VERJAARDAGSFEEST

 
 
 
 
 

Beste Thijs,

bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant!

Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Zelfs met de stormachtige regenbui regelde je ter plekke een aantal alternatieven die we gelukkig toch niet nodig hadden, omdat de zon weer snel tevoorschijn kwam. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten!
Dank je wel!

Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
 
 
 
 
 
 

TEAMUITJE GEMEENTE DEN HAAG (STADSBOERDERIJEN)

 
 
 
 
 
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Michelle Hoogduin, Gemeente Den Haag
 
 
 
 
 
 

UNILEVER

 
 
 
 
 
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag.

 

Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!

Hidde StatemaHidde StatemaUnilever
 
 
 
 
 
 

DELOITTE, ROTTERDAM

 
 
 
 
 

Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld!

Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!

Hanneke BorgstijnHanneke BorgstijnDeloitte
 
 
 
 
 
 

STRANDPAVILJOEN ZUID, SCHEVENINGEN

 
 
 
 
 
Afgelopen zomer hebben wij een zeer geslaagd personeelsuitje gehad. Gelukkig waaide het niet te hard en konden we lekker aan de slag met de professionele vliegers. Ook hadden ze er een leuke activiteit naast bedacht, zodat iedereen lekker bezig bleef. Aangezien het weer steeds wat onzeker was, wil ik ook even kwijt dat ik erg te spreken ben over de communicatie en flexibiliteit in de aanloop van onze grote dag. Overal waren oplossingen voor! Bedankt mannen, voor deze geslaagde dag!
Manon HehenkampManon HehenkampStrandpaviljoen Zuid
 
 
 
 
 
 

KOFFIE T CACAO, APELDOORN

 
 
 
 
 
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting.
Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding.
De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig!
Zeker een aanrader.
Marc KluijverMarc KluijverKoffietcacao

 

Close Menu

[show-quiz id=”1188″ title=”QUIZ”]

VERSTUUR MIJN OFFERTE