Personeelsuitje

ORIGINEEL PERSONEELSUITJE

Zoek je voor jullie team een uniek en spectaculair uitje? Dan zit je bij Wavevents aan het goede adres! Bedenk samen met ons wat bij jullie team past en creëer een personeelsuitje op maat. Willen jullie lekker op het water dobberen of actief op het strand bezig zijn? Of liever een educatieve dag met één of twee of wel drie van onze workshops? Wavevents is van alle markten thuis! Laat je meenemen door het enthousiasme van ons ervaren team en maak indruk op jouw afdeling. Heb jij er nu al zin in? Neem dan contact met ons op!

TOP 10 WINTERACTIVITEITEN PERSONEELSUITJE

Vorige
Volgende

TOP 10 ACTIVITEITEN PERSONEELSUITJE

Bij ons is de keuze reuze! Om het je wat makkelijker en overzichtelijker te maken hebben wij voor jullie een top 10 van de meest populaire activiteiten voor een personeelsuitje gemaakt. Verdwaal in je gedachtes terwijl je met de golven mee surft of zoek de adrenaline op met een powerboat! Je vindt het allemaal in onze wind- en wateractiviteiten. Is jouw team het beste team van Nederland omdat ze zo goed samenwerken op de werkvloer? Kijk of dat ook nog lukt in in de activiteit Zeskamp! Zijn jullie echte actie en avontuur strebers? Betreed de war-zone van Archery Attack XL en schiet met pijl en boog je tegenstander uit het veld! Verder heeft Wavevents nog aan tal van strandactiviteiten waarmee je met je voetjes lekker door het zand kan struinen. Hebben jullie niks met het zand maar willen toch een activiteit in deze omgeving doen? Wij hebben leuke gps-tochten en culinaire proeverijen om van jouw personeelsuitje een gezellige dag te maken!
wave-robinson-experience

ARRANGEMENTEN 

1, 2 of 3 activiteiten voor jullie personeelsuitje? Bij Wavevents is alles mogelijk. Wij hebben een breed assortiment aan activiteiten. Wil je de dag compleet maken met een BBQ of diner? Ook dit kunnen wij aanbieden in de leukste strandtenten of horecagelegenheden in de buurt. Met onze ervaring hebben wij arrangementen samengesteld waarin jouw personeelsuitje een compleet verzorgde dag op maat wordt.  

zes-kamp

ZESKAMP 

Met een flinke dosis spanning en enthousiasme beginnen jullie aan leuke activiteit Zeskamp. Jullie worden in teams ingedeeld en gaan strijden voor die felbegeerde hoofdprijs. Speel Twister, loop op latten of doe echte Hollandse spellen! Werk samen, motiveer elkaar en strijd voor de winnende titel! Zeskamp is het unieke en gevarieerde spel voor jouw personeelsuitje. Voor ieder wat wils en voor iedereen bekend! Kunnen jullie niet kiezen? Breid je activiteit uit naar een zeven, acht of negenkamp!

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

ARCHERY ATTACK XL 

Tijdens het klassieke pijl en boog spel is goed mikken, raak schieten en ontwijken de rode draad. Heb jij de Robin Hood skills en schiet je als eerst al je tegenstanders de war-zone uit? Duik achter de attributen, camoufleer je achter het net en breng je tegenstanders in verwarring! Archery Attack XL wordt vaak gecombineerd met een andere strandactiviteit of met onze populaire workshop cocktailshaken! 

TOP 10 PERSONEELSUITJE

Vorige
Volgende

DE BESTE LOCATIE VOOR JOUW PERSONEELSUITJE

Wij werken samen met de beste strandtenten en gezelligste locaties van de kust. 
We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Als u een andere locatie op het oog heeft kan dat natuurlijk ook.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN PERSONEELSUITJE

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS PERSONEELSUITJE

Vorige
Volgende

PERSONEELSUITJE MET OVERNACHTING

Heeft er niemand zin om de bob te zijn en komen er mensen vanuit alle hoeken van het land? Sluit de dag dan af met een overnachting. Wavevents heeft goed contact met verschillende hotels en hostels. Geef de wensen bij uw offerte aan en wij zullen met jullie meedenken! 
 

WIND EN WATER ACTIVITEITEN PERSONEELSUITJE

Vorige
Volgende

PERSONEELSUITJE OP EIGEN LOCATIE

Wij hebben al op veel locaties personeelsuitjes georganiseerd en er zijn veel mogelijkheden wat betreft leuke plekken en originele strandtenten langs de westerse kust. Hebben jullie nou zelf een eigen locatie op het oog? Laat het ons dan weten en wij kijken graag met je mee of dit een geschikte locatie is! Is alles tiptop in orde? Dan bouwen wij jouw tuin of magazijn om tot speelhal of workshop ruimte. Hoe leuk is dat?
 

GPS TOCHTEN PERSONEELSUITJE

Vorige
Volgende

PERSONEELSUITJE OP SCHEVENINGEN

Op het populaire strand van Scheveningen organiseren wij unieke personeelsuitjes met verschillende activiteiten en workshops. Het 4 kilometer lange strand en de gezellige boulevard met de talloze strandtenten geven een unieke en warme sfeer. Ons grote aanbod aan activiteiten en workshops kan worden uitgevoerd op het strand van Scheveningen of in een leuke strandtent. Wij werken samen met de gezelligste strandtenten van Scheveningen en kunnen jullie dag afsluiten met een welverdiende borrel, een uitgebreid diner of een zonnige BBQ. Wist je trouwens dat Scheveningen een van de populairste locaties is voor een personeelsuitje? Een echte aanrader dus!  
 

PROEVERIJEN PERSONEELSUITJE

Vorige
Volgende