Teamuitje Scheveningen

Strandactiviteiten? Inspirerende sprekers? Gastronomie? Afhankelijk van jullie wensen organiseren wij alléén de activiteiten van jullie teamuitje Scheveningen of een compleet verzorgde dag met eten, drinken, locatie en activiteiten.

Bekijk de pagina bedrijfsuitje Scheveningen eens voor alle stappen om een teamuitje te organiseren. Het is namelijk mogelijk om alleen activiteiten te doen, maar we kunnen ook een compleet verzorgd 24 uurs evenement organiseren.

ACTIVITEITEN TEAMUITJE

Wavevents biedt vele activiteiten, trainingen en workshops aan. Hieronder hebben wij er een aantal geselecteerd die geschikt zijn voor een teamuitje:

1. Workshop Beach Yoga

Onder een grote stertent geeft Sara Bird haar yoga clinics. Ze focust op ademhaling en rust, iedereen kan meedoen!

2. Training onderhandelen

Plezier en educatie samenvoegen? Voeg een training toe aan je teamuitje!

3. Beachtennis

Lekker actief tijdens je teamuitje Scheveningen of teamuitje Kijkduin! Beachtennis is een dynamisch spel dat iedereen kan spelen. Het spel wordt gespeeld met een carbon pallet en een speciaal beachtennisveld. De regels zijn hetzelfde als bij gewoon tennis, alleen mag de bal niet stuiteren.

4. Powerkiten

Ervaar de kracht van een powerkite op land! Met kleine bewegingen in de handen controleer je een grote, krachtige powerkite! Leuke activiteit voor je teamuitje Scheveningen of Kijkduin!

5. Kitesurfen

Kitesurfen in het water, iedereen een pak aan en gaan! Lukt het jou om in de eerste les op het board te komen?

LOCATIES TEAMUITJE

Wavevents organiseert de bedrijfsbeachevents op drie verschillende locaties. Da’s niet voor niets want geen bedrijf is hetzelfde. Daarom kun je met onze verschillende kanten op. Van Scheveningen tot Kijkduin en van een beachsurvivalkamp tot een ontspannen teamuitje in een luxe beachclub. En mocht je echt een geheel eigen invulling willen, dan kan dat uiteraard ook. Kan niet, bestaat niet voor Wavevents…

De drie locaties waar wij doorgaans de teamuitjes organiseren zijn:

Teamuitje Scheveningen – Copacabana

Copacabana heeft het grootste terras van al de locaties waar wij mee samenwerken. Daarnaast heeft het paviljoen een zeer grote ruimte voor groepen. En… uitstekend eten.

Teamuitje Kijkduin – Klein Ockenburgh

De Zandmotor is uniek in de hele wereld! Er is over een lengte van twee kilometer zand de zee in gespoten waardoor een prachtig schiereiland is ontstaan. Ruimte, ruimte en nog eens ruimte.

Tussen Scheveningen en Kijkduin – Millers Beach 

Millers Beach kenmerkt zich door de verschillende afsluitbare ruimtes. Voor elke groep is er dan ook de juiste ruimte. Ideaal voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teamuitje. En… altijd voldoende parkeergelegenheid.

 
 

TEAMUITJE SCHEVENINGEN, BEKEND VAN DE TENT

 

Wavevents is overal. En altijd. Maar dat betekent niet dat u lang naar ons hoeft te zoeken. Ziet u een grote stertent met vlaggen en aankleding dan weet u dat er een Wavevent plaatsvindt. Daar kunt u met eigen ogen onze professionaliteit aanschouwen en genieten van een teamuitje waarvoor alles tot in de puntjes is geregeld. Of daar kunt u zich aansluiten en onderdompelen in een onvergetelijke dag…

 
 
 

TEAMUITJE SCHEVENINGEN

Wavevents is de specialist om een geschikt bedrijfsuitje samen te stellen op het strand van Scheveningen. Bij ons kan je kiezen voor één activiteit waarmee we ons de ganse namiddag gaan bezighouden of je kan kiezen voor een mix van activiteiten bijvoorbeeld een mix van trainingen, workshops en natuurlijk lekker eten en gezellig een drankje nuttigen. Het hele aanbod kan je gemakkelijk met elkaar combineren en daardoor is geen enkel teamuitje hetzelfde bij ons. Al onze bedrijfsuitjes worden op maat aangeboden zoals je dat zelf wenst. De werking is heel simpel: je stelt een menu samen en je bepaald wat wij samen gaan doen gedurende een gezellige namiddag. Wij gaan er dan voor zorgen dat je een onvergetelijke namiddag begaat tezamen met je team.

Zaalverhuur

Zoek je een leuke vergaderlocatie op het strand met zicht op zee? Wavevents beschikt op het strand over een paar vergaderzalen die kleine en grote groepen kunnen herbergen. Al de vergaderzalen beschikken over een privébar voor een leuke borrel en over privétoiletten. Als je een inspirerende spreker zoekt die geschikt is voor jullie doelgroep dan hebben wij een ruime lijst van sprekers.

Heerlijk Barbecueën

Een barbecue is ideaal voor op een leuke, warme dag samen met het hele team lekker te tafelen. Keuze uit verschillende vleessoorten en dat lekker in combinatie met een heerlijk glaasje wijn. Wavevents verzorgt complete barbecueën van heel simpel tot heel luxe met alles erop en eraan.

Powerkiten

Een leuke activiteit die je met een hele groep kunt doen. Je kunt direct laten zien wie de sterkste van de groep is want bij powerkiten heb je een flinke portie armkracht nodig om de kite onder controle te houden. Samen een leuke activiteit waar je op het strand staat en de zand tussen de voeten voelt. Daarom omdat het zo leuk is, is powerkiten één van onze meest gekozen activiteit.

Samen onderhandelen

In een bedrijf is het soms gebleken dat onderhandelen niet zomaar voor iedereen weggelegd is. Een geknipte workshop om hieraan te werken is de workshop van onderhandelen. Een spreker komt gedurende een paar uren vertellen over het begin tot het einde van een goede onderhandeling.

Offerte op maat

Omdat ieder teamuitje er anders uitziet, kan je de wensen doorgeven in een offerte. Wij zullen er dan voor zorgen dat alles zo snel mogelijk wordt geregeld.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.