Teamuitje Bloemendaal

UNIEKE TEAMUITJES IN BLOEMENDAAL

Het wordt ook wel het Ibiza van Nederland genoemd; het strand van Bloemendaal. Met haar hippe beachclubs en goede sfeer vormt Bloemendaal een perfect decor voor een teamuitje. Het strand is geschikt voor zowel sportieve, ontspannen als creatieve activiteiten. Alle activiteiten zijn te combineren met een lunch, borrel of diner. Wilt u écht uitpakken? Sluit de dag af met een feest en een DJ. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden op het strand van Bloemendaal? Neem gerust contact met ons op.

TOP 10 TEAMUITJES IN BLOEMENDAAL

Vorige
Volgende
teamuitje-bloemendaal-strand

POPULAIRE TEAMUITJES IN BLOEMENDAAL

Onze Teambuilding Olympics is een toffe activiteit als het gaat om variate, plezier en actie. In toernooivorm spelen alle teams verschillende spellen tegen elkaar. Aan het eind worden de punten van elk team opgeteld, en wordt er een winnaar gekozen. Welk team gaat er met de hoofdprijs vandoor? 

Heeft u altijd al mee willen doen aan Expeditie Robinson? Dan is onze Wave Robinson Experience een echte aanrader. Doorloop verschillende proeven met uw team, om als eerst met de vlag naar het winnaarseiland te vertrekken. Archery Attack XL is geschikt voor grote groepen, en geeft een leuke twist aan jullie teamuitje.

Blijft u liever in de Mediterraanse sferen op het Nederlandse Ibiza? U kunt ook leuke workshops volgen. Om geïnspireerd te raken kunt u eens een kijken naar de top 10 teamuitjes in Bloemendaal.  Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Er is een hele hoop mogelijk voor jullie teamuitje in Bloemendaal. Wat de beste optie voor jullie teamuitje is hangt af van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld jullie budget, het aantal personen en het gewenste tijdsbestek. Bekijk onze arrangementen om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Wij maken jullie dag volledig op maat!

ARCHERY ATTACK XL

Deze exclusieve variant van Archery Tag is enkel beschikbaar bij Wavevents! In tegenstelling tot het ‘normale’ Archery-tag is dit spel ontworpen voor grotere groepen, met ruimte voor wel 70 deelnemers tegelijk. In een enorm veld vol opblaasbare bunkers strijden jullie in teams tegen elkaar. Archery Attack XL transformeert het veld in een ware oorlogszone waar rubberen pijlen in alle richtingen vliegen. Richten, mikken, schieten… Alleen met een sterke focus op samenwerken en teambuilding kan uw team deze actieve spelactiviteit winnen. Wie neemt de hoofdprijs mee naar huis tijdens jullie bedrijfsuitje in Bloemendaal?

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

Wave Robinson Experience

Willen jullie graag Expeditie Robinson spelen op het strand? Ga dan voor de Wave Robinson Experience! Het avontuur lonkt maar niemand weet wat er komen gaat. Zenuwachtige lachjes, een opgewonden stemming; de Wave Robinson Experience belooft spanning en sensatie! Alle skills van de deelnemers worden aangewend. En wie is dan de grootste doorzetter, de snelste denker, het meest precies? Wie maakt de minste fouten? Wie veroveren als eerste de vlag en mogen naar het winnaarseiland? Alles lijkt onzeker, alles ligt open. Het enige wat zeker is, is dat zonder samenwerking niemand wint…

LOCATIES VOOR UW TEAMUITJE IN BLOEMENDAAL

Bloemendaal wordt ook wel het Nederlandse Ibiza genoemd. De strandtenten zijn ingericht met een houten interieur, en de palmbomen zijn hier uiteraard niet te missen!
We hebben de leukste locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Boek onze activiteiten in combinatie met een gezellige borrel, diner of feestavond en jullie zijn in goede handen! Liever een andere locatie dan bij onze samenwerkingspartners? Laat het ons gerust weten.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw teamuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz voor jullie teamuitje in Bloemendaal.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN VOOR UW TEAMUITJE BLOEMENDAAL

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw teamuitje Bloemendaal duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw teamuitje Bloemendaal 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR UW TEAMUITJE IN ZANDVOORT

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN BLOEMENDAAL

Nog een reden om Bloemendaal te kiezen voor jullie teamuitje aan zee, de goede bereikbaarheid vanuit Amsterdam, Hoofddorp en Haarlem!  Direct aan het strand van Bloemendaal zijn twee grote parkeerplaatsen te vinden. Iets verder in Bloemendaal zijn er nog meer parkeergelegenheden.
Met de trein reis je naar station Zandvoort, vanaf hier rijdt er een Pendelbus direct naar het strand van Bloemendaal, evenals buslijn 81 en 84.  Bloemendaal is de perfecte plek voor jullie teamuitje aan zee.

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR UW TEAMUITJE BLOEMENDAAL

Vorige
Volgende

WAAROM BLOEMENDAAL VOOR JULLIE TEAMUITJE

Bloemendaal heeft een hele fijne sfeer, zodra je dit strand bereikt voelt het alsof je op Ibiza bent aangekomen. Dit prettige vakantiegevoel wordt overgebracht door het mooie strand en de leuke beachclubs die hun interieur hebben aangepast alsof je daadwerkelijk op vakantie bent in het buitenland. Ook heeft Bloemendaal een prettige locatie, het is vanaf iedere omliggende grote stad goed en makkelijk te bereiken, de auto parkeren is ook geen probleem.

GPS TOCHTEN VOOR UW TEAMUITJE IN BLOEMENDAAL

Vorige
Volgende

OVERNACHTEN IN BLOEMENDAAL

Wil je met jouw team nog een nachtje blijven slapen in Bloemendaal nadat jullie hebben genoten van een fijn teamuitje? Dat kan!
Bloemendaal biedt veel overnachtingen aan. Zo zit direct aan het strand het Palace Hotel, dit is een modern hotel wat overnachtingen biedt voor een grote groep. Verder zijn er nog vele andere hotels, bed&breakfast en andere overnachtingen te vinden in Bloemendaal.

PROEVERIJEN VOOR UW TEAMUITJE BLOEMENDAAL

Vorige
Volgende