Teamuitje Scheveningen

EEN UNIEK TEAMUITJE SCHEVENINGEN

Zijn jullie op zoek naar een uniek teamuitje in het bruisende Scheveningen? Bekijk onze leuke strandactiviteiten, workshops, activiteiten op het water en meer! hoe kiezen jullie de perfecte locatie voor een gezellige borrel, barbeque of feestavond met DJ? Wij werken alleen samen met de allerleukste beachclubs en restaurants die dezelfde filosofie als wij hanteren namelijk: Kan niet, bestaat niet! Wij helpen u graag met het plannen van jullie teamuitje in Scheveningen. Neem contact met ons op voor een uitgebreide brainstorm sessie. Wij denken graag met jullie mee en geven advies door goed te luisteren naar jullie wensen. Samen organiseren we een onvergetelijke dag waar nog lang over nagepraat zal worden.

TOP 10 WINTERACTIVITEITEN TEAMUITJE

Vorige
Volgende

POPULAIRE TEAMUITJES IN SCHEVENINGEN

Scheveningen was het afgelopen jaar onze populairste bestemming voor leuke teamuitjes aan het strand. Bekijk onze top 10 activiteiten in Scheveningen!

Voor een ontspannen dag met een hoge fun-factor raden wij onze Cocktail Shaken workshop aan. Leer alle fijne kneepjes van het vak van onze professionele shaker, en geniet daarna uiteraard van jullie zelfgemaakt cocktail. Heeft u zin in meer sensatie? Ervaar bij Wave Robinson Experience het leven op een onbewoond eiland. Speelt u liever verschillende sporten in toernooivorm? Kijk dan eens naar de Teambuilding Olympics

Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee!

Een leuk teamuitje in Scheveningen met 1 of meerdere activiteiten inclusief borrel, diner of feestavond? Bekijk onze arrangementen om een idee te kriigen van de mogelijkheden. We maken op maat gemaakte arrangementen en stellen graag een gepersonaliseerd arrangement voor jullie samen. Liever eerst even brainstormen? Neem gerust contact met ons op. 

TEAMBUILDING OLYMPICS

Uw team wordt verdeeld in gelijke teams. Jullie spelen in toernooivorm verschillende teambuilding spellen, zoals Bubbelbal, Archtery Tag en Sumo worstelen. Alle spellen hebben een grote fun-factor! Elk team komt elkaar tegen, en onze begeleider houdt de scores bij. Aan het eind van de dag worden de punten van elk team bij elkaar opgeteld. Het team met de meeste punten wint. Wie gaat er met de hoofdprijs naar huis?
 
teamuitje-scheveningen-archery-tag

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

WAVE ROBINSON EXPERIENCE 

Een schijnbaar verlaten en onbewoond gebied… Spanning en sensatie maken zich meester van de uitverkorenen. Het avontuur lonkt maar niemand weet wat er komen gaat. Zenuwachtige lachjes, een opgewonden stemming; de Wave Robinson Experience Scheveningen belooft spanning en sensatie. Alle skills van de deelnemers worden aangewend. En wie is dan de grootste doorzetter, de snelste denker, het meest precies? Wie maakt de minste fouten? Wie veroveren als eerste de vlag en mogen naar het winnaarseiland? Alles lijkt onzeker, alles ligt open. Het enige wat zeker is, is dat zonder samenwerking niemand wint.

teamuitje-scheveningen-beach-volleybal-toernooi

TOP 10 TEAMUITJE SCHEVENINGEN

Vorige
Volgende

LOCATIES VOOR UW TEAMUITJE SCHEVENINGEN

Willen jullie na jullie strandactiviteiten genieten van een gezellige borrel, bbq of feestavond op een gezellig terras in Scheveningen? Wavevents werkt alleen samen met de allerleukste strandtenten voor een teamuitje IN Scheveningen. We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Als u een andere locatie op het oog heeft kan dat natuurlijk ook. 

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw teamuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN TEAMUITJE SCHEVENINGEN

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS TEAMUITJE SCHEVENINGEN

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN SCHEVENINGEN

Scheveningen ligt aan de kust vlak naast het prachtige Den Haag. Scheveningen is gelegen op minder dan 60 minuten rijden van alle grote steden in de randstad. Zowel met de touringcar als met de auto is Scheveningen goed aan te rijden. Voor touringcars zijn er plekken om te stoppen zowel noordelijk als zuidelijk van de boulevard. Met de auto kun je in Scheveningen op straat helaas niet parkeren. Wel zijn er meerdere grote parkeergarages en parkeerterreinen waar (behalve in de zomervakantie) bijna altijd voldoende plek is. Vanaf het centraal station zijn meerdere bus en tram verbindingen naar Scheveningen. De bussen en trams stoppen op nog geen 5 minuten lopen van het strand dus ook het openbaar vervoer is een goede optie.

 

WIND EN WATER ACTIVITEITEN TEAMUITJE SCHEVENINGEN

Vorige
Volgende

WAAROM SCHEVENINGEN

Scheveningen is ”the place to be” voor jong en oud en een fantastische locatie voor een gezellig teamuitje op het strand. Door het grote strand is er een zee aan ruimte om spannende strand- en andere activiteiten te spelen, zonder dat andere badgasten jullie in de weg zitten. De terrassen zijn in de zomer helemaal volgeboekt, maar Wavevents zorgt ervoor dat het beste plekje van het terras voor jullie is gereserveerd! Tussen de activiteiten door lunchen? Een uitgebreide borrel of proeverij? Een feestavond met thema inclusief DJ? Het kan allemaal in het gezellige Scheveningen. Neem gerust contact met ons op en laat jullie wensen en ideeën horen. Samen maken we er een onvergetelijk teamuitje in Scheveningen van!

GPS TOCHTEN VOOR UW TEAMUITJE SCHEVENINGEN

Vorige
Volgende

OVERNACHTEN IN SCHEVENINGEN

Zijn er collega’s die ver moeten reizen om naar jullie teamuitje in Scheveningen te komen? Willen jullie onbezorgd borrelen zonder dat jullie rekening hoeven te houden met een lange terug reis naar huis? Een overnachting in Scheveningen kan de uitkomst bieden. Er zijn tal van opties om een aantal of misschien wel jullie hele gezelschap te laten overnachten. Van budget hotels tot luxe overnachtingen op de pier, Wavevents staat voor jullie klaar, ook voor een overnachting aan zee.

PROEVERIJEN VOOR UW TEAMUITJE SCHEVENINGEN

Vorige
Volgende