fbpx
Vrijgezellenfeest Scheveningen 2018-04-07T16:18:41+00:00

Vrijgezellenfeest / vrijgezellenuitje Scheveningen

Op zoek naar een actief vrijgezellenuitje op het strand van Scheveningen of Kijkduin? Bekijk hieronder de verschillende activiteiten die wij hebben voor mannen en vrouwen vrijgezellenuitjes.

vrijgezellenfeest scheveningen
Bekijk activiteiten!

Vrijgezellenfeest mannen

Voor een vrijgezellenfeest mannen in Scheveningen of Kijkduin hebben wij verschillende activiteiten:

Het afhuren van een aparte ruimte in één van de strandpaviljoens is een mogelijkheid voor je vrijgezellenfeest mannen. Wij verzorgen ook eten en drinken. Van basis tot zeer luxe met altijd eerlijke prijzen. Bij een echt vrijgezellenfeest mannen hoort natuurlijk ook een BBQ.

vrijgezellenfeest mannen

Vrijgezellenfeest vrouwen

Voor je vrijgezellenfeest vrouwen hebben wij ook originele activiteiten:

Daarnaast verzorgen wij voor een vrijgezellenuitje vrouwen, mits gewenst, ook de hapjes en drankjes. Ook hebben wij goede contacten met de Crazy Piano’s om een vip tafel te regelen voor jullie vrijgezellenuitje vrouwen.

vrijgezellenfeest
Bekijk activiteiten!

Vrijgezellenfeest organiseren

Later op deze pagina kun je de vrijgezellenuitje activiteiten voor mannen en vrouwen vinden. Eerst willen we je een aantal tips geven als je een vrijgezellenfeest organiseert:

  • Conformeer het aantal deelnemers
  • Bedenk het te besteden budget
  • Plan een datum, bijvoorbeeld met een datumprikker
  • Wat vindt de vrijgezel leuk? Inventariseer
  • Begin met een activiteit, gevolgd door een borrel en wat eten
  • Gemak dient de mens, besteed je vrijgezellenfeest uit aan Wavevents.nl 😉

Vrijgezellenuitje Den Haag

Unieke vrijgezellenuitjes op het strand van Den Haag. Wij hebben 3 prachtige locaties op het strand van Scheveningen en Kijkduin tot onze beschikking. Elk van deze locaties kan verschillende grootte groepen aan van 10 tot 100 personen. Natuurlijk helpen wij met de aankleding van de locatie van je vrijgezellenfeest.

Vrijgezellenfeest Scheveningen

Helemaal los in de Crazy Piano’s of rustig de beeldentuin bekijken, alles is mogelijk voor jouw vrijgezellenfeest Scheveningen. Kies uit onze vele verschillende activiteiten en sluit die af met een borrel in één van de vele prachtige strandpaviljoens van Scheveningen.

Vrijgezellenfeest Kijkduin

In Kijkduin werken wij samen met Klein Ockenburgh en Millers Beach. Beide locaties hebben hun eigen unique selling point voor een vrijgezellenuitje op maat.

Klein Ockenburgh heeft binnen een discotheek setup als het donker is. Hier kun je tot in de late uurtjes doorfeesten. Daarnaast is drankafkoop voor minimaal 4 uur hier beschikbaar tegen de juiste prijs.

Bij Millers Beach zijn er verschillende ruimtes die allemaal een eigen bar, toiletgroep en privé strand hebben. Deze ruimtes zijn allemaal afzonderlijk in te richten voor jouw vrijgezellenfeest Kijkduin.

Vrijgezellenfeest strand

Jouw vrijgezellenfeest op het strand? Wij bieden veel verschillende actieve activiteiten op het strand. Van powerkiten tot SUPpen, alles is mogelijk voor jouw vrijgezellenfeest strand.

Ga bijvoorbeeld SUPpen, powerkiten, borrelen of Bubble voetballen. Wij hebben vele sportieve activiteiten voor jou vrijgezellenfeest. Sluit de dag af met een heerlijke BBQ of diner en begin de nacht met een heerlijke borrel.

Overnachting vrijgezellenfeest

In Scheveningen raden wij de volgende overnachtingen aan:

In kijkduin raden wij de volgende overnachtingen aan:

Bekijk activiteiten!
Wave Robinson Experience Scheveningen 2019-05-01T13:51:51+00:00