Teamuitje Bloemendaal

UNIEKE TEAMUITJES IN BLOEMENDAAL

Wil je van jullie teamuitje een echt feest maken? Gezellige beachclubs, muziek, cocktails en een dag vol fun. Op het ”Nederlandse Ibiza” Bloemendaal is het heerlijk vertoeven! Vertel ons jullie wensen en wij organiseren samen met jou een onvergetelijk teamuitje in Bloemendaal aan zee. Combineer onze leuke activiteiten en workshops met een gezellige borrel of lekkere proeverij op een tropisch terras aan het strand. Willen jullie uitbreiden met een lekkere bbq of thema feest met DJ? Wij maken het mogelijk! Bekijk alle activiteiten of start meteen met het plannen van jullie uitje door contact met ons op te nemen!

POPULAIRE TEAMUITJES IN BLOEMENDAAL

Bloemendaal is een populaire plek voor gezellige teamuitjes. Bekijk deze top 10 activiteiten en laat je inspireren. Altijd al Expeditie Robinson willen spelen op het strand? De Wave Robinson Experience brengt jullie Expeditie naar ”the next level”! Er zijn nog veel meer leuke strandactiviteiten, bekijk ze allemaal in 1 overzicht.

Een Passionfruit Martini en een Melon Moijto, onze shaker weet wel van wanten! Voetjes in het zand en shaken maar, want een cocktail workshop in het zonnetje past perfect bij een gezellig teamuitje in Bloemendaal. Liever reuze dromenvangers maken, salsa dansen of Capoeira? Bekijk alle workshops hier!

Vergeet niet onze proeverijenGPS-tochten en wind- en wateractiviteiten te bekijken. Alle activiteiten zijn te combineren met een heerlijke lunch, borrel of diner bij 1 van onze samenwerkingspartners op het strand. Vraag ons om een persoonlijke offerte te maken voor een teamuitje in Bloemendaal die perfect bij jullie past!

wave-robinson-experience

Er is een hele hoop mogelijk voor jullie teamuitje in Bloemendaal. Wat de beste optie voor jullie teamuitje is hangt af van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld jullie budget, het aantal personen en het gewenste tijdsbestek. Bekijk onze arrangementen om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Wij maken jullie dag volledig op maat!

COCKTAIL SHAKEN

Voeten in het zand, een lange tafel vol vers fruit en mooie glanzende shakers. Een cocktail workshop past perfect bij een gezellig feestje in Bloemendaal! Door ons enorme aanbod aan mooie cocktail setjes en ervaren shakers kunnen we groepen tot wel 100 personen tegelijk leren shaken. Neem plaats op een loungebank of dans erop los met jullie heerlijke zelfgemaakte cocktail. Deze cocktail workshop is perfect te combineren met onze leuke strandactiviteiten!

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

Wave Robinson Experience

Willen jullie graag Expeditie Robinson spelen op het strand? Ga dan voor de Wave Robinson Experience! Het avontuur lonkt maar niemand weet wat er komen gaat. Zenuwachtige lachjes, een opgewonden stemming; de Wave Robinson Experience belooft spanning en sensatie! Alle skills van de deelnemers worden aangewend. En wie is dan de grootste doorzetter, de snelste denker, het meest precies? Wie maakt de minste fouten? Wie veroveren als eerste de vlag en mogen naar het winnaarseiland? Alles lijkt onzeker, alles ligt open. Het enige wat zeker is, is dat zonder samenwerking niemand wint…

zes-kamp

TOP 10 TEAMUITJES IN BLOEMENDAAL

Vorige
Volgende

LOCATIES VOOR UW TEAMUITJE IN BLOEMENDAAL

Bloemendaal wordt ook wel het Nederlandse Ibiza genoemd. De strandtenten zijn ingericht met een houten interieur, en de palmbomen zijn hier uiteraard niet te missen!
We hebben de leukste locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Boek onze activiteiten in combinatie met een gezellige borrel, diner of feestavond en jullie zijn in goede handen! Liever een andere locatie dan bij onze samenwerkingspartners? Laat het ons gerust weten.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw teamuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz voor jullie teamuitje in Bloemendaal.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN VOOR UW TEAMUITJE BLOEMENDAAL

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw teamuitje Bloemendaal duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw teamuitje Bloemendaal 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR UW TEAMUITJE IN ZANDVOORT

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN BLOEMENDAAL

Nog een reden om Bloemendaal te kiezen voor jullie teamuitje aan zee, de goede bereikbaarheid vanuit Amsterdam, Hoofddorp en Haarlem!  Direct aan het strand van Bloemendaal zijn twee grote parkeerplaatsen te vinden. Iets verder in Bloemendaal zijn er nog meer parkeergelegenheden.
Met de trein reis je naar station Zandvoort, vanaf hier rijdt er een Pendelbus direct naar het strand van Bloemendaal, evenals buslijn 81 en 84.  Bloemendaal is de perfecte plek voor jullie teamuitje aan zee.

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR UW TEAMUITJE BLOEMENDAAL

Vorige
Volgende

WAAROM BLOEMENDAAL VOOR JULLIE TEAMUITJE

Bloemendaal heeft een hele fijne sfeer, zodra je dit strand bereikt voelt het alsof je op Ibiza bent aangekomen. Dit prettige vakantiegevoel wordt overgebracht door het mooie strand en de leuke beachclubs die hun interieur hebben aangepast alsof je daadwerkelijk op vakantie bent in het buitenland. Ook heeft Bloemendaal een prettige locatie, het is vanaf iedere omliggende grote stad goed en makkelijk te bereiken, de auto parkeren is ook geen probleem.

GPS TOCHTEN VOOR UW TEAMUITJE IN ZANDVOORT

Vorige
Volgende

OVERNACHTEN IN BLOEMENDAAL

Wil je met jouw team nog een nachtje blijven slapen in Bloemendaal nadat jullie hebben genoten van een fijn teamuitje? Dat kan!
Bloemendaal biedt veel overnachtingen aan. Zo zit direct aan het strand het Palace Hotel, dit is een modern hotel wat overnachtingen biedt voor een grote groep. Verder zijn er nog vele andere hotels, bed&breakfast en andere overnachtingen te vinden in Bloemendaal.

PROEVERIJEN VOOR UW TEAMUITJE BLOEMENDAAL

Vorige
Volgende