Teamuitje Ter Heijde

UNIEKE TEAMUITJES IN TER HEIJDE

Een gezellig uitje organiseren in een pittoresk dorpje in het Westland? Het relaxte Ter Heijde is een een heerlijke locatie voor een gezellig uitje aan zee. Het rustige strand leent zich perfect voor leuke strandactiviteiten, actieve en creatieve workshops en spannende wind en wateractiviteiten. Ook een stevige wandeltocht of gps spel in de mooie duinomgeving is een aanrader als jullie graag tijdens jullie uitje willen genieten van de natuur in het mooie Ter Heijde aan zee. Wavevents werkt nauw samen met een aantal leuke strandpaviljoens in Ter Heijde. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

TOP 10 TEAMUITJES TER HEIJDE

Vorige
Volgende
wave-robinson-experience

POPULAIRE TEAMUITJES IN TER HEIJDE

Ben je benieuwd naar de meest populaire bedrijfsuitjes in Ter Heijde? Bekijk de top 10 teamuitjes! Onze HAKA workshop is een leuke combinatie tussen lichte actie en veel plezier! Deze ceremoniële gevechtsdans is geschikt voor elke soort groep!

Wavevents specialiseert zich in teambuilding activiteiten op het strand. Samenwerking en communicatie staan centraal bij de Wave Robinson Experience! Ook is Beach Volleybal een leuke sport voor elk niveau, een super leuke activiteit voor jullie teamuitje! Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden in Ter Heijde? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Al onze activiteiten zijn te combineren met een gezellige borrel, lunch of diner. Er is een hoop mogelijk voor een teamuitje Ter Heijde, bekijk onze arrangementen om een idee te geven wat voor soort teamuitje het beste bij jullie past. We maken al onze arrangementen op maat en passen deze helemaal aan jullie wensen aan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

zes-kamp

WAVE ROBINSON EXPERIENCE

Wie is de grootste doorzetter? De snelste denker? Het meest precies? Wie maakt de minste fouten? Wie veroveren als eerste de vlag en mogen naar het winnaarseiland vertrekken? Zenuwachtige lachjes en een opgewonden stemming; Wave Robinson Expierience belooft  veel spanning en sensatie voor het hele team. De Wave Robinson is nr 1 strandactiviteiten voor een teamuitje Ter Heijde!

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

BEACH VOLLEYBAL

Het team wordt verdeeld. In toernooivorm spelen alle teams tegen elkaar. Ongeacht het niveau van elk speler; door te communiceren in het veld worden er altijd punten gescoord! Wie geeft de beste serve? Wie slaat elke bal tot een punt? Aan het einde van alle speelrondes worden de punten per team bij elkaar opgeteld. Het team met de meeste punten gaat er met de hoofdprijs vandoor!

LOCATIES VOOR UW TEAMUITJE IN TER HEIJDE

Zijn jullie op zoek naar een leuke locatie voor jullie borrel of diner aan het strand? Wavevents werkt alleen met de allerleukste strandtenten van Ter Heijde samen!
We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Liever een andere locatie, laat het ons gerust weten!

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw teamuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN VOOR UW TEAMUITJE TER HEIJDE

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR UW TEAMUITJE TER HEIJDE

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN TER HEIJDE

Ter Heijde ligt dichtbij Den Haag, vanaf omliggende steden zoals Naaldwijk, Delft en Rotterdam is het strand van Ter Heijde goed bereikbaar. Wanneer je bent aangekomen bij de kust van Ter Heijde kun je bij de twee strandopgangen Strandweg en Karel Doormanweg gratis parkeren op de parkeerterreinen die hier te vinden zijn.
Ook met het openbare vervoer is Ter Heijde goed te bereiken. Buslijn 31 en 34 stoppen bij de halte Taets van Amerongenstraat, vanaf hier is het een wandeling van een kleine 10 minuten voordat je met je voeten in het zand van Ter Heijde staat.

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR UW TEAMUITJE TER HEIJDE

Vorige
Volgende

WAAROM TER HEIJDE

Ter Heijde staat bekend om de rustgevende badplaats en de sfeervolle strandtenten, voor het houden van een teamuitje zijn dit positieve onderdelen van een strand. Zo is er genoeg ruimte om activiteiten uit te voeren zonder dat er te veel last is van bezoekers van het strand bijvoorbeeld, en door de sfeervolle strandtenten is het nóg leuker om hier je teamuitje tot een eind te laten komen!
Ook is Ter Heijde de geschikte locatie voor jouw teamuitje doordat het goed te bereiken is én Ter Heijde heeft 2 grote parkeerterreinen waar gratis geparkeerd kan worden door bezoekers van het strand.

GPS TOCHTEN VOOR UW TEAMUITJE TER HEIJDE

Vorige
Volgende

OVERNACHTEN IN TER HEIJDE

Willen jullie onbezorgd genieten van een gezellige borrel bij 1 van de leukste strandtenten in Ter Heijde? Of moeten jullie van ver reizen om het teamuitje te bereiken en zien jullie op tegen een eindeloze reis naar huis? Een overnachting tijdens jullie teamuitje kan een uitkomst bieden! Er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden voor een teamuitje in Ter Heijde. Hotel Elzenduin ligt direct aan Strandopgang Strandweg, dit hotel biedt ook overnachtingen voor grote groepen. Direct aan Strandopgang Karel Doormanweg bevindt zich Bed & Breakfast Zussen aan Zee. Neem gerust contact met ons op.

PROEVERIJEN VOOR UW TEAMUITJE TER HEIJDE

Vorige
Volgende