Outdoor Evenementen Scheveningen

Wavevents organiseert outdoor evenementen op het strand van Scheveningen en Kijkduin. De kracht zit in het combineren van activiteiten, horeca, sprekers en workshops. Al onze outdoor evenementen zijn op maat samen gesteld.

TOP 10 OUTDOOR EVENEMENTEN SCHEVENINGEN

Vorige
Volgende

ACTIVITEITEN OUTDOOR EVENEMENTEN

Wij bieden veel activiteiten voor de outdoor evenementen Scheveningen. Hieronder een aantal van de vele activiteiten die wij aanbieden:

Bubbel voetbal

Elke voetballer heeft een grote opblaasbare bal om zich heen. Hierdoor is het mogelijk om de tegenstander te rammen en zo uit te schakelen. Gaat jouw team voor tactiek of gaan ze beuken?

Kitesurfen

Ervaar de thrill van het kitesurfen! Een grote vlieger die je zelf met enkele vingers bestuurd en een klein wakeboard. Lukt het jou om in 1 les op te staan?

AANKLEDING OUTDOOR EVENEMENTEN

Wil je een DJ op het strand? Een band in de strandtent? Een groep dansers? Een Mexicaanse BBQ? Wij verzorgen alle mogelijke aankleding voor outdoor evenementen. Ga me ons in gesprek aan de lange tafel in kantoor. Wij zorgen voor een fantastische dag en een goede prijs.

LOCATIE SCHEVENINGEN

Wij organiseren de outdoor evenementen bij beachclub Copacabana in Scheveningen. Ze hebben een prachtig paviljoen, een groot terras en een geschikt strand voor de events.

LOCATIES KIJKDUIN

Kies voor complete luxe bij Millers Beach.

BEDRIJFSUITJE / TEAMUITJE EVENEMENTEN

Ook voor bedrijven organiseren wij teamuitjes, outdoor evenementen en bedrijfsuitjes. Elk bedrijf is anders en daarom organiseren wij alles compleet op maat. Elk evenement heeft een andere insteek.

ANDERE ACTIVITEITEN OUTDOOR EVENEMENTEN

 

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.