Zorb voetbal

zorbbal

Even lekker uitrazen op het strand tijdens een potje Zorb voetbal. Beuk, schop en lanceer je collega’s. Het allemaal geoorloofd en jullie komen er zonder kleerscheuren of blauwe plekken vanaf! Iedere teamspeler zit in een enorme opblaasbare bal, wat uiteraard al een grappig gezicht is. De groep wordt in twee teams verdeeld en staan op de achterlijn van het veld. Zodra het fluitsignaal afgaat is het rennen geblazen, wie lukt het de bal te raken? Het doel is uiteraard om te scoren, maar het gebeurt vaak dat teamleden een doelpunt scoren door met bal en al het goal in te rollen. Zorb voetbal gaat zeker niet alleen over voetballen. Leer grappige trucjes met de bal om je middel en versla je tegenstander tijdens de ballenrace!

WAAROM ZORB VOETBAL?

 • Topactiviteit voor teambuilding
 • Met de voetjes in het zand
 • Een leuke prijs voor het winnende team
 • De spirit van een jong bureau
 • Enthousiaste begeleiding

VEILIG

Onze ballen hebben een Europees keurmerk en zijn uitvoerig op veiligheid getest. Doordat er er een grote hoeveelheid lucht in de ballen zit verlaat je het veld zonder kleerscheuren of blauwe plekken.

 

EEN BAL VOOR IEDER POSTUUR

Wij hebben verschillende maten ballen in ons bezit. Zowel de allerkleinste als allergrootste krijgt een bal die perfect past bij zijn of haar postuur!

beach-volleybal-groepsfoto

TEAMWORK

In het begin draait het allemaal nog om elkaar zo hard mogelijk van het veld af te krijgen, maar alleen met een goede samenwerking gaan jullie er met de hoofdprijs vandoor!

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek? Beuk die frustratie eruit tijdens een potje zorbballen op het strand! De frisse wind, lichaamsbeweging en natuurlijk de gezelligheid. Na deze middag kunnen jullie er weer helemaal tegenaan!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Zorbbal
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Benieuwd op welke locaties Zorb voetbal allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
13:30 – 15:00 Zorbballen
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Beach volleybal
17:30 – 18:30 Borrel uurtje + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

SLECHT WEER SCENARIO

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. Daarom vragen we u van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Zorb voetbal?

Is het grote aantal vliegers op het strand bij Scheveningen je wel eens opgevallen? De een is aan het kiteboarden,
Stap op een van onze mega SUPS voor een mooie tocht over het water! Zowel op zee als in de
Intensieve begeleiding door onze professionele trainers zorgt voor veilige en resultaatgerichte trainingen. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan
Een verfrissende witbier, een donkere stout of een kruidige IPA. Er bestaan meer dan 400 verschillende soorten bier in de
Sumo worstelen is een topactiviteit als jullie op zoek zijn naar een relaxte activiteit waar een hoop te lachen en
Even weg van alle stress om je heen? Tijdens een mindfulness sessie leren wij hoe je effectiever kan werken en
Neem uw collega’s mee voor een verrassende en uitdagende Capoeira workshop! Capoeira is de dans / vechtsport van Brazilië en
Wat gebeurt er als je paintball, trefbal en pijl en boogschieten verwerkt tot een sport? Dan krijg je de nieuwste
Super origineel, gezellig en interactief, een workshop reuze dromenvangers maken is een ontzettend leuk idee voor een creatief teamuitje! Tijdens de
Zes kamp is razend populair en dat is niet voor niets! Tijdens een zes kamp verdelen we uw groep in
Ontdek de kust samen met uw collega’s tijdens een interactieve wandeling vol leuke weetjes en opdrachten. Van Hoek van Holland
Mik op ons grote 5 meter hoge dartbord dat zeker indruk maakt bij uw collega’s. Probeer een ONE HUNDRED AND
Valt het weer een beetje tegen? Dan gaan we alsnog met onze voetjes in het zand een heerlijke dag beleven.
Kunnen jullie wel wat gezelligheid gebruiken in de koude wintermaanden? Een workshop ijssculpturen op een leuke locatie met na afloop
Vorige
Volgende