Personeelsuitje Scheveningen

Wavevents is gespecialiseerd in het organiseren van jullie personeelsuitje Scheveningen / Kijkduin. Juist ja, jullie personeelsuitje. Want geen enkel personeelsuitje is hetzelfde en voor ieder bedrijf geldt een andere aanpak.

TOP 10 PERSONEELSUITJES SCHEVENINGEN

Vorige
Volgende

HOE WERKT HET?

 

Alléén activiteiten

Het is mogelijk om voor je personeelsuitje Scheveningen of Kijkduin alléén te kiezen voor één of meerdere activiteiten. Wij komen naar jullie voorkeurplek aan het strand. Later in deze pagina vindt je een aantal interessante activiteiten voor je personeelsuitje.

Activiteiten en eten en drinken

Wil je graag dat wij meer verzorgen? Kies één van onze drie vaste locaties en kies de activiteiten die je wilt doen. Als je weet waar je wilt eten en drinken en welke (en hoe lang) activiteiten je daar wilt doen, dan mailen we je binnen 24 uur een passende en scherpe offerte. 

Activiteiten, training, zaalhuur, eten en drinken

Het meest exclusief en best verzorgd door Wavevents. Wij regelen je personeelsuitje van A tot Z met inspirerende sprekers, een eigen ruimte met privé bar en privé toiletten, eten, drinken en activiteiten. Kies je locatie, de gewenste training en de gewenste activiteiten en wij mailen je binnen 24 uur een passende offerte.

 

ACTIVITEITEN PERSONEELSUITJE SCHEVENINGEN

 

Powerkiten

Ervaar het gevoel van de wind in je handen! Slechts met enkele kleine bewegingen in de armen controleer je een grote, krachtige powerkite! Hoe rustiger je blijft, hoe beter het gaat.

Excursie de Zandmotor

De Zandmotor is uniek in de hele wereld! Er is over een lengte van twee kilometer zand de zee in gespoten waardoor een prachtig schiereiland is ontstaan. Ruimte, ruimte en nog eens ruimte.

Beachtennis

De nieuwste rage uit Italië is nu overgevolgen naar Nederland. Met een carbon paddel zonder snaren, een zachte bal en een hoger net is dit spel zeer snel. Verbaas je hoe gemakkelijk het te leren is!

Bubbel voetbal

De meest extreme activiteit voor je personeelsuitje Scheveningen. Met een grote, opblaasbare bal om je heen ga je strandvoetbal spelen!

Workshop pokeren

Leer pokeren op het strand van Scheveningen of Kijkduin. Wij leveren de kaarten, chips en tafels. Nemen jullie je pokerface mee?

Kitesurfen

De wind door je haar, de kracht in je lichaam en het water onder je voeten. Scheer over het water op een kiteboard in een clinic kitesurfen in Kijkduin!

 
 

ETEN EN DRINKEN PERSONEELSUITJE SCHEVENINGEN

 

Een lunch, bbq, diner of ontbijt bij je personeelsuitje? Wij bieden onze gastronomie aan vanuit de drie locaties in Scheveningen en Kijkduin waarmee wij samenwerken.

beachclub-copacabana
 
 
TRAININGEN PERSONEELSUITJE SCHEVENINGEN
 

Activiteiten personeelsuitje Scheveningen combineren met een educatieve training? Na je training gieten wij een ‘sausje’ over de activiteiten om de training meer kracht bij te staan. Bij de ‘leiderschapstraining’ blinddoeken we bijvoorbeeld iedereen in het team behalve de leider. Lukt het jullie nu om samen de activiteiten succesvol af te ronde

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.