Teambuilding Scheveningen

Teambuilding op het strand van Scheveningen. Wij bieden verschillende activiteiten aan die we op een aantal manieren kunnen insteken.  Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld allemaal geblindoekt de activiteiten te doen, de manager een medewerker te maken en andersom. Naast deze twee voorbeelden hebben wij nog veel meer mogelijke invalshoeken voor onze activiteiten.

ACTIVITEITENTEAMBUILDING

GPS tochten

Ga samen het avontuur aan. Alleen door goede samenwerking komen jullie naar het volgende plot punt. Op elk plot punt staat er een uitdagende teambuilding Scheveningen activiteit klaar die eerst voltooit moet worden voordat jullie nieuwe coordinaten krijgen.

Zeskamp

Zes verschillende teambuilding Scheveningen activiteiten waarin jullie alleen door een goede samenwerking winnen van de tegenstander.

Salsa dansen

Wordt samen één, jij en je collega’s leren elkaar zo op een hele andere manier kennen. Teambuilding ten top!

Expeditie Robinson Scheveningen

Wie is de survivor? Wie is er goed in het oplossen van spellen? Wie is het sterkste? Jullie moeten zelf beslissen welke persoon de activiteit begeleid!

 
 
 
 

TEAMBUILDING DEN HAAG

Al onze teambuilding Den Haag activiteiten vinden plaats op het strand van Scheveningen en Kijkduin. Naast activiteiten is het ook mogelijk om professionele (bedrijfs) trainingen met activiteiten te combineren.

 
 
 
 

TEAMBUILDING

In Scheveningen werken wij samen met beachclub Copacabana. Dit is een prachtig strandpaviljoen gelegen aan de bruisende boulevard van Scheveningen. Ze hebben een groot terras waarop je in een privé setting kunt zitten. Het strand waar we de teambuilding activiteiten uitvoeren is mooi uitgestrekt.

 
 
 
 

TEAMBUILDING

In Kijkduin werken wij samen met verschillende locaties voor je teambuilding:

Strandpaviljoen Millers Beach

In dit strandpaviljoen heeft jouw teamuitje / bedrijfsuitje haar eigen privé vertrek. Hier horen een eigen bar, eigen toiletgroep en eigen privé strand ook bij. Millers Beach is luxe en alles is tot in de puntjes verzorgt.

 

ANDERE TEAMBUILDING ACTIVITEITEN

 

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.