Archery attack xl

archery attack

Archery attack is de activiteit voor grote groepen die op zoek zijn naar een middag vol actie en avontuur op het strand.  We beschikken over enorm veel materiaal en met een groot speelveld vol bunkers en andere attributen om achter te schuilen lijkt het wel alsof jullie in een soort war zone zijn beland. De pijlen vliegen jullie om de oren, lukt het jullie middels een flinke dosis teamwork jullie bondgenoten te beschermen en jullie team sterk te houden? Met een ronde van ”The Hungergames”, een ”Free for all” en een ware veldslag met 40 spelers of meer is het lastig om hier niet enthousiast van te worden!

WAAROM ARCHERY ATTACK XL?

 • Topactiviteit voor teambuilding
 • Met de voetjes in het zand
 • Een leuke prijs voor het winnende team
 • De spirit van een jong bureau
 • Enthousiaste begeleiding

HET SPEL

Archery Attack XL bestaat uit 3 bloedstollende spellen. Mikken, schieten en ontwijken…in teams maar ook ieder voor zich! Wie wint de survival of the fittest en wie gaat er met de winst vandoor?

 

archery-attack-spel

VEILIG

Archery tag is uitvoerig getest op veiligheid en heeft een Europees keurmerk. De uiteindes van de pijlen hebben een schuimrubberen kop en alle deelnemers krijgen een masker op voor bescherming.

TEAMINDELING

De teamindeling is afhankelijk van de groepsgrootte, Archery attack kan met maar liefst 70 personen gespeeld worden!

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek? Kom even lekker uitwaaien op het strand met een teambuildingsactiviteit die de groep dichter bij elkaar brengt. Na deze middag zijn jullie helemaal opgeladen en kunnen jullie er weer helemaal tegenaan!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Archery Attack XL
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Benieuwd op welke locaties Archery attack xl allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
13:30 – 15:00 Archery Attack XL
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Beachtennis
17:30 – 18:30 Borrel uurtje + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

SLECHT WEER SCENARIO

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Archery attack xl?

Sumo worstelen is een topactiviteit als jullie op zoek zijn naar een relaxte activiteit waar een hoop te lachen en
De Haka workshop is nr 1 teambuildingsactiviteit van dit moment, een echte krachtige energizer die uw team een boost geeft!
De apres ski Olympics is de perfecte activiteit als jullie tijdens de koude wintermaanden een leuk uitje willen plannen met
Een beetje competitie kan geen kwaad. ’n Juichende winnaar, gillende verliezer en fanatieke collega’s rond het veld zorgen voor een
Neem uw collega’s mee voor een verrassende en uitdagende Capoeira workshop! Capoeira is de dans / vechtsport van Brazilië en
Even weg van alle stress om je heen? Tijdens een mindfulness sessie leren wij hoe je effectiever kan werken en
Spannende puzzels en mind games. Harde battles en obstakels. Wie kan zijn zenuwen onder controle houden en krijgt het voor
Niets is wat het lijkt… Jullie proberen zoveel mogelijk geld voor de pot te verdienen en steeds als je denkt
Stap op een van onze stoere E choppers en kom mee op een ‘Tour de Dunes’! Ontdek de mooiste plekjes
Levend tafelvoetbal is een originele activiteit waarmee u uw collega’s allemaal zult verrassen. Wie heeft het vroeger niet gespeeld in
Een powerboat (rib boot) varen in Scheveningen? Wavevents organiseert jullie bedrijfsuitje compleet met rib varen. Wij werken samen met Rib Actie
Het begon allemaal op een afgelegen strand. Daar waar behalve zout water en wit zand, niks anders was om te
Vorige
Volgende