Teamuitje Ijmuiden

UNIEKE TEAMUITJES IN IJMUIDEN

Ben je op zoek naar een spannend uitje dichtbij Amsterdam? Het Kennemerstrand in Ijmuiden is een van de mooiste stranden aan de Nederlandse kust en is razend populair! Het strand van Ijmuiden kenmerkt zich door haar brede strand en gezellige strandtenten die het hele jaar door geopend zijn, wat het een perfecte locatie maakt voor gezellige teamuitjes. Blokarten, Expeditie Robinson, leuke workshops of spannende wateractiviteiten het kan allemaal! Wavevents heeft een breed aanbod aan spannende activiteiten en heeft daarnaast een goede samenwerking met diverse strandtenten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een teamuitje Ijmuiden? Neem gerust contact met ons op!

TOP 10 TEAMUITJES IN IJMUIDEN

Vorige
Volgende

POPULAIRE TEAMUITJES IN IJMUIDEN

Het Kennemerstrand in Ijmuiden is een perfect decor voor een gezellig teamuitje. Onze Teambuilding Olympics is de perfecte activiteit om de groep dichterbij elkaar te brengen. Bij verschillende spellen die worden gespeeld in toernooivorm worden er hechte teams gevormd die spelen tegen de tegenstanders.

Heeft u altijd al eens willen survivelen? Op een onbewoond eiland krijgen alle deelnemers de taak om hun survival skills te ontdekken bij de verschillende proeven van de Wave Robinson Experience. Speelt u liever met de hele groep 1 spel tegelijk? Probeer Beach Volleybal!

Als u graag wat inspiratie wilt op doen kunt u eens kijken naar onze top 10 teamuitjes in Ijmuiden. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden in Ijmuiden kunt u altijd contact met ons opnemen om de ideale dag te bespreken. Kan niet, bestaat niet!

Wavevents biedt vele mogelijkheden voor een onvergetelijke dag in ijmuiden. Bekijk onze arrangementen om te zien wat er precies mogelijk is tijdens jullie teamuitje! Neem contact met ons op en laat je wensen aan ons horen. Al onze arrangementen kunnen aangepast en op maat gemaakt worden voor jullie teamuitje.

Robinson-teamuitje-IJmuiden

WAVE ROBINSON EXPERIENCE

Welk team gaat er als eerst van door met de vlag en mag door naar het winnaarseiland? Welk team heeft de snelste denkers, meest tactische spelers en fanatiekelingen? Elk team doorstaat verschillende proeven waarbij het belangrijk is om samen te werken. Teambuilding (en plezier) staan bij onze activiteiten namelijk op 1! Verborgen talenten van alle deelnemers komen naar boven, en nooit verwachte bondgenootschappen worden gesloten. Welk team wint en verlaat als eerst het onbewoonde eiland?

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

BEACHVOLLEYBAL

Voeten stevig in het zand, mouwen opgestroopt, en serve! Ontdekt tijdens een potje beachvolleybal hoe sterk uw groep is in samenwerken. Beachvolleybal is één van de meest gespeelde sporten ter wereld; hoe tof als u dit met het bedrijf kunt gaan doen! Deze echte teambuilding sport is leuk voor jong en oud, en voor elk niveau geschikt. Bij grote groepen hebben wij de mogelijkheid om het spel in een tournooi vorm te spelen! Welk team gaat er met de prijs naar huis?

beachvolleybal-teamuitje-ijmuiden

LOCATIES VOOR UW TEAMUITJE IN IJMUIDEN

Wavevents werkt met meerdere strandtenten in Ijmuiden samen. 
We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Bekijk onze samenwerkingspartners. Heeft u een andere locatie in gedachten? Laat het ons gerust weten. 

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw teamuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN VOOR UW TEAMUITJE IN IJMUIDEN

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR UW TEAMUITJE IN IJMUIDEN

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN IJMUIDEN

IJmuiden is makkelijk bereikbaar vanaf grote omliggende steden zoals Amsterdam, Haarlem en Alkmaar.
Bij de kust van IJmuiden zijn veel parkeergelegen beschikbaar, over het algemeen zijn deze gratis.
Het strand van IJmuiden is met he openbare vervoer ook goed te bereiken. Bus 82 en bus 382 brengen je direct naar de kust.

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR UW TEAMUITJE IN IJMUIDEN

Vorige
Volgende

WAAROM IJMUIDEN

Waarom is IJmuiden de geschikte locatie voor jouw teamuitje en wat maakt deze locatie zo populair? 
Dat is makkelijk! Het strand van IJmuiden is erg lang en breed, dit geeft de mogelijkheid tot het uitvoeren van leuke activiteiten zonder enige verstoringen. Ook bevinden zich er vele strandtenten op dit strand die gedurende het hele jaar open zijn, er is dus altijd wel iets leuks te beleven aan de kust van IJmuiden. Naast de levendige kust ligt er nog een mooie jachthaven en een Boulevard achter het strand.
Hieruit kan je stellen dat IJmuiden voor jouw teamuitje de perfecte locatie is!

GPS TOCHTEN VOOR UW TEAMUITJE IN IJMUIDEN

Vorige
Volgende

OVERNACHTEN IN IJMUIDEN

Is jullie team nog niet klaar om naar huis te gaan na een leuke middag vol activiteiten? Een gezellige borrel of feestavond is een leuke afsluiting voor jullie teamuitje. Boek een overnachting in Ijmuiden en jullie hoeven je geen zorgen te maken over de gedronken drankjes of een lange weg terug naar huis. Zijn jullie met een grote groep? Ga dan bijvoorbeeld voor Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach. Dit hotel ligt direct aan de kust van IJmuiden en heeft de mogelijkheid om grotere groepen te ontvangen.

PROEVERIJEN VOOR UW TEAMUITJE IN IJMUIDEN

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING

Is het doel van jullie teamuitje teambuilding? Denk hierbij aan het versterken van de banden onderling, het motiveren van teamgenoten of het vertrouwen binnenin jullie groep te versterken. Wavevents heeft een groot aanbod aan teambuilding activiteiten die zeer gechikt zijn voor een teamuitje in Ijmuiden! Een Haka workshop is super origineel, haalt de leiders, de ondernemers en de snelle denkers meteen uit hun schulp. Je zal verrast zijn welke teamgenoten verborgen kwaliteiten bezitten. Ook een zes kamp of de Wave Robinson Experience zijn perfecte teambuildingactiviteiten en zeer geschikt voor een uitje in Ijmuiden.