Reuze sups

Stap op een van onze mega SUPS voor een mooie tocht over het water! Zowel op zee als in de grachten is dit de activiteit om samen met uw collega’s te genieten van de buitenlucht. Tijdens de hete dagen in de zomer met weinig wind kunnen jullie mooie tochten maken langs de kust onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur. Bezoek de zandmotor tussen Kijkduin en monster of maak een tochtje langs de Scheveningse pier! Onze SUP’s zijn 6,5 meter lang en 2 meter breed en zeer stabiel. Wij hebben 4 mega SUPS waardoor jullie met 40 personen tegelijk het water op kunnen. De mega SUPS kunnen ook ingezet worden als onderdeel van onze teambuilding Olympics waarbij jullie de vlag proberen te veroveren tijdens de mega SUP race!

WAAROM REUZE SUPS

 • In de grachten of op zee
 • Je hoeft niet super fit te zijn
 • Teambuilding ten top
 • 8 – 10 personen per SUP
 • Met 4 teams tegelijk het water op

 

reuze-sups-water-race

GECERTIFICEERDE INSTRUCTEURS

De reuze SUPS worden begeleid door ervaren IKO-gecertificeerde instructeurs. De instructeurs gebruiken speciale windapps en houden het wind en stroming goed in de gaten zodat ze zeker weten dat jullie veilig het water op kunnen. Zij gaan samen met jullie het water op met een kleine sup en ze zijn jullie redders in nood als een peddel het water in valt of als er een sup in een verkeerde stroming op zee komt.

sup-race

SUPER ORGINEEL

Hebben jullie een jaarlijks uitje en wilt u het team verrassen met iets super origineels? Pak een mega SUP en tour door de grachten van de binnenstad. Houden jullie van actie en is teambuilding een belangrijk element van jullie uitje vraag ons dan een SUP race te organiseren en verover jullie vlag op de wilde wateren van de zee!

sup-wedstrijd

TEAMBUILDING

Met 1 persoon op de sup is natuurlijk iets heel anders dan met u hele team. De sup gaat natuurlijk niet vooruit als u niet goed de rollen afspreekt, balans houdt en ritme van het paddelen behoudt. Dit vergt natuurlijk teamwork. Hoe groter de groep, hoe meer sups wij meenemen dus als er meerdere sups zijn kunnen jullie ook nog een wedstrijdje doen. Dat is al helemaal teamwork!

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek? Ga lekker het water op met onze reuze sups! De frisse wind, lichaamsbeweging en natuurlijk de gezelligheid. Na deze middag kunnen jullie er weer helemaal tegenaan!

15:00 – 15:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
15:30 – 17:00 Reuze sups
17:00 – 21:00 Borrel / BBQ / diner

Benieuwd op welke locaties Reuze sups allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
13:30 – 15:00 Reuze sups
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Wave Robinson Experience
17:30 – 18:30 Borrel uurtje + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

SLECHT WEER SCENARIO

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Reuze sups?

Alles is gehuld in kerstmysterie… in teams strijden jullie tegen elkaar om zoveel mogelijk kerstbitcoins voor Santa te verzamelen zodat
Zes kamp is razend populair en dat is niet voor niets! Tijdens een zes kamp verdelen we uw groep in
De koude winterdagen hoeven helemaal niet saai te zijn, want met onze Winter Olympics (op het ijs) word je ondergedompeld
Graag vertellen wij over onze creatieve winterwonderland workshops! Laat uw innerlijke artistieke sneeuwvlokje sprankelen terwijl we samen de magie van
Kan het niet gek genoeg voor jullie? Of kan jullie team juist een beetje pit gebruiken? Daag jezelf en je
Wilt u samen met uw team iets terug doen voor moedertje natuur? Koppel dan een beachcleaning aan uw event onder
Is het grote aantal vliegers op het strand bij Scheveningen je wel eens opgevallen? De een is aan het kiteboarden,
Het begon allemaal op een afgelegen strand. Daar waar behalve zout water en wit zand, niks anders was om te
Wat gebeurt er als je paintball, trefbal en pijl en boogschieten verwerkt tot een sport? Dan krijg je de nieuwste
Hebben jullie wel zin in een leuke en creatieve middag? Kom slippers pimpen bij een van onze leuke locaties aan
Zijn jullie echte poker pro’s of zouden jullie dit wel willen worden? Hoofdrekenen, bluffen en leugens herkennen als een echte
Passion fruit Martini’s en Mojitos met watermeloen of aardbeien, of misschien wel beide? Ervaar de magie van het cocktailshaken en
Neem uw collega’s mee voor een verrassende en uitdagende Capoeira workshop! Capoeira is de dans / vechtsport van Brazilië en
Vorige
Volgende