Teamuitje Scheveningen

EEN UNIEK TEAMUITJE SCHEVENINGEN

Zijn jullie op zoek naar een uniek teamuitje in het bruisende Scheveningen? Bekijk onze leuke strandactiviteiten, workshops, activiteiten op het water en meer! Wij werken alleen samen met de allerleukste beachclubs in Scheveningen, een perfecte locatie voor een gezellige borrel, bbq of feestavond met DJ. Kan niet, bestaat niet. Begin meteen met het plannen van jullie teamuitje Scheveningen en neem contact met ons op voor een uitgebreide brainstorm sessie! Wij denken graag met jullie mee en zetten alle mogelijkheden op een rij. Samen organiseren we een geweldig teamuitje Scheveningen waar nog lang over nagepraat zal worden.

POPULAIRE TEAMUITJES IN SCHEVENINGEN

Scheveningen is een populaire bestemming voor leuke teamuitjes. Bekijk onze top 10 activiteiten in Scheveningen! Altijd al je collega’s onder vuur willen nemen? Neem ze te grazen zonder dat ze er blauwe plekken van oplopen. Archery Tag is het spel voor een uitdagend teamuitje Scheveningen. Met een potje beach volleyballen kan je het niet verkeerd doen bij je groep, het is niet voor niets dat volleybal populair is tijdens teamuitjes op het strand. Bekijk ons hele aanbod strandactiviteiten hier.

Salsa dansen, cocktail shaken of misschien een Gin Tonic proeverij op een zonnig terras? Het kan allemaal! Bekijk onze workshops en proeverijen voor meer informatie. Ook een gps tocht door de duinen, of iets actiefs op het water zijn populair tijdens een leuk teamuitje Scheveningen! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie teamuitje Scheveningen? Vul het offerte formulier in of neem telefonisch contact met ons op.

wave-robinson-experience

Een leuk teamuitje in Scheveningen met 1 of meerdere activiteiten inclusief borrel, diner of feestavond? Bekijk onze arrangementen om een idee te kriigen van de mogelijkheden voor een teamuitje Scheveningen. We maken op maat gemaakte arrangementen en stellen graag een gepersonaliseerd arrangement voor jullie samen. Liever eerst even brainstormen? Neem gerust contact met ons op. 

ARCHERY ATTACK 

Verstop je achter bunkers en neem je tegenstanders te grazen met pijl en boog! Archery Tag is razend populair en dat is niet voor niets.. Iedereen wordt laaiend enthousaist van dit spel, een echte aanrader voor een leuk teamuitje Scheveningen! De pijlen zijn van rubber, jullie gaan niet met blauwe plekken naar huis. Samenwerken is een must, wie gaat er met de prijs naar huis?
 
archery attack

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

BEACHVOLLEYBAL

Een dagje strand is eigenlijk niet compleet zonder een potje beachvolleybal. Slippers uit, zonnetje erbij. Beachvolleybal is gezellig, uitdagend en zeker niet moeilijk te spelen. We letten niet persé op de regeltjes van het spel, maar op het niveau van de spelers. We passen het spel zo aan dat iedereen een uitdaging heeft en mee kan spelen. Tel daarbij het enthousiasme van onze instructeurs bij op en je hebt een fantastische activiteit! 
beach-volley

TOP 10 TEAMUITJE SCHEVENINGEN

Vorige
Volgende

LOCATIES VOOR UW TEAMUITJE SCHEVENINGEN

Willen jullie na jullie strandactiviteiten genieten van een gezellige borrel, bbq of feestavond op een gezellig terras in Scheveningen? Wavevents werkt alleen samen met de allerleukste strandtenten voor een teamuitje Scheveningen. We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Als u een andere locatie op het oog heeft kan dat natuurlijk ook. 

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw teamuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN TEAMUITJE SCHEVENINGEN

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS TEAMUITJE SCHEVENINGEN

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN SCHEVENINGEN

Scheveningen ligt aan de kust van Den Haag. Eigenlijk is dit vanaf alle omliggende steden goed bereikbaar en makkelijk aan te rijden.
Aangekomen in Scheveningen zijn er een hoop parkeergelegenheden. Zo zijn er vlakbij meerdere parkeergarages, parkeerterreinen en ook in de zijstraatjes dichtbij veel parkeerplekken beschikbaar voor wanneer je het strand van Scheveningen komt bezoeken. Gezien de drukte in de zomermaanden raden we aan om ruim van te voren een parkeerplek te reserveren, om onverwachte teleurstellingen te voorkomen. Neem contact met ons op en vraag ons om de dichtstbijzijnde parkeeropties.

 

WIND EN WATER ACTIVITEITEN TEAMUITJE SCHEVENINGEN

Vorige
Volgende

WAAROM SCHEVENINGEN

Scheveningen is ”the place to be” voor jong en oud en een fantastische locatie voor een gezellig teamuitje op het strand. Door het grote strand is er een zee aan ruimte om spannende strand- en andere activiteiten te spelen, zonder dat andere badgasten jullie in de weg zitten. De terrassen zijn in de zomer helemaal volgeboekt, maar Wavevents zorgt ervoor dat het beste plekje van het terras voor jullie is gereserveerd! Tussen de activiteiten door lunchen? Een uitgebreide borrel of proeverij? Een feestavond met thema inclusief DJ? Het kan allemaal in het gezellige Scheveningen. Neem gerust contact met ons op en laat jullie wensen en ideeën horen. Samen maken we er een onvergetelijk teamuitje Scheveningen van!

GPS TOCHTEN VOOR UW TEAMUITJE SCHEVENINGEN

Vorige
Volgende

OVERNACHTEN IN SCHEVENINGEN

Zijn er collega’s die ver moeten reizen om naar jullie teamuitje Scheveningen te komen? Willen jullie onbezorgd borrelen zonder dat jullie rekening hoeven te houden met een lange terug reis naar huis? Een overnachting in Scheveningen kan de uitkomst bieden. Er zijn een hoop verschillende soorten overnachtingen te vinden, van budget hotels tot luxe overnachtingen op de pier. Hulp nodig? Wavevents staat voor jullie klaar, ook voor een overnachting aan zee,

PROEVERIJEN VOOR UW TEAMUITJE SCHEVENINGEN

Vorige
Volgende