Een uitje in Bloemendaal

bloemendaal

Willen jullie van jullie uitje een echt feest maken? Gezellige beachclubs, muziek, cocktails en een dag vol fun. Op het ”Nederlandse Ibiza” Bloemendaal is het heerlijk vertoeven! Vertel ons jullie wensen en wij organiseren samen met jou een onvergetelijk uitje in Bloemendaal aan zee. Combineer onze leuke activiteiten en workshops met een gezellige borrel of lekkere proeverij op een tropisch terras aan het strand. Willen jullie uitbreiden met een lekkere bbq of thema feest met DJ? Wij maken het mogelijk!

WAAROM BLOEMENDAAL AAN ZEE?

 • Veelzijdige hippe badplaats
 • Trendy strandtenten
 • Prachtig duinlandschap

 

KIES EEN LEUKE BEACHCLUB

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN BLOEMENDAAL AAN ZEE

Bent u opzoek naar een complete dag vol leuke activiteiten, teambuilding, diner en een leuke feestavond? Wij helpen u graag met de organisatie van A tot Z. Combineer een gezellige middag vol activiteiten en workshops op het strand met een heerlijke lunch of diner bij een van de beachclubs in Bloemendaal aan Zee waar we mee samen werken. Iedere locatie kan omgetoverd worden tot een bijzondere feest locatie. Denk bijvoorbeeld aan een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Bloemendaal aan Zee? We brainstormen graag met u mee om een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen. Kan niet, bestaat niet!

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID

Bloemendaal aan Zee is goed bereikbaar met eigen vervoer. Direct aan het strand kunt u uw auto kwijt op één van de twee grote parkeerplaatsen. Op enkele minuten lopen bevinden zich er nog vele andere parkeermogelijkheden.

 

BEREIKBAARHEID OV

Met de trein kunt u het beste naar station Zandvoort reizen en vanaf hier Pendelbus Noord nemen, die direct naar het strand van Bloemendaal aan Zee rijdt.
Door buslijn 81 of 84 te nemen komt u ook aan bij Bloemendaal aan Zee.

OVERNACHTEN IN BLOEMENDAAL AAN ZEE

In en nabij Bloemendaal aan Zee vindt u de geschikte overnachting voor iedere smaak en ieder budget. Van een boetiekhotel in het centrum van Bloemendaal (Zaras Studio Aphrodite), tot een hip vakantie appartement aan het strand met uitzicht op zee (Bloemendaal Sea Lodges).

 

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN BLOEMENDAAL AAN ZEE

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA GOED WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Expeditie Robinson
19:00 – 21:00 BBQ / diner

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

BEZIENSWAARDIGEHDEN IN BLOEMENDAAL AAN ZEE

 • Nationaal park Kennemerland
 • Kennermer duinen
 • Circuit park Zandvoort
 • Thijsse’s Hof Heemtuin
 • Watersport- kitesurfcentrum
Toch op zoek naar een andere locatie dan Bloemendaal ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!