Indoor strand

Valt het weer een beetje tegen? Dan gaan we alsnog met onze voetjes in het zand een heerlijke dag beleven. Door de samenwerking met onze partner Lindo Beach kunnen we met slecht weer gewoon naar binnen! Bij Wavevents kunt u voor een klein bedrag een enorme indoor strand locatie reserveren zodat u altijd verzekerd bent van een sportieve beachday. De indoor locatie is gevestigd in Scheveningen en dient normaal gesproken als trainingslocatie voor het Nederlands beach volleybalteam. Binnenin de locatie zit een gezellige beachbar direct aan het zand. Op nog geen 3 minuten lopen zitten tientallen leuke restaurants aan de haven van Scheveningen!

WAAROM INDOOR STRAND LINDO BEACH?

 • Een sportieve stranddag zelfs met slecht weer
 • Veel ruimte en meerdere zalen
 • Optie plaatsen tegen kleine prijs
 • Centraal gelegen

MET JE VOETEN IN HET ZAND

Lindo beach is een indoor strand locatie en dat mag je heel letterlijk nemen! Met een dikke laag zand onder je voeten en de kleurrijke muur beschildering waan je je op een tropisch strand. Slippertjes uit en bloten voeten in het zand. Let the games begin!

OMKLEEDRUIMTES

Hebben jullie je flink in het zweet gewerkt na dag vol activiteiten bij indoor strand locatie Lindo Beach? Bij deze locatie zijn er douches en omkleedruimtes aanwezig!

CENTRAAL

Lindo beach Scheveningen heeft een gunstige ligging en is op loopafstand van diverse restaurants, het Scheveningse strand en de Scheveningse Haven.

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek? Beweeg, lach en drink bij het leuke indoor strand Lindobeach! Na deze gezellige middag kunnen jullie er weer helemaal tegenaan!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Archery Attack
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Benieuwd op welke locaties Indoor strand allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
13:30 – 15:00 Archery Attack
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Beachvolleybal
17:30 – 18:30 Borrel uurtje + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

EEN OPTIE PLAATSEN BIJ LINDO BEACH

Had u een teambuilding arrangement op het oog maar wilt u niet het sportieve karakter van het evenement verliezen in geval van slecht weer? U kunt voor een klein bedrag een optie nemen om Lindo beach te reserveren in geval van slecht weer. Een soort verzekering om te zorgen dat uw actieve programma altijd door kan gaan. Bij goed weer zullen de activiteiten op de geplande locatie doorgaan. Bij minder weer worden de activiteiten verplaatst naar de indoor strand locatie.

 

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Indoor strand?

Kunnen jullie wel wat gezelligheid gebruiken in de koude wintermaanden? Een workshop ijssculpturen op een leuke locatie met na afloop
Even weg van alle stress om je heen? Tijdens een mindfulness sessie leren wij hoe je effectiever kan werken en
Leer golfsurfen in de Noorzee en garandeer uw team van een mooie ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Onze
Het draait allemaal om balans bij het suppen. Met je voeten op de plank, peddel in je hand creëer je
Super origineel, gezellig en interactief, een workshop reuze dromenvangers maken is een ontzettend leuk idee voor een creatief teamuitje! Tijdens de
Levend tafelvoetbal is een originele activiteit waarmee u uw collega’s allemaal zult verrassen. Wie heeft het vroeger niet gespeeld in
Stap op een van onze mega SUPS voor een mooie tocht over het water! Zowel op zee als in de
Passion fruit Martini’s en Mojitos met watermeloen of aardbeien, of misschien wel beide? Ervaar de magie van het cocktailshaken en
Zijn jullie echte poker pro’s of zouden jullie dit wel willen worden? Hoofdrekenen, bluffen en leugens herkennen als een echte
Eenmaal gegrepen door het kiteboardvirus is er geen houden meer aan. Dan ben je verkocht. En verknocht. Dan opent zich
Wat gebeurt er als je paintball, trefbal en pijl en boogschieten verwerkt tot een sport? Dan krijg je de nieuwste
Vorige
Volgende