fbpx
Scheveningen 2019-05-02T11:58:14+00:00

Kijkduin, Hudson Beach

  • Hudson beach Scheveningen

Hudson Beach in Kijkduin

Hudson Beach is een all new hangout op het zuiderstrand in Kijkduin. Een California style beachclub met een laid-back vibe en heerlijk beachfood. Met een riant restaurant, een veranda, twee grote terrassen en een buitenbar biedt Hudson beach veel mogelijkheden voor zowel grote als kleine groepen. Het menu is geheel in American beachy style: je bestelt hier pancakes mét maple syrup, Huevos rancheros of een frisse Power bowl als ontbijt en kiest voor de middagbreak uit toast smashed avocado, salades of een juicy Hudson burger. Voor groepen is er keuze uit diverse BBQ arrangementen, shared dining diners of walking diners.

Waarom Hudson Beach?

Hudson kan je gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer of op eigen gelegenheid. Parkeren is bij deze locatie gratis

Door een moderne inrichting te combineren met een California beachstijl zorgt dit ervoor dat Hudson een echte hang out locatie is voor uw event.

Prachtige locatie voor je activiteiten gevonden? Bekijk dan onze diverse activiteiten. Voor ieder wat wils!

Bekijk activiteiten

Over Hudson Beach

Laid back beach style

Met de heerlijke vibe voelt iedereen hier zich meteen op zijn gemak

Prachtige locatie, ook binnen

Hier kun je heerlijk vertoeven met je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Er is voldoende ruimte om in een privé setting te verblijven.

Veel buitenruimte

Op het strand heeft Hudson Beach veel ruimte voor activiteiten. Op het grote sfeervolle terras buiten is meer dan genoeg ruimte om samen met je collega’s te genieten.

Alle activiteiten die wij aanbieden zijn eindeloos te combineren voor een geslaagde dag. Wij werken op drie strand locaties in Kijkduin en Scheveningen. Afhankelijk van je wensen kunnen wij een compleet verzorgde dag met eten en drinken verzorgen.