Poker workshop

Zijn jullie echte poker pro’s of zouden jullie dit wel willen worden? Hoofdrekenen, bluffen en leugens herkennen als een echte detective. Hebben jullie deze kwaliteiten in jullie mars? De poker instructeur kent alle poker truckjes uit zijn duim en leert jullie graag jullie poker skills naar een next level te brengen. Tijdens de workshop pokeren leren jullie spelenderwijs in een toernooi vorm pokeren. Er zijn diverse pokertafels aanwezig en de spelers worden geselecteerd op niveau. Zo zullen de ervaren spelers altijd tegen elkaar spelen, net zoals de startende pokeraars. Een pokertoernooi is nooit saai, zelfs niet voor de spelers die de volgende ronde niet weten te behalen. De poker instructeur geeft spelenderwijs tips en informatie, dus ook de spelers die rondom de pokertafel staan blijven leren! Wie gaat er vandoor met de felbegeerde prijs? Wie van jullie maakt er aan het einde van het uitje een korte stop in het Casino?

WAAROM EEN POKER WORKSHOP?

 • Zowel leuk voor de beginnende als de gevorderde speler
 • Interessant en spannend
 • Uitstekende manier om je collega op een andere manier te leren kennen

GROTE GROEPEN

Bestaat uw team uit een grote groep? Een pokertoernooi kan met wel 60 personen tegelijk gespeeld worden op ieder niveau!

STOOMCURSUS BINNEN 2 UUR

Onze ervaren poker instructeur leert uw hele team binnen 2 uur pokeren. Het maakt niet uit of u ervaren bent of een beginner, iedereen zal naar huis gaan met nieuwe kennis!

OP ELKE LOCATIE

Van Hoek van Holland tot Ijmuiden, we werken samen met de leukste strandtenten aan de Nederlandse kust. Heeft u een andere locatie in gedachten, laat het ons weten!

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek? Na deze spannende en vooral leuke pokermiddag zijn jullie weer opgeladen en kunnen jullie er helemaal tegenaan!

16:30 – 17:00 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:00 – 19:00 Workshop Pokeren
19:00 – 21:00 BBQ / diner

 

Benieuwd op welke locaties Poker workshop allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

13:30 – 14:00 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
14:00 – 16:00 Poker workshop
16:00 – 17:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
17:00 – 18:30 Cocktails shaken
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

SLECHT WEER SCENARIO

Afhankelijk van de locatie en van het weer, vindt deze workshop plaats op het terras of binnenin de beachclub. Voor sommige activiteiten zijn we wel weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom, indien u naast deze workshop ook een buitenactiviteit bij ons heeft geboekt, van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke proeverij, workshop of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

13:30 – 14:00 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
14:00 – 16:00 Workshop pokeren
16:00 – 17:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
17:00 – 18:30 Cocktail workshop
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Poker workshop?

Is het grote aantal vliegers op het strand bij Scheveningen je wel eens opgevallen? De een is aan het kiteboarden,
Valt het weer een beetje tegen? Dan gaan we alsnog met onze voetjes in het zand een heerlijke dag beleven.
Sumo worstelen is een topactiviteit als jullie op zoek zijn naar een relaxte activiteit waar een hoop te lachen en
Leer golfsurfen in de Noorzee en garandeer uw team van een mooie ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Onze
Graag vertellen wij over onze creatieve winterwonderland workshops! Laat uw innerlijke artistieke sneeuwvlokje sprankelen terwijl we samen de magie van
Kan het niet gek genoeg voor jullie? Of kan jullie team juist een beetje pit gebruiken? Daag jezelf en je
Intensieve begeleiding door onze professionele trainers zorgt voor veilige en resultaatgerichte trainingen. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan
Mik op ons grote 5 meter hoge dartbord dat zeker indruk maakt bij uw collega’s. Probeer een ONE HUNDRED AND
Kunnen jullie wel wat gezelligheid gebruiken in de koude wintermaanden? Een workshop ijssculpturen op een leuke locatie met na afloop
De apres ski Olympics is de perfecte activiteit als jullie tijdens de koude wintermaanden een leuk uitje willen plannen met
Een verfrissende witbier, een donkere stout of een kruidige IPA. Er bestaan meer dan 400 verschillende soorten bier in de
Vorige
Volgende