Teamuitje Wassenaar

UNIEKE TEAMUITJES IN WASSENAAR

Een leuke locatie voor een geweldig teamuitje aan zee? Het kilometers lange strand van Wassenaar met het mooie duingebied Meijendel is een uitgelezen locatie voor gezellige teamuitjes! Watersport, leuke strandactiviteiten, workshops en GPS- en wandeltochten, Wavevents heeft een groot aanbod aan unieke activiteiten. Al onze activiteiten zijn te combineren met een lunch, borrel of diner met uitzicht op zee. Wij werken alleen samen met de allerleukste strandpaviljoens in Wassenaar. Bekijk onze activiteiten en arrangementen of neem contact met ons op en begin meteen samen met ons te plannen. Een geweldig teamuitje Wassenaar organiseren we samen. Jouw wensen en ideeën, onze uitvoering!

TOP 10 TEAMUITJES WASSENAAR

Vorige
Volgende
wave-robinson-experience

POPULAIRE TEAMUITJES IN WASSENAAR

Wassenaar is een populaire locatie voor gezellige teamuitjes! Bekijk deze top 10 activiteiten voor teamuitjes en laat je inspireren. De HAKA workshop is ideaal voor een groep met verschillende interesses. Iedereen kan mee doen aan deze van origine ceremoniële gevechtsdans. Door optimaal stemgebruik en lichaamsbewegingen heeft u een teamuitje met beweging en vooral veel plezier!

Altijd al Expeditie Robinson willen spelen op het strand? De Wave Robinson Experience brengt jullie survival skills naar ”the next level”! Doet u liever mee aan een activiteit met het gehele team? Speel Beach Volleybal in toernooivorm, met de voeten in het zand en de wind in jullie haren.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een onvergetelijk teamuitje Wassenaar? Bekijk onze arrangementen! Van een enkele activiteit tot een complete middag inclusief bbq, borrel en feestavond. Wij luisteren altijd naar uw wensen en verzorgen graag een teamuitje op maat. Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje tussen onze arrangementen.

BEACH VOLLEYBAL

Dé nummer 1 strandsport ter wereld; beach volleybal! En wij begrijpen waarom. Deze sport is een combinatie van balspel, springen, duiken, samenspelen en scoren. Met de voeten in het zand ervaart u een bedrijfsuitje vol actie en plezier. Wie kan het best serveren? Wie houdt alle ballen van de grond? Door goed te communiceren met je teamleden maken jullie een grote kans om als team te winnen…

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

WAVE ROBINSON EXPERIENCE

Ben je groot fan van het tv programma Expeditie Robinson en lijkt het jullie geweldig om een keer zelf de beproeving aan te gaan tijdens jullie teamuitje in Wassenaar? Wij gaan een stapje verder en hebben de Wave Robinson Experience ontwikkelt! Dit is speciaal gemaakt voor teamuitjes die net een stapje verder durven te gaan… De Wave Robinson Experience is de nieuwe sensatie op het strand, durven jullie het aan?
zes-kamp

LOCATIES VOOR UW TEAMUITJE IN WASSENAAR

Zijn jullie op zoek naar een leuke locatie voor jullie lunch, borrel of diner aan zee? Wavevents werkt alleen met leukste strandpaviljoens in Wassenaar samen! We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Mocht u een andere locatie op het oog hebben, laat ons dit dan gerust weten. Kan niet, bestaat niet.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw teamuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN VOOR UW TEAMUITJE WASSENAAR

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR UW TEAMUITJE WASSENAAR

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN WASSENAAR

Wassenaar ligt tussen Leiden en Den Haag in. Vanaf omliggende steden is dit erg goed bereikbaar, er zijn meerdere wegen die naar de kust van Wassenaar toe leiden. Direct achter de eerste duinenrij bevinden zich twee grote parkeerplaatsen, De Kuil en Zeelust. Vanaf deze parkeerterreinen is het minder dan 5 minuten lopen voordat je met je voeten in het zand staat. Ook voor fietsen zijn er stallingen aanwezig.   

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR UW TEAMUITJE WASSENAAR

Vorige
Volgende

WAAROM WASSENAAR

Een groot en rustgevend strand, gezellige en warm ingerichte strandtenten, dat is het strand van Wassenaar!
Het strand is maar liefst 8 kilometer lang, hierdoor is er meer dan genoeg ruimte om in alle rust de door jou uitgekozen activiteiten met jouw team uit te voeren. Wassenaar ligt ook in een mooie en rustige omgeving met een gigantisch mooi omliggend duinlandschap. Vanaf grote steden is de Wassenaar goed bereikbaar en er zijn veel parkeergelegenheden.

GPS TOCHTEN VOOR UW TEAMUITJE WASSENAAR

Vorige
Volgende

OVERNACHTEN IN WASSENAAR

Mag jullie teamuitje wel tot in de late uurtjes duren? Of zien jullie op tegen de terug reis naar huis? Om de gezelligheid en enthousiasme van jullie teamuitje langer te kunnen behouden kun je overwegen om na het teamuitje een overnachting te boeken in Wassenaar. Op het duinpad naar de kust van Wassenaar bevindt zich Fletcher Boutique Hotel Duinoord, met een prachtig uitzicht en een heerlijk rustige omgeving is dit hotel ook nog eens geschikt voor grotere groepen. 

PROEVERIJEN VOOR UW TEAMUITJE WASSENAAR

Vorige
Volgende

STRANDACTIVITEITEN 

Het strand van Wassenaar is enorm groot, dit geeft de ideale gelegenheid voor het uitvoeren van leuke strandactiviteiten met grote groepen. Doordat er veel ruimte is zullen wij niemand storen, en ook niet gestoord worden. 
Wavevents biedt een ruim aanbod aan strandactiviteiten in verschillende categorieën. Voorbeelden van veel geboekte strandactiviteiten zijn Archery Attack XL, hierbij strijden 2 teams tegen elkaar in de vorm van een nieuwe sportrage. Ook Zorb voetbal is een populaire strandactiviteit voor teamuitjes in Wassenaar, 2 teams worden opgesteld in een speelveld met grote opgeblazen ballen om hen heen.