Teamuitje 's-Gravenzande

UNIEKE TEAMUITJES IN ‘S-GRAVENZANDE

Ben je op zoek naar een gezellig teamuitje in het Westland met een zee aan ruimte? ‘s-Gravenzande is een van de populairste stranden aan de Westlandse kust en dat is niet voor niets! Met een strand van maar liefst 8 km lang en de Zandmotor als decor is dit de plek voor wind en water activiteiten! Een wedstrijdje blokarten? Windmaster zijn tijdens een powerkite sessie? Een uitgebreide borrel of bbq bij 1 van de gezellige strandtenten van ’s–Gravenzande? Er is een hoop mogelijk! Samen met jou organiseren we een onvergetelijk teamuitje in het Westland. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

POPULAIRE TEAMUITJES IN ‘S-GRAVENZANDE

Zijn jullie op zoek naar een origineel teamuitje maar ontbreekt het jullie aan inspiratie? Bekijk onze top 10 activiteiten in ‘s-Gravenzande! Met een wedstrijdje blokarten op het meters lange strand kan je het bijna niet verkeerd doen bij je team. ‘s-Gravenzande is de plek voor wind en water activiteiten.

Altijd al Expeditie Robinson willen spelen? De Wave Robinson Experience brengt jullie expeditie naar ”the next level”! Bekijk al onze strandactiviteiten voor een compleet overzicht voor teamuitjes. Voetjes in het zand want Tom Cruise leert jullie cocktails shaken als geen ander. Liever een creatieve of actieve workshop tijdens jullie teamuitje ‘s-Gravenzande? Bekijk ze hier!

Een Gin Tonic proeverij of bierproeverij, of misschien wel meerdere tastings tijdens jullie teamuitje? Sluit af met borrel of bbq bij een gezellige beachclub op het strand. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

zes-kamp

Bekijk onze arrangementen om een idee te krijgen van de mogelijkheden tijdens jullie teamuitje in ‘s-Gravenzande. Onze arrangementen bestaan uit 1 of meerdere activiteiten inclusief lunch of diner. Kies uit 1 van onze arrangementen of neem meteen contact met ons op. Kan niet, bestaat niet.

BLOKARTEN EN POWERKITEN

‘S-Gravenzande is de perfecte plek voor blokarten en powerkiten en dat is niet voor niets! Deze kustplaats staat bekend om haar brede strand waardoor jullie meters lang kunnen wegscheuren op een blokart. Een echte unieke ervaring! Blijf je liever met je voeten aan de grond maar wil je toch ervaren hoe het is om de krachtige wind de baas te blijven? Kom dan powerkiten! Wordt een echte windmaster tijdens je teamuitje in ‘s-Gravenzande. Dit is een uitje waar nog lang over nagepraat zal worden!

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

wave-robinson-experience

THE WAVE ROBINSON EXPERIENCE

Een schijnbaar verlaten en onbewoond gebied… Spanning en sensatie maken zich meester van de uitverkorenen. Het avontuur lonkt maar niemand weet wat er komen gaat. Zenuwachtige lachjes, een opgewonden stemming; de Wave Robinson Experience belooft spanning en sensatie! Alle skills van de deelnemers worden getest. En wie is dan de grootste doorzetter, de snelste denker, het meest precies? Wie maakt de minste fouten? Ontdek het tijdens een spannend teamuitje in ‘s-Gravenzande!

TOP 10 TEAMUITJES IN ‘S-GRAVENZANDE

Vorige
Volgende

LOCATIES VOOR UW TEAMUITJE IN ‘S-GRAVENZANDE

We werken alleen met de allerleukste en allerbeste strandtenten van ‘s-Gravenzande samen. We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Heb je een locatie op het oog en zit jouw locatie hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Kan niet, bestaat niet!

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw teamuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN VOOR UW TEAMUITJE IN 'S-GRAVENZANDE

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR UW TEAMUITJE IN 'S-GRAVENZANDE

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN ‘S-GRAVENZANDE

‘s-Gravenzande is makkelijk bereikbaar vanaf de grote steden Rotterdam, Den Haag, Delft en omstreken. Het strand van ‘s-Gravenzande heeft maar liefst vijf strandopgangen die met de auto bereikbaar zijn. Bij deze strandopgangen zijn meerdere parkeerplaatsen beschikbaar op de parkeerterreinen. Bij alle strandopgangen zijn fietsenstallingen en of plaatsen beschikbaar waar het mogelijk is om je fiets te stallen wanneer jij het strand van ‘s-Gravenzande komt bezoeken.
Buslijn 31 brengt je richting het strand van ‘s-Gravenzande. Vanaf verschillende kanten komt deze bus in de buurt van het strand.

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR UW TEAMUITJE IN 'S-GRAVENZANDE

Vorige
Volgende

WAAROM ‘S-GRAVENZANDE

Het populaire strand van ‘s-Gravenzande is favoriet aan de Westlandse kust. Het strand van ‘s-Gravenzande wordt meer bezocht dan de omliggende stranden in het Westland en is daardoor een stuk drukker. Gelukkig heeft ‘s-Gravenzande een breed en lang strand met meer dan genoeg ruimte voor iedereen. Jullie kunnen hierdoor ongestoord genieten van een actief teamuitje aan het strand, zonder dat jullie last hebben van andere badgasten. Een voetbalveld aan bunkers? Elkaar wegbeuken met gigantische zorbballen?  ‘s-Gravenzande is de perfecte plek voor gezelligheid, drukte en ruimte. Een ideaal teamuitje!

GPS TOCHTEN VOOR UW TEAMUITJE IN 'S-GRAVENZANDE

Vorige
Volgende

OVERNACHTEN IN ‘S-GRAVENZANDE

Moeten sommige van je collega’s van ver komen? Wil je graag dat het teamuitje eindeloos duurt en dat iedereen kan genieten van een gezellige borrel? Boek dan een overnachting in ‘s-Gravenzande!
Op het strand zelf is het mogelijk om beachbungalows te huren op het strandpark Vlugtenburg. 
Voor een grote groep zit dicht bij het strand Roompot Vakantiepark Duynparc De Heeren van ‘s-Gravenzande. Op dit park staan verschillende soorten vakantiehuizen en ook voor grotere groepen zijn er opties om hier te overnachten. 
 

PROEVERIJEN VOOR UW TEAMUITJE IN 'S-GRAVENZANDE

Een verfrissende witbier, een donkere stout of een kruidige IPA. Er bestaan meer dan 400 verschillende soorten bier in de
Vorige
Volgende

TEAMUITJES VOOR IEDER BUDGET

Er is een hele hoop mogelijk voor jullie teamuitje in ‘s- Gravenzande. Wat de beste optie voor jullie teamuitje is hangt af van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld jullie budget, het aantal personen en de tijdsduur van jullie teamuitje. Om het makkelijker te maken hebben we een aantal arrangementen samengesteld om jullie een idee te geven van de mogelijkheden tijdens jullie teamuitje in ‘s-Gravenzande. 

Basis arrangement: Een basis arrangement is een goede optie als jullie teamuitje pas laat start, bijvoorbeeld na een werkdag. Jullie starten het teamuitje rond 17:30 met een van onze leuke activiteiten op het strand. Jullie doen allemaal mee aan dezelfde activiteit. 

Keuze arrangement: Zitten er veel verschillende type mensen in jullie team? Kies dan voor een keuze arrangement voor jullie teamuitje. Alle deelnemers kiezen vooraf een activiteit of workshop die goed bij hen past, zo ben je verzekerd dat iedereen een geweldig uitje heeft!

Teambuilding arrangement: Is teambuilding het hoofddoel van jullie teamuitje in ‘s-Gravenzande? Wij kiezen samen met jou verschillende activiteiten uit gericht op teambuilding. De groep wordt verdeeld in verschillende teams die per onderdeel tegen elkaar gaan strijden. Deze optie is perfect als jullie teamuitje in ‘s-Gravenzande wel de hele dag mag duren!

Al onze activiteiten zijn te combineren met heerlijke lunch, borrel of bbq bij 1 van de gezellige strandtenten in ‘s-Gravenzande. neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken