Teamuitje Katwijk aan Zee

UNIEKE TEAMUITJES IN KATWIJK AAN ZEE

Willen jullie een onvergetelijk teamuitje aan zee en zijn jullie op zoek naar een leuke locatie met veel karakter? Het strand van Katwijk is een van de schoonste aan de Nederlandse kust en kenmerkt zich door haar gezellige boulevard en uitgestrekte duinen. Actieve en creatieve workshops, diverse wind en water activiteiten, leuke strandactiviteiten gericht op teambuilding en lekker dineren of borrelen. Het brede strand van Katwijk leent hier zich perfect voor! Wavevents heeft een enorm aanbod aan leuke activiteiten en heeft een goede samenwerking met diverse strandtenten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

TOP 10 WINTERACTIVITEITEN TEAMUITJE

Vorige
Volgende

POPULAIRE TEAMUITJES IN KATWIJK

Onze Teambuilding Olympics is de ideale activiteit voor op het strand van Katwijk. Tijdens verschillende spellen in toernooivorm spelen alle teams tegen elkaar voor de hoofdprijs. Bekijk onze top 10 activiteiten in Katwijk aan Zee om inspiratie op te doen voor jouw teamuitje.

De Wave Robinson Experience en de workshop Cocktail Shaken zijn razend populair en worden het meest geboekt door teamuitjes die op zoek zijn naar een gezellige dag aan het strand. Kan je niet kiezen? Het combineren van activiteiten is mogelijk!  Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee en organiseren samen met jou een onvergetelijk teamuitje in Katwijk!

wave-robinson-experience

Iets sportiefs op het strand met gezellige borrel of bbq, of misschien een complete dag met een combinatie van workshops, strandactiviteiten en feestavond? Een teamuitje organiseren die goed bij jullie past is belangrijk, daarom hebben we alvast een aantal arrangementen opgesteld om jullie een idee te geven van de mogelijkheden in Katwijk aan Zee. Al onze arrangementen worden naar jullie wensen aangepast en volledig op maat gemaakt. 

beach-volleybal

COCKTAIL SHAKEN WORKSHOP

Stelt u dit eens voor; vers gesneden zoet fruit, ijsblokjes op een zomerse dag, verse munt, en lekker drankje en een ondergaande zon… Dat klinkt toch fantastisch? Dit zijn de belangrijkste ingrediënten voor een verfrissende cocktail. Heeft u altijd al willen leren om zelf een cocktail te maken? Volg dan onze Cocktail Shaken Workshops. Onder begeleiding van onze professional shakers krijgen u en uw team alle kneepjes van het vak geleerd. Gaat u voor een zoete Pornstar Martini of een frisse Mojito?

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

WAVE ROBINSON EXPERIENCE

Altijd al Expeditie Robinson willen spelen? De Wave Robinson Experience gaat een stapje verder! Nu nog spannender en nog uitdagender… Welk team denkt sneller, werkt het meest precies en welk team is de grootste doorzetter? Alle skills van de deelnemers worden getest! Alles lijkt onzeker tijdens de strijd van Wave Robinson, het enige wat zeker is, is dat er zonder samenwerking niemand kan winnen.

zes-kamp

TOP 10 TEAMUITJES IN KATWIJK AAN ZEE

Vorige
Volgende

LOCATIES VOOR UW TEAMUITJE IN KATWIJK AAN ZEE

Wavevents werkt alleen samen met de allerleukste locaties in Katwijk.
We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Als u een andere locatie op het oog heeft kan dat natuurlijk ook.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw teamuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN VOOR UW TEAMUITJE IN KAWTIJK AAN ZEE

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR UW TEAMUITJE IN KATWIJK ZEE

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN KATWIJK AAN ZEE

De kust van Katwijk is erg goed te bereiken. Katwijk ligt vlak naast Leiden en hier leiden vele snelwegen van andere groten steden naar toe. Wanneer je bent aangekomen in Katwijk aan Zee zijn er vele parkeergelegenheden, zo is er een grote parkeergarage onder de duinen. Ook in het dorp zijn er genoeg parkeerplekken beschikbaar wat het een ideale plek maakt voor een makkelijk te bereiken teamuitje aan zee.
Meerdere treinverbindingen brengen je naar de kust van Katwijk. Buslijn 31, 37, 38 en 90 stoppen dichtbij het strand, vanaf deze haltes is het nog een kleine 5 minuten wandelen totdat je het strand van Katwijk bereikt. Zijn jullie op zoek naar een teamuitje die gemakkelijke te bereiken is? Kies voor Katwijk aan zee!

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR UW TEAMUITJE IN KATWIJK AAN ZEE

Vorige
Volgende

WAAROM KATWIJK AAN ZEE

Katwijk aan Zee is een populaire locatie voor teamuitjes. Dit vooral omdat het heel goed bereikbaar is met de auto en ook met het openbare vervoer is het makkelijk om hier te komen. Op het strand van Katwijk aan Zee staan veel strandpaviljoen, dit zorgt voor een fijne sfeer en maakt van Katwijk aan Zee een gezellige en populaire badplaats. 

GPS TOCHTEN VOOR UW TEAMUITJE IN KATWIJK AAN ZEE

Vorige
Volgende

OVERNACHTEN IN KATWIJK 

Willen jullie ongestoord kunnen genieten van een gezellige borrel of feestavond of moeten er een aantal van jullie teamleden ver reizen om terug naar huis te komen? Een overnachting in Katwijk aan zee biedt de perfecte uitkomst voor jullie teamuitje! 
Katwijk biedt een hoop variërende overnachtingen, van Bed & Breakfast tot 5 sterren hotels. Ook zijn er leuke vakantiehuisjes op een privé strand vlak naast het Katwijkse strand te vinden. Een leuke afsluiter van jullie teamuitje in Katwijk aan Zee!

PROEVERIJEN VOOR UW TEAMUITJE IN KATWIJK AAN ZEE

Vorige
Volgende