Teamuitje 's-Gravenzande

UNIEKE TEAMUITJES IN ‘S-GRAVENZANDE

Bent u op zoek naar een leuk teamuitje in de buurt van Rotterdam, met een zee van ruimte? Het populairste strand van de Westlandse kust, ’s-Gravenzande, is hiervoor ideaal. Met een strand van maar liefst 8 km lang biedt deze kustplaats een ideaal decor voor onze wind- en wateractiviteiten. Voel de kracht van de wind tijdens blokarten, en race tegen elkaar naar de finish. Wilt u de dag afsluiten met een BBQ of diner bij één van de gezellige strandtenten? Laat het ons gerust weten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw teamuitje in ’s-Gravenzande? Neem gerust contact met ons op.

 

TOP 10 TEAMUITJES IN ‘S-GRAVENZANDE

Vorige
Volgende

POPULAIRE TEAMUITJES IN ‘S-GRAVENZANDE

Het strand van ’s-Gravenzande biedt veel mogelijkheden voor een leuk teamuitje. Onze HAKA workshop is een ideale activiteit voor groepen. Deze van origine dans uit de Maori cultuur werd gebruikt om de vijand te intimideren door lichaamsbewegingen en de stem te gebruiken. Een echte aanrader voor teamuitjes!

Gaat u liever voor een dag met leuke spellen? Bekijk dan eens onze strandactiviteiten. De Wave Robinson Experience laat uw team allerlei proeven doorstaan waarbij elke deelnemer wordt getest op snel denken, puzzelen en samenwerken. Speel bij Beach Volleybal in teams tegen elkaar voor de winst; een leuke activiteit voor alle leeftijd en niveau’s!  Wilt u eerst wat inspiratie op doen? Bekijk onze top 10 teamuitjes ’s-Gravenzande, en neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk onze arrangementen om een idee te krijgen van de mogelijkheden tijdens jullie teamuitje in ‘s-Gravenzande. Onze arrangementen bestaan uit 1 of meerdere activiteiten inclusief lunch of diner. Kies uit 1 van onze arrangementen of neem meteen contact met ons op. Kan niet, bestaat niet.

BEACH VOLLEYBAL

De meest bespeelde strandsport ter wereld; beach volleybal. De sport is geschikt voor elke leeftijd, en elk niveau. Bij Wavevents staan teambluiding en plezier op 1. Wij kijken dus niet heel streng naar de regels van het spel, maar passen de activiteit aan op niveau van de spelers zodat iedereen mee kan doen. De groep wordt gesplitst in teams die tegen elkaar spelen onder begeleiding van onze enthousiaste instructeur. Dus, voeten in het zand, hoofd omhoog, en serve!

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

THE WAVE ROBINSON EXPERIENCE

Een schijnbaar verlaten en onbewoond gebied… Spanning en sensatie maken zich meester van de uitverkorenen. Het avontuur lonkt maar niemand weet wat er komen gaat. Zenuwachtige lachjes, een opgewonden stemming; de Wave Robinson Experience belooft spanning en sensatie! Alle skills van de deelnemers worden getest. En wie is dan de grootste doorzetter, de snelste denker, het meest precies? Wie maakt de minste fouten? Ontdek het tijdens een spannend teamuitje in ‘s-Gravenzande!

LOCATIES VOOR UW TEAMUITJE IN ‘S-GRAVENZANDE

We werken alleen met de allerleukste en allerbeste strandtenten van ‘s-Gravenzande samen. We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Heb je een locatie op het oog en zit jouw locatie hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Kan niet, bestaat niet!

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw teamuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN VOOR UW TEAMUITJE IN 'S-GRAVENZANDE

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR UW TEAMUITJE IN 'S-GRAVENZANDE

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN ‘S-GRAVENZANDE

‘s-Gravenzande is makkelijk bereikbaar vanaf de grote steden Rotterdam, Den Haag, Delft en omstreken. Het strand van ‘s-Gravenzande heeft maar liefst vijf strandopgangen die met de auto bereikbaar zijn. Bij deze strandopgangen zijn meerdere parkeerplaatsen beschikbaar op de parkeerterreinen. Bij alle strandopgangen zijn fietsenstallingen en of plaatsen beschikbaar waar het mogelijk is om je fiets te stallen wanneer jij het strand van ‘s-Gravenzande komt bezoeken.
Buslijn 31 brengt je richting het strand van ‘s-Gravenzande. Vanaf verschillende kanten komt deze bus in de buurt van het strand.

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR UW TEAMUITJE IN 'S-GRAVENZANDE

Vorige
Volgende

WAAROM ‘S-GRAVENZANDE

Het populaire strand van ‘s-Gravenzande is favoriet aan de Westlandse kust. Het strand van ‘s-Gravenzande wordt meer bezocht dan de omliggende stranden in het Westland en is daardoor een stuk drukker. Gelukkig heeft ‘s-Gravenzande een breed en lang strand met meer dan genoeg ruimte voor iedereen. Jullie kunnen hierdoor ongestoord genieten van een actief teamuitje aan het strand, zonder dat jullie last hebben van andere badgasten. Een voetbalveld aan bunkers? Elkaar wegbeuken met gigantische zorbballen?  ‘s-Gravenzande is de perfecte plek voor gezelligheid, drukte en ruimte. Een ideaal teamuitje!

GPS TOCHTEN VOOR UW TEAMUITJE IN 'S-GRAVENZANDE

Vorige
Volgende

OVERNACHTEN IN ‘S-GRAVENZANDE

Moeten sommige van je collega’s van ver komen? Wil je graag dat het teamuitje eindeloos duurt en dat iedereen kan genieten van een gezellige borrel? Boek dan een overnachting in ‘s-Gravenzande!
Op het strand zelf is het mogelijk om beachbungalows te huren op het strandpark Vlugtenburg. 
Voor een grote groep zit dicht bij het strand Roompot Vakantiepark Duynparc De Heeren van ‘s-Gravenzande. Op dit park staan verschillende soorten vakantiehuizen en ook voor grotere groepen zijn er opties om hier te overnachten. 
 

PROEVERIJEN VOOR UW TEAMUITJE IN 'S-GRAVENZANDE

Een verfrissende witbier, een donkere stout of een kruidige IPA. Er bestaan meer dan 400 verschillende soorten bier in de
Vorige
Volgende

TEAMUITJES VOOR IEDER BUDGET

Er is een hele hoop mogelijk voor jullie teamuitje in ‘s- Gravenzande. Wat de beste optie voor jullie teamuitje is hangt af van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld jullie budget, het aantal personen en de tijdsduur van jullie teamuitje. Om het makkelijker te maken hebben we een aantal arrangementen samengesteld om jullie een idee te geven van de mogelijkheden tijdens jullie teamuitje in ‘s-Gravenzande. 

Basis arrangement: Een basis arrangement is een goede optie als jullie teamuitje pas laat start, bijvoorbeeld na een werkdag. Jullie starten het teamuitje rond 17:30 met een van onze leuke activiteiten op het strand. Jullie doen allemaal mee aan dezelfde activiteit. 

Keuze arrangement: Zitten er veel verschillende type mensen in jullie team? Kies dan voor een keuze arrangement voor jullie teamuitje. Alle deelnemers kiezen vooraf een activiteit of workshop die goed bij hen past, zo ben je verzekerd dat iedereen een geweldig uitje heeft!

Teambuilding arrangement: Is teambuilding het hoofddoel van jullie teamuitje in ‘s-Gravenzande? Wij kiezen samen met jou verschillende activiteiten uit gericht op teambuilding. De groep wordt verdeeld in verschillende teams die per onderdeel tegen elkaar gaan strijden. Deze optie is perfect als jullie teamuitje in ‘s-Gravenzande wel de hele dag mag duren!

Al onze activiteiten zijn te combineren met heerlijke lunch, borrel of bbq bij 1 van de gezellige strandtenten in ‘s-Gravenzande. neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken