Teambuilding Scheveningen

Op zoek naar een inspirerend uitje waarin samenwerken en het team versterken het uitgangspunt van de dag is? Wij verzorgen voor jou en je collega’s een ontspannen dag vol actie, variatie en humor met onze teambuilding spellen in Scheveningen! Spellen als Expeditie Robinson en zeskamp zijn perfect om jou team aan het werk te zetten en bezorgd ook de nodige humor. Want zeg nou zelf, van humor groeit een team toch alleen maar? Na de activiteit kun je eventueel meteen aanschuiven voor een geheel verzorgde lunch of BBQ. Willen jullie het educatiever houden? Dan sluit een cocktailcursus perfect aan. Enthousiast? Neem contact op!

TOP 10 WINTERACTIVITEITEN TEAMBUILDING

Vorige
Volgende

UITDAGELIJKE TEAMBUILDING UITJES IN SCHEVENINGEN

Scheveningen is een unieke plek voor uw teambuildingsuitje. Wilt u weten wat u hier allemaal kunt doen? Bekijk de top 10 en laat u inspireren! Kijkt u ook altijd vol verbazing naar Expeditie Robinsons op tv? Nu is het moment om dit samen met uw team te spelen. Wave Expeditie Robinson is een echt teamspel en garandeert je de teambuilding waar u naar op zoek bent. Vind hier de andere strandactiviteiten!

Een Passionfruit Martini of Mojito, shake samen met uw team de juiste mix in een leuke cocktail workshop. Liever dromenvangers maken, salsa dansen of een schilderworkshop van ”de echte” Herman Brood? Bekijk de leukste teambuilding workshops hier!

Wavevents is een expert op wind- en wateractiviteiten. Bekijk ze hier! Vergeet niet de GPS-spellen of proeverijen te bekijken. Deze zijn ook te combineren met een heerlijke lunch of borrel. Enthousiast geworden? Wij denken graag met u mee over een passende daginvulling. Vraag de offerte aan!

Om jullie teambuildingsuitje zo goed mogelijk te laten verlopen zijn er verschillende opties. Wat de beste optie is voor jullie unieke uitje hangt af van verschillende factoren. Denk aan het budget, het tijdsbestek en het aantal personen. Bekijk hiernaast onze arrangementen om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Wij zullen samen met jou de dag op maat maken!

teambuilding-scheveningen-expeditie-robisnon

WAVE ROBINSON EXPERIENCE 

Een onbewoond eiland, midden in de ruwe natuur.. Niemand weet wie er komen gaat maar het avontuur is voelbaar! Zenuwachtig wordt er om elkaar heen gekeken maar niemand kan een aanwijzing vinden. Wave Robinson Experience beloofs spanning en sensatie! Alle skills van de deelnemers worden op de proef genomen. Wie is de grootste doorzetter, wie geeft er snel op? Wie denkt er het snelst en wie is het meest precies? Wie maakt de minste fouten? Wie veroveren als eerste de vlag en mogen naar winnaarsland? Alles lijkt onzeker, alles ligt open. Maar één ding is zeker, zonder samenwerken wint niemand!

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

COCKTAIL WORKSHOP 

Passionfruit Martini’s of Mojitos met watermeloen of aardbei, of lekker allebei? Ervaar de magie van het cocktail shaken op het prachtige strand van Scheveningen. Mix de smaken met de shaker en snuif het ultieme zomerse gevoel op. Wist u dat dat wij het wereldrecord cocktail shaken hebben verbroken? Zullen we nog eens een poging wagen met uw team? Tijdens de workshop krijgt u alle fijne kneepjes van het vak te leren en keert u terug naar huis als volleerd shaker! 

teambuilding-scheveningen-cocktail-workshop

TOP 10 TEAMBUILDING IN SCHEVENINGEN

Vorige
Volgende

LOCATIES VOOR UW TEAMBUILDING IN SCHEVENINGEN

Scheveningen heeft veel leuke en uitlopende locaties. Wij werken alleen maar met de leukste locaties samen! We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Als u een andere locatie op het oog heeft is dat geen enkel probleem! Laat het ons weten en wij denken graag met u mee. Niks is onmogelijk, alles kan!

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN VOOR TEAMBUILDING

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR TEAMBUILDING

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING IN INSPIRERENDE OMGEVING

Scheveningen staat bekend om de levendige boulevard vol met strandtenten en het reuzenrad waarin je de prachtige ski-line kan zien. Een betoverend uitzicht met lichtjes. Denkt u aan teamuitjes in Scheveningen dan denkt u aan het unieke geluid van de golven, de voeten in het zand, de zon op het gezicht, de reuring om je heen, de ruimte en natuurlijk actie en gezelligheid. Wij hebben een tal aan goede connecties met de leukste strandtenten van Scheveningen! Hier wordt alles tot in de puntjes voor u geregeld. Na de actieve teamdag in het zand toe aan een biertje of een versnapering? Wij gaan het voor u regelen! 

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR TEAMBUILDING

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING.. WAAROM EIGENLIJK?

Wat goed dat u wilt werken aan de teambuilding binnen uw bedrijf! Maar waar is teambuilding eigenlijk goed voor? Teambuilding is gericht op samenwerken en laat dat nou ontzettend belangrijk zijn in een organisatie. Het versterk de band onder de medewerkers, het helpt relaties te versterken, het zorgt voor een productieve samenwerking en u komt er zo achter waar de kwaliteiten van een ander liggen. De hilariteit, spanning en spectaculaire elementen in de spellen die we aanbieden zorgen voor een uitermate goede communicatie tussen de teamleden. Zo is het niet alleen een dag vol hilariteit maar wordt er ook nog iets geleerd! Wilt u een hilarisch maar ook educatief teamuitje in Scheveningen? Contact ons dan met al uw vragen!

GPS TOCHTEN VOOR TEAMBUILDING

Vorige
Volgende

Outdooractiviteiten zijn goed voor lichaam en geest

We weten allemaal wel dat sporten goed voor je is. Niet alleen voor je lichamelijke conditie maar ook om een verruimde geest te krijgen. Je kan de sportschool in, een lesje yoga doen op een gave locatie of die wekelijkse killer crossfitles doen. Maar de wetenschap heeft kunnen onderbouwen dat buiten sporten toch echt het gezondst is en het beter is voor je humeur! Omgeven worden door de natuur zorgt voor een ontspannen sfeer en zorgt voor vermindering van stress. Buitenactiviteiten stimuleren bijvoorbeeld de creativiteit en het probleemoplossend vermogen. Fun fact; wist je dat een woeste zee zorgt voor een boost in je zelfvertrouwen? Het zorgt er letterlijk voor dat je zelf ook woester wordt en makkelijker keuzes kunt maken. 

 

PROEVERIJEN IN SCHEVENINGEN

Vorige
Volgende