Personeelsuitje

ORIGINEEL PERSONEELSUITJE

Een origineel personeelsuitje organiseren langs de kust met te gekke activiteiten en workshops? Voor leuke personeelsuitjes ben je bij ons aan het goede adres, Wij helpen je graag met het organiseren van een spectaculaire dag. Wij bieden veel verschillende en unieke workshops, strandactiviteiten en wind- en wateractiviteiten aan. 
Een feestavond, gezellige borrel of heerlijk diner achteraf kan worden georganiseerd bij de beste strandtenten langs de kust waar wij mee samenwerken! 
Neem gerust contact met ons op! 

TOP 10 ACTIVITEITEN PERSONEELSUITJE

Ben je benieuwd naar de populairste activiteiten voor uw personeelsuitje? Bekijk dan de top 10 activiteiten personeelsuitje
Met de teambuilding activiteit zeskamp word iedereen op de proef gesteld, zeskamp is 1 van de populairste strandactiviteiten
voor een personeelsuitje. Ga de strijd met elkaar aan in een spel met veel actie en avontuur tijdens Archery Attack XL
Wavevents heeft een groot aanbod unieke strandactiviteiten, actieve wind- en wateractiviteiten en workshops.
Ook bieden wij gps tochten door de duinen, heerlijke proeverijen en een pubquiz aan. 
Wij denken graag met je mee, vraag meteen een offerte aan of neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw personeelsuitje. 
wave-robinson-experience

ARRANGEMENTEN 

Een compleet verzorgde dag voor jouw personeelsuitje organiseren? Dat kan! 1 of meerdere activiteiten combineren met een heerlijke lunch of bbq aan zee, dat gaan wij voor je regelen! Wij hebben verschillende arrangementen samengesteld met alle mogelijkheden voor uw personeelsuitje. Vraag ons om een arrangement op maat te maken voor een uniek personeelsuitje. 

zes-kamp

ZESKAMP 

Met een flinke dosis spanning en enthousiasme komen jullie aan bij de leuke activiteit Zeskamp. Jullie worden in teams ingedeeld en gaan strijden voor die felbegeerde hoofdprijs. Er zijn 6 onderdelen en voor ieder onderdeel zijn er verschillende kwaliteiten nodig. Samenwerking is bij Zeskamp de basis. 1.5 uur lang word er tegen elkaar gestreden, maar zeskamp kan ook uitgebreid worden naar zeven, acht of zelfs 9-kamp. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

 

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

ARCHERY ATTACK XL 

Tijdens het bloedstollende spel Archery Attack XL komen mikken, schieten en ontwijken aan te pas. Wie schakelt als eerst de tegenstander uit en gaat er met de prijs vandoor? Archery Attack XL is een fanatieke activiteit die goed gecombineerd kan worden met een leuke workshop, wind- en wateractiviteit of een andere leuke strandactiviteit. Archery Attack XL kan op al onze locaties worden gespeeld! 

 

TOP 10 PERSONEELSUITJE

Previous
Next

DE BESTE LOCATIE VOOR JOUW PERSONEELSUITJE

Wij werken samen met de beste strandtenten en gezelligste locaties van de kust. 
We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Als u een andere locatie op het oog heeft kan dat natuurlijk ook.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN PERSONEELSUITJE

Previous
Next

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS PERSONEELSUITJE

Previous
Next

PERSONEELSUITJE MET OVERNACHTING

De dag helemaal goed afsluiten door een overnachting te boeken voor jouw personeelsuitje? Dat kan, zo kan je onbezorgd genieten van hapjes en drankjes en hoeft er nergens rekening mee gehouden te worden voor je personeelsuitje in de avond! Voor elke locatie van de kust werken wij samen overnachtingsmogelijkheden. Van hotels, appartementen, vakantieparken en bungalows. Bij elke locatie langs de kust zijn er verschillende mogelijkheden. Kijk per locatie wat de mogelijkheden zijn. 

WIND EN WATER ACTIVITEITEN PERSONEELSUITJE

Previous
Next

PERSONEELSUITJE OP EIGEN LOCATIE

Wij organiseren personeelsuitjes op verschillende locaties langs de kust, er zijn veel mogelijkheden bij deze verschillende locaties.
Als je een personeelsuitje wil organiseren op een eigen locatie kan dat natuurlijk ook. Laat ons weten waar het personeelsuitje moet plaatsvinden. Wij bekijken of de locatie geschikt is wat de mogelijkheden zijn voor het personeelsuitje. Wij denken graag met je mee en stellen een advies op maat voor je op! 

GPS TOCHTEN PERSONEELSUITJE

Previous
Next

PERSONEELSUITJE OP SCHEVENINGEN

Op het super populaire strand van Scheveningen organiseren wij unieke personeelsuitjes met verschillende activiteiten en workshops. Het grote strand en de gezellige boulevard met de talloze strandtenten geven een unieke sfeer. Ons grote aanbod aan activiteiten en workshops kan worden uitgevoerd op het leuke strand in Scheveningen. Wij werken samen met de beste strandtenten van Scheveningen en organiseren een heerlijke lunch, gezellige borrel, heerlijk diner/bbq of een knallende feestavond. 
Scheveningen is 1 van de populairste locaties voor een personeelsuitje. Een echte aanrader dus! 
 

PROEVERIJEN PERSONEELSUITJE

Previous
Next