fbpx
Vrijgezellenuitje vrouwen Scheveningen 2018-04-07T16:18:51+00:00

Vrijgezellenuitje vrouwen Scheveningen

Samen met je vriendinnen een vrijgezellenuitje in Scheveningen beleven. Wij hebben vele originele, leuke  activiteiten voor vrouwen. Al onze activiteiten zijn eindeloos te combineren, jullie vrijgezellenuitje wordt dus ook echt toegespitst op jullie wensen!

Vrijgezellenuitje vrouwen Scheveningen

Activiteiten vrouwen vrijgezellenuitje

Hieroner een aantal mogelijke activiteiten die leuk zijn voor vrijgezellenuitje vrouwen Scheveningen:

Ga samen met je vriendinnen je eigen strandtas designen in Scheveningen. Maak iets origineels wat past bij dat leuke zomerjurkje!

Ook wel stand up paddelen genoemd. Je staat op een grote surfplank met een paddel in je hand. Je kan heerlijk rustig (of actief) varen over de zee van Scheveningen! Lukt het jou om een golfje te pakken?

Vaak zijn vrouwen beter in powerkiten dan dat mannen zijn. Dat komt omdat powerkiten draait om finesse in de besturing van de kite en niet om kracht. Een zeer leuke activiteit voor je vrijgezellenuitje!

Bekijk meer vrijgezellenuitje vrouwen activiteiten:

Binnen activiteiten en workshops op locatie 2019-04-30T16:17:57+00:00
Bekijk alle activiteiten

Eten en drinken vrijgezellenuitje vrouwen Scheveningen

Het is ook mogelijk om je vrijgezellenuitje vrouwen Scheveningen te laten organiseren met eten en drinken. Wij werken met verschillende strandpaviljoens samen om een zo compleet mogelijk vrijgezellenuitje samen te kunnen stellen.

Kosten vrijgezellenuitje vrouwen Scheveningen

Als je bijvoorbeeld alléén wilt gaan powerkiten of suppen, dan zijn onze prijzen vergelijkbaar met die van onze concurrenten. Wij beloven dat je het beste materiaal, een verzekering, goede locatie, eerlijke prijs en gecertificeerde instructeurs krijgt. Bij een “combinatie uitje”, dus bij bijvoorbeeld powerkiten én suppen, kunnen wij een zeer goede prijs leveren! Wij baseren onze prijzen niet op aantal activiteiten maar op tijdsduur en combinaties.