Origineel bedrijfsuitje strand

U wilt een origineel bedrijfsuitje strand organiseren? Wat u ook wilt, teambuilding, vieren van successen of een combinatie van plezier en educatie, Wavevents reikt u de helpende hand. Wij presenteren u hier een aantal mogelijkheden. Kijkt u gerust rond en laat u inspireren. Als u besluit om met ons in zee te gaan, laten we dan ook kijken naar mogelijkheden om van uw bedrijfuitje écht maatwerk te maken. Dat verdient u en dat verdienen uw mensen.
Wij presenteren ons aanbod hieronder in drie categorieën.

TOP 10 ORGINELE BEDRIJFSUITJES STRAND

Vorige
Volgende

ACTIVITEITEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE STRAND

Hier aan de mooie Scheveningse kust draaien onze activiteiten, hoe kan het ook anders, vooral om de thema’s stranden wind en water. Wat dacht u van een GPS-tocht met daarin een competitie-element? Prima voor teambuilding en gezonde onderlinge concurrentie. Of een meer traditioneel bedrijfsuitje strand, in de vorm van beachvolleybal of beachvoetbal. Wilt u vooral lachen, dan raden wij u met plezier Zorb-voetbal aan, Zeskamp of de uitdagingen uit het programma Expeditie Robinson. Drijf uw mensen tot het uiterste, maar laat ze vooral veel plezier hebben.

Wilt u uw mensen echt iets nieuws laten presteren? Hoe zou u het vinden om ze te laten kitesurfen of powerkiten? Wij ontwerpen een clinic op maat voor u.
Daarnaast geven we ook verschillende workshops. Fitness als bedrijfsuitje strand, is dat iets voor uw mensen? Of wilt u liever Beachyoga? Mogen uw mensen wat assertiever worden en lijkt de Israëlische zelfverdedigingssport Krav Maga iets voor hen? Kijkt u rustig rond bij onze activiteiten en neem dan contact met ons op.

BEDRIJFS TRAINING OP HET STRAND

 

Wavevents biedt uw bedrijf als onderdeel van een origineel bedrijfsuitje een aantal relevante trainingen aan, die uitstekend kunnen worden gecombineerd met activiteiten die zich op het strand of op het water afspelen.

Training leiderschap

Onze Training Leiderschap behandelt zaken als effectief leiderschap en stijlen van leidinggeven. De training is uiteraard interactief en als u aansluitend een partij beachvolleybal organiseert, zult u zien hoe uw mensen theorie en praktijk nog beter bij elkaar brengen.

Training onderhandelen

Ook onze Training Onderhandelen is interactief en brengt plezier en theorie met elkaar in verband. Kunnen uw mensen goed omgaan met bijzondere situaties tijdens onderhandelingen? Ze gaan het merken bij ons!

Training gezondheid

Wavevents is gericht op activiteit en sportiviteit. Daar hoort gezondheid bij. Daarom organiseren wij ook een Training Gezondheid op de werkvloer, met tips voor stressreductie op kantoor, adviezen over gezonde voeding en een kleine, maar intensieve bootcamp.

.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

GASTRONOMIE OP HET STRAND

 

Wat is er nou heerlijker dan na een bedrijfsuitje strand gezellig onder elkaar tot rust te komen met goed eten en drinken? U kunt onze gastronomische activiteiten los boeken, maar wij bevelen ze juist aan als afsluiting van uw bedrijfsuitje strand, of als tussengang in uw programma. Ruikt u het al, een heerlijke barbecue, ‘s avonds op het strand na uw trainingen? Uw mensen hebben de hele dag keihard gewerkt en nu zitten ze prinsheerlijk te genieten van onze malse vleesgerechten. Of wilt u liever een uitgebreide borrel? Uiteraard een borrel waarbij niet alleen gedronken, maar ook gegeten kan worden. Stelt u prijs op een goedgeorganiseerde lunch tussen uw trainingen? Wij regelen het voor u. Zijn er mensen met speciale wensen? Geef ze door en wij bieden die mensen maatwerk.

beachclub-copacabana

WAVEVENTS BIED ORIGINEEL MAATWERK

 

U bent geen standaard bedrijf, dus waarom zou u standaard activiteiten willen? Wavevents is flexibel en stelt graag samen met u het ultieme programma samen voor u en uw mensen. Kijk nog eens rond in ons programma en laat uw ideeën stromen. Neemt u dan contact met ons op en we gaan samen aan de slag om van uw origineel bedrijfsuitje werkelijk iets onvergetelijks te maken!