je denkt
Dé meest gespeelde sport op het strand ter wereld: beachvolleybal! Bij ons staan teambuilding en plezier op nummer 1. Daarom focussen
Onze instructrice Juul is yoga. Ze ademt yoga, leeft het. Juul is heerlijk Zen en de groep ook na het
Is het grote aantal vliegers op het strand bij Scheveningen je wel eens opgevallen? De een is aan het kiteboarden,
Zet eens een keer wat nieuws op tafel en bedenk je eigen unieke design tijdens onze workshop fishy decoratie plankjes
Zijn jullie echte poker pro’s of zouden jullie dit wel willen worden? Hoofdrekenen, bluffen en leugens herkennen als een echte
De Haka workshop is nr 1 teambuildingsactiviteit van dit moment, een echte krachtige energizer die uw team een boost geeft!
Neem uw collega’s mee voor een verrassende en uitdagende Capoeira workshop! Capoeira is de dans / vechtsport van Brazilië en
Even lekker uitrazen op het strand tijdens een lekker potje Zorbballen. Beuk, schop en lanceer je collega’s. Het allemaal geoorloofd
Hebben jullie wel zin in een leuke en creatieve middag? Kom slippers pimpen bij een van onze leuke locaties aan
Een verfrissende witbier, een donkere stout of een kruidige IPA. Er bestaan meer dan 400 verschillende soorten bier in de
Eenmaal gegrepen door het kiteboardvirus is er geen houden meer aan. Dan ben je verkocht. En verknocht. Dan opent zich
Het begon allemaal op een afgelegen strand. Daar waar behalve zout water en wit zand, niks anders was om te
Een powerboat (rib boot) varen in Scheveningen? Wavevents organiseert jullie bedrijfsuitje compleet met rib varen. Wij werken samen met Rib Actie
Intensieve begeleiding door onze professionele trainers zorgt voor veilige en resultaatgerichte trainingen. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan
Even weg van alle stress om je heen? Tijdens een mindfulness sessie leren wij hoe je effectiever kan werken en
Vorige
Volgende