Teambuilding activiteiten

DE LEUKSTE TEAMBUILDING ACTIVITEITEN

Bent u opzoek naar een bijzondere dag aan zee waar teambuilding centraal staat? Samenwerken en met elkaar communiceren is de sleutel tot succes, zowel in het veld als op de werkvloer! Maar ook leiderschap, snel denken en handelen…. ieder in uw team heeft wel een bijzondere kwaliteit en het is aan hen deze in te zetten op het goede moment. Wavevents is gespecialiseerd in teambuilding spellen. Onze teambuilding uitjes zijn niet alleen ontzettend leuk om te doen, maar brengen uw teamleden dichterbij elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jullie teambuilding dag te bespreken.

TOP 10 TEAMBUILDING ACTIVITEITEN

Vorige
Volgende
wave-robinson-experience

TOP 10 ACTIVITEITEN TEAMBUILDING

Bent u benieuwd naar de meest populaire teambuilding spellen van dit moment? Bekijk de top 10 teambuilding activiteiten hier! De Wave Robinson Experience is al 3 jaar teambuildingsactiviteit nummer 1 en dat is niet voor niets! Welk team blinkt op ieder vlak uit en gaat er met de hoofdprijs vandoor? Ga de strijd met elkaar aan in een spel vol actie en avontuur tijdens Archery Attack XL. Alleen met een goede samenwerking winnen jullie het spel.

Bekijk de leukste workshops,  strandactiviteiten en spectaculaire wind- en wateractiviteiten voor een gezellig uitje aan het strand. Ook voor een spannende gps tocht en een heerlijke proeverij bent u bij Wavevents aan het juiste adres!

In samenwerking met de leukste strandpaviljoens vanaf Hoek van Holland tot Ijmuiden kunt u de gekozen activiteiten combineren met een heerlijke lunch, gezellige borrel of diner/BBQ. Neem gerust contact met ons op en vraag ons om een op maat gemaakte offerte.

Wilt u een hele middag vol leuke teambuilding spellen organiseren? Wij ontwerpen een wedstrijdschema voor u en we delen gekleurde bandanas uit. Uw gasten zijn de hele dag actief bezig op het strand en u kunt ervoor kiezen om af te sluiten met een gezellige borrel of bbq. Er is een hoop mogelijk, bekijk onze arrangementen. We luisteren naar uw wensen en maken graag een arrangement op maat die perfect past bij jullie wensen en ideeën.

archery attack

ARCHERY ATTACK XL

Archery Tag is teambuilding activiteit nummer 1! Met bunkers en andere attributen waar achter geschuild kan worden lijkt het alsof jullie in een waar strijdveld terecht zijn gekomen… Archery Attack XL is bij uitstek een activiteit die voor grote groepen gespeeld kan worden. Wij hebben bijzonder veel materiaal en zetten een enorm groot stuk strand vol met bunkers neer. Bij deze versie van Archery Tag kunnen tot wel 70 personen tegelijkertijd meespelen! Mikken, schieten en bukken. Wie is de beste scherpschutter van jullie groep?

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

WAVE ROBINSON EXPERIENCE 

Spanning en sensatie… Niemand weet wat er gaat gebeuren, alles is onzeker. Het enige wat zeker is, is dat er zonder goede samenwerking niemand kan winnen! De groep wordt verdeeld in 2 teams die de strijd tegen elkaar aangaan in verschillende onderdelen. Alle skills van de teamspelers worden getest. Van het bouwen van een katapult tot een kennisproef. Welk team denkt het snelst, werkt het meest precies en welk team zal er uiteindelijk met de winst naar huis toe gaan?

zes-kamp

LOCATIES VOOR TEAMBUILDING ACTIVITEITEN

Van Hoek van Holland tot aan Ijmuiden, wij organiseren graag een dag vol teambuilding activiteiten voor u! We werken alleen samen met de leukste strandpaviljoens aan het de kust. We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Denkt u aan een eigen locatie? Laat het ons gerust weten. Kan niet, bestaat niet.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN TEAMBUILDING ACTIVITEITEN

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS TEAMBUILDING ACTIVITEITEN

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING ACTIVITEITEN EN IDEEËN

Wilt u een leuke teamdag organiseren maar bent u nog zoekende naar leuke activiteiten of ideeen voor jullie dag? Er is een hoop mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een leuke dag aan het strand vol teambuilding spellen. Wij maken vooraf een wedstrijd schema en delen gekleurde bandanas uit. In teams zullen jullie leuke teambuilding activiteiten uitvoeren. Het winnende team wint een leuke prijs! Maar niet alleen sportieve activiteiten zijn geschikt voor een teambuilding uitje. De Haka workshop verbind en geeft een echte energie boost aan uw team. Alleen door een goede samenwerking kunnen jullie een krachtige Haka neerzetten! Bent u benieuwd welke teambuilding activiteiten er nog meer zijn? Neem gerust contact met ons op!

WIND EN WATER ACTIVITEITEN TEAMBUILDING

Vorige
Volgende

BIJZONDERE TEAMBUILDING SPELLEN

Teambuilding spellen zijn er in vele vormen. Sport en spel zijn het meest gebruikelijk tijdens een teambuilding uitje, maar u kunt ook denken aan een MVO of duurzaam uitje. Samen een beachcleaning doen, of een boom planten is goed voor het milieu maar draagt zeker ook bij aan de teamspirit. Wavevents heeft een hoop leuke duurzame en maatschappelijk verantwoorde initiatieven. Vraag ons gerust om meer informatie!

GPS TOCHTEN TEAMBUILDING ACTIVITEITEN

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING ACTIVITEITEN OP KANTOOR

Niet alleen op het strand, maar ook op of rondom de werkplek zijn er leuke opties voor teambuilding spellen. Een van onze teambuilding workshops bijvoorbeeld of een spannende escaperoom op locatie! Wij kunnen onze teambuilding activiteiten uitbreiden met een lekkere proeverij, een gezellige borrel of andere catering. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

PROEVERIJEN TEAMBUILDING ACTIVITEITEN

Vorige
Volgende