Teamuitje Monster

UNIEKE TEAMUITJES IN MONSTER

Ben je op zoek naar een een uniek teamuitje op een bijzondere locatie in het Westland? Met een uitgestrekt strand maar liefst 5 km lang is Monster uitermate geschikt voor een heerlijk teamuitje aan zee! Expeditie Robinson, een cocktail workshop tijdens ondergaande zon of een spannende blokart race met je collega’s. Wavevents heeft een groot aanbod aan originele activiteiten die perfect passen bij een geweldig teamuitje in Monster. Na een middag aan het strand kunt u genieten van een gezellige borrel of heerlijk diner bij een van onze samenwerkingspartners op het strand. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

TOP 10 TEAMUITJES IN MONSTER

Vorige
Volgende
wave-robinson-experience

POPULAIRE TEAMUITJES IN MONSTER

Onze HAKA workshop is razend populair voor een teamuitje. Door stem en lichaamsbewegingen te combineren tijdens deze van origine gevechtsdans, is plezier gegarandeerd! Heeft u interesse in een teambuilding activiteit? Bij beachvolleybal is samenwerken belangrijker dan techniek. Speelt u liever verschillende activiteiten in toernooivorm? Bekijk dan eens de Wave Robinsons Experience.

Ben je op zoek naar een leuk teamuitje in Monster, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bekijk hier de top 10 bedrijfsuitjes in Monster! Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Niet ieder teamuitje is hetzelfde en niet ieder teamuitje wil hetzelfde. Ook spelen zaken zoals tijd, het aantal deelnemers en budget een rol. Bekijk onze arrangementen om een idee te krijgen van de verschillende mogelijkheden voor jouw teamuitje. We luisteren aandachtig naar jullie wensen en kunnen ieder arrangement volledig op maat maken. Zo ben je ervan verzekerd dat jullie teamuitje in Monster perfect bij jullie past!

archery attack

BEACH VOLLEYBAL

Het is niet voor niks de meest bespeelde sport op het strand! Beachvolleybal is geschikt voor elke leeftijd en elk niveau. De groep wordt verdeeld in teams die onder begeleiding van onze enthousiaste professionals zorgen voor een leuke activiteit. Bent u klaar voor een leuke, actieve dag met de voeten in het zand?

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

WAVE ROBINSON EXPERIENCE

U en uw team zitten op een onbewoond eiland.. de enige manier om dit gevaarlijke land af te komen is door proeven te doorstaan. Deze proeven zijn gericht op teambuilding, dus denk goed na wie de snelste denker is, en wie het beste is in puzzels oplossen, wie presteert het best onder tijdsdruk?Wanneer uw team goed samenwerkt in dit spel vol spanning en sensatie maken jullie de meeste kans om als eerst met de vlag te vertrekken naar het winnaarseiland..

LOCATIES VOOR UW TEAMUITJE IN MONSTER

Wavevents werkt samen met de leukste locaties aan het strand van Monster.
We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Als u een andere locatie op het oog heeft kan dat natuurlijk ook. Je hoeft de locaties zelf niet te benoemen. 

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw teamuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN VOOR UW TEAMUITJE IN MONSTER

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR UW TEAMUITJE IN MONSTER

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN MONSTER

Parkeren is geen punt in Monster, er zijn een hoop parkeerplaatsen! Zo is parkeerterrein Molenslag direct onderaan het strand van Monster, en biedt dit terrein veel parkeerplekken. Ook parkeerplaats Ter Heijde is dicht bij het strand van Monster.
Kom je met het openbare vervoer naar het strand van Monster? Dan pak je bus 32 en stap je uit bij bushalte Duinstraat, vanaf deze halte is het nog een kleine 10 minuten lopen voordat je het strand bereikt.

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR UW TEAMUITJE IN MONSTER

Vorige
Volgende

TEAMUITJES OP HET STRAND

De zilte zeelucht, een heerlijke zonnetje, een zee aan ruimte… Het strand is een goede locatie voor een gezellig teamuitje! Neem je teamgenoten even weg uit het muffe kantoor en ga lekker de buitenlucht in. Wij bieden tal van originele activiteiten aan die jullie team op een leuke manier kunnen versterken! Of je er nu een hele dag voor uitrekt of kiest voor een leuke activiteit na werktijd in combinatie met een gezellige borrel of lekkere bbq, een teamuitje aan het strand is altijd een goed idee. Wij hebben nauw contact met leuke strandtenten in Monster, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

GPS TOCHTEN VOOR UW TEAMUITJE IN MONSTER

Vorige
Volgende

OVERNACHTEN IN MONSTER

Moeten sommige collega’s ver reizen voor jullie teamuitje? Boek een overnachting en iedereen gaat fris naar huis! Voor een grotere groep is Hotel Elzenduin geschikt. Er zijn veel kamers beschikbaar en het hotel bevindt zich vlakbij de strandopgang van Monster.
Een stukje verder het dorp van Monster in zijn er meerdere Bed & Breakfasts, appartementen en hotels te boeken.

PROEVERIJEN VOOR UW TEAMUITJE IN MONSTER

Vorige
Volgende