Teamuitje Kijkduin

UNIEKE TEAMUITJES IN KIJKDUIN

Ben je een teamuitje aan het plannen en ben je op zoek naar een unieke locatie aan het strand? Kom naar Kijkduin en laat je verrassen door de mogelijkheden! Gezellige beachclubs, leuke activiteiten en spannende watersport, Kijkduin heeft het allemaal. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan originele activiteiten en sluit jullie teamuitje af met een gezellige borrel, bbq of feestavond. Liever meteen starten met het plannen van jullie teamuitje? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij organiseren samen met jou een fantastische dag aan het strand!

TOP 10 TEAMUITJES IN KIJKDUIN

Vorige
Volgende
wave-robinson-experience

POPULAIRE TEAMUITJES IN KIJKDUIN

Hebben jullie altijd al willen weten hoe het is om mee te doen aan Expeditie Robinson? Waan jullie in de wereld van een onbewoond eiland, waar je alleen kunt overleven door alle proeven te doorstaan. Wave Robinson Experience is onze populairste activiteit voor teamuitjes.

Liever lachen en drinken met je bloten voetjes in het zand? Cocktail shaken is erg leuk om te doen en met een Passionfruit martini in je hand kan je dag niet meer stuk! De Teambuilding Olympics is bestemd voor deelnemers met een winnaarsmentaliteit!

Bent u benieuwd naar alle meest populaire teamuitjes? Bekijk de top 10 activiteiten in Kijkduin! Vraag ons gerust om een offerte of neem contact met ons op om je teamuitje in Kijkduin te bespreken.

Er is een hoop mogelijk voor een geweldig teamuitje in Kijkduin. Kies je voor een middag vol leuke activiteiten of laat je het liever bij 1 activiteit en combineer je dit met een gezellige borrel of bbq? Om goed in kaart te brengen wat er nu allemaal mogelijk is hebben we een aantal arrangementen opgesteld. Vraag ons gerust om een arrangement op maat voor jullie te maken.

zorbbal

TEAMBUILDING OLYMPICS

Na het ontsteken van het Olympisch Vuur kunnen de activiteiten gespeeld worden. De groep wordt verdeeld in teams. Bij elke activiteit strijden 2 groepen tegen elkaar. Bij de eind ceremonie worden de punten per groep bij elkaar opgeteld, en wordt er een winnaar gekozen. Bij deze unieke spellen staan teambuilding en plezier op 1. Het vermogen van doorzetten en samenwerken wordt van elk individu op de proef gesteld. Welk team gaat met de prijs naar huis?

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

COCKTAIL SHAKEN

Leren hoe je jouw favoriete cocktail op de beste en lekkerste manier kan maken? Dat is precies wat jullie gaan doen tijdens deze workshop! Onder begeleiding van een ervaren cocktail shaker leren jullie alle geheimen en trucjes om een heerlijke cocktail te shaken. Vers fruit, glanzende shakers en de ondergaande zon… dit is nog eens een perfecte borrel voor jullie teamuitje in Kijkduin!

LOCATIES VOOR UW TEAMUITJE IN KIJKDUIN

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor jullie borrel, bbq of feestavond in Kijjduin?Wavevents werkt alleen met de leukste beachclubs samen!
We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Liever een andere locatie laat het ons dan gerist weten. Kan niet, bestaat niet.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw teamuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN VOOR UW TEAMUITJE IN KIJKDUIN

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR UW TEAMUITJE IN KIJKDUIN

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN KIJKDUIN

Kijkduin ligt aan de kust van Den Haag, het is goed bereikbaar met de auto vanaf grote omliggende steden zoals Rotterdam en Delft.
Eenmaal aangekomen in Kijkduin zijn er enorm veel parkeergelegenheden. Gratis parkeren op het parkeerterrein aan de Machiel Vrijehoeklaan of op een van de vele andere parkeerterreinen, parkeergarages of parkeerplekken die zich bevinden rond de kust van Kijkduin. 
Buslijn 24 en 26 brengen je direct naar het strand van Kijkduin, uitstappen bij de Kijkduinsestraat en je staat met je voeten in het zand. Tram 3 brengt je ook richting Kijkduin, vanaf halte Heliotrooplaan is het een klein kwartiertje lopen totdat je het strand bereikt.

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR UW TEAMUITJE IN KIJKDUIN

Vorige
Volgende

WAAROM KIJKDUIN?

Waarom zou je jouw teamuitje laten organiseren in Kijkduin? Daar zijn meer dan genoeg redenen voor!
Om te beginnen met de ideale ligging van Kijkduin. Het is vanaf alle omliggende steden goed te bereiken en er zijn een enorm aantal gratis parkeergelegenheden. Hiernaast is de omgeving van Kijkduin prachtig om te zien en om te zijn, een prachtig en groot duinlandschap. 
Buiten het strand om is Kijkduin een mooie plek om te bezoeken, er is veel natuur in de omgeving, gezellige cafés en restaurants en leuke winkels om te bezoeken.

GPS TOCHTEN VOOR UW TEAMUITJE IN KIJDKUIN

Vorige
Volgende

OVERNACHTEN IN KIJKDUIN

Zijn er collega’s die ver moeten reizen voor jullie teamuitje in Kijkduin? Of willen jullie de hele avond borrelen, zonder dat jullie je zorgen hoeven te maken over de reis terug naar huis? Een overnachting tijdens jullie teamuitje Kijkduin kan de oplossing bieden!
Direct aan de kust van Kijkduin bevindt zich Hotel NH Atlantic. Dit rustige en luxe hotel is geschikt voor grote groepen. 
Voor een unieke ervaring, boek een overnachting bij Roompot Kijkduinpark. Keuze uit verschillende soorten overnachtingen, een luxe vakantiehuis voor 12 personen, een gezellige bungalow of een van de vele andere mogelijkheden.

PROEVERIJEN VOOR UW TEAMUITJE IN KIJKDUIN

Vorige
Volgende