Teamuitje Ijmuiden

UNIEKE TEAMUITJES IN IJMUIDEN

Ben je op zoek naar een spannend uitje dichtbij Amsterdam? Het Kenemerstrand in Ijmuiden is een van de mooiste stranden aan de Nederlandse kust en is razend populair! Het strand van Ijmuiden kenmerkt zich door haar brede strand en gezellige strandtenten die het hele jaar door geopend zijn, wat het een perfecte locatie maakt voor gezellige teamuitjes. Blokarten, Expeditie Robinson, leuke workshops of spannende wateractiviteiten het kan allemaal! Wavevents heeft een breed aanbod aan spannende activiteiten en heeft daarnaast een goede samenwerking met diverse strandtenten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een teamuitje Ijmuiden? Neem gerust contact met ons op!

POPULAIRE TEAMUITJES IN IJMUIDEN

Het Kennemer strand is een zeer populaire plek voor gezellige teamuitjes in Ijmuiden, bekijk hier de top 10 teamuitjes!

Ben je op zoek naar een echte fun activiteit op het strand? Ga de strijd met elkaar aan in enorme opblaasbare ballen tijdens Zorbbal! De Wave Experience is de nieuwe sensatie op het strand van Ijmuiden en brengt Expeditie Robinson naar ”the next level”. 

Ijmuiden heeft een breed strand wat het een perfecte plek maakt voor leuke wind en water activiteiten zoals bijvoorbeeld blokarten en powerkiten. Bekijk alle wind en water activiteiten hier.

Geniet van leuke workshops zoals Cocktails shaken of een schilderworkshop, een spannende gps tocht of wandeltocht langs het mooie Kennemer meer of een lekkere proeverij in een gezellige strandtent. Neem gerust contact met ons op of vul het offerte formulier in. Wij verrassen je graag met originele activiteiten in het leuke Ijmuiden!

wave-robinson-experience

Wavevents biedt vele mogelijkheden voor een onvergetelijke dag in ijmuiden. Bekijk onze arrangementen om te zien wat er precies mogelijk is tijdens jullie teamuitje! Neem contact met ons op en laat je wensen aan ons horen. Al onze arrangementen kunnen aangepast en op maat gemaakt worden voor jullie teamuitje.

zorbbal

ZORBBAL 

Willen jullie iets heel grappigs en origineels doen tijdens jullie teamuitje Ijmuiden? Wurm jezelf in een enorm opblaasbare bal en ga de strijd met elkaar aan. Beuk en lanceer je teamgenoten over het strand. Met wie heb jij nog een appeltje te schillen? Gelukkig doet Zorbbal totaal geen pijn en worden jullie beschermt door de reuze bal die rondom je middel en hoofd zit. Rol jezelf of je tegenstander door het zand heen, dit is een echt een top uitje voor een middag vol fun in Ijmuiden!

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

COCKTAIL SHAKEN 

Heerlijke verse ingrediënten, een flinke scheut van je favoriete alcohol en glanzende shakers. Met deze benodigdheden leer je de lekkerste cocktails te maken! Gezellig met je teamgenoten aan een lange tafel en met de voetjes in het zand. Een zonnetje erbij en onze eigen Tom Cruise maken deze workshop helemaal af. Wij kunnen tot wel 100 personen voorzien van een professionele cocktail setjes, waardoor jullie zelfs met een grote groep tegelijkertijd kunnen shaken. Een echte ervaring tijdens jullie teamuitje Ijmuiden!

TOP 10 TEAMUITJES IN IJMUIDEN

Vorige
Volgende

LOCATIES VOOR UW TEAMUITJE IN IJMUIDEN

Wavevents werkt met meerdere strandtenten in Ijmuiden samen. 
We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Bekijk onze samenwerkingspartners. Heeft u een andere locatie in gedachten? Laat het ons gerust weten. 

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw teamuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN VOOR UW TEAMUITJE IN IJMUIDEN

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR UW TEAMUITJE IN IJMUIDEN

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN IJMUIDEN

IJmuiden is makkelijk bereikbaar vanaf grote omliggende steden zoals Amsterdam, Haarlem en Alkmaar.
Bij de kust van IJmuiden zijn veel parkeergelegen beschikbaar, over het algemeen zijn deze gratis.
Het strand van IJmuiden is met he openbare vervoer ook goed te bereiken. Bus 82 en bus 382 brengen je direct naar de kust.

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR UW TEAMUITJE IN IJMUIDEN

Vorige
Volgende

WAAROM IJMUIDEN

Waarom is IJmuiden de geschikte locatie voor jouw teamuitje en wat maakt deze locatie zo populair? 
Dat is makkelijk! Het strand van IJmuiden is erg lang en breed, dit geeft de mogelijkheid tot het uitvoeren van leuke activiteiten zonder enige verstoringen. Ook bevinden zich er vele strandtenten op dit strand die gedurende het hele jaar open zijn, er is dus altijd wel iets leuks te beleven aan de kust van IJmuiden. Naast de levendige kust ligt er nog een mooie jachthaven en een Boulevard achter het strand.
Hieruit kan je stellen dat IJmuiden voor jouw teamuitje de perfecte locatie is!

GPS TOCHTEN VOOR UW TEAMUITJE IN IJMUIDEN

Vorige
Volgende

OVERNACHTEN IN IJMUIDEN

Is jullie team nog niet klaar om naar huis te gaan na een leuke middag vol activiteiten? Een gezellige borrel of feestavond is een leuke afsluiting voor jullie teamuitje. Boek een overnachting in Ijmuiden en jullie hoeven je geen zorgen te maken over de gedronken drankjes of een lange weg terug naar huis. Zijn jullie met een grote groep? Ga dan bijvoorbeeld voor Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach. Dit hotel ligt direct aan de kust van IJmuiden en heeft de mogelijkheid om grotere groepen te ontvangen.

PROEVERIJEN VOOR UW TEAMUITJE IN IJMUIDEN

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING

Is het doel van jullie teamuitje teambuilding? Denk hierbij aan het versterken van de banden onderling, het motiveren van teamgenoten of het vertrouwen binnenin jullie groep te versterken. Wavevents heeft een groot aanbod aan teambuilding activiteiten die zeer gechikt zijn voor een teamuitje in Ijmuiden! Een Haka workshop is super origineel, haalt de leiders, de ondernemers en de snelle denkers meteen uit hun schulp. Je zal verrast zijn welke teamgenoten verborgen kwaliteiten bezitten. Ook een zes kamp of de Wave Robinson Experience zijn perfecte teambuildingactiviteiten en zeer geschikt voor een uitje in Ijmuiden.