fbpx
Over ons 2019-05-01T13:14:32+00:00

Waarom Wavevents?

WAAROM HET STRAND?

Het strand is voor mij een plek waar je even helemaal in de natuur staat. Het heeft een rustgevende werking en je voelt je zorgen van je wegglijden. Je stapt even weg van de dagelijkse zorgen en laat je meenemen door de wind, zee, zand en zon. Eigenlijk is het bijna een vakantiegevoel te noemen.

WAAROM ACTIEF?

Wanneer mensen sporten dwingt het ze eigenlijk om op te gaan in het spel. Je team rekent op je en je wilt samen voor het beste resultaat gaan. Wanneer je wint kan dit bijna een euforisch gevoel geven en kan niks de glimlach weer van je gezicht halen.

DAAROM WAVEVENTS!

Als je de twee bovenste punten combineert met een professionele organisatie die instaat voor een zorgeloze dag dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze instructeurs spelen in op jullie wensen. Jullie beleving staat bij ons op de eerste plaats. Wij verzorgen en ontzorgen en maken er een onvergetelijke dag van!

Fay
Fay Eventmanager
Fay zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes georganiseerd zal worden. Met haar design opleiding staat ze gerant voor creatieve ideeën en uitvoeringen, om uw uitje uniek te maken.
Femke
FemkeEvent Operator
Femke is met haar opleiding evenmanagement helemaal klaar om de events vlekkeloos te laten verlopen. Met haar stralende lach maakt ze iedereen enthousiast en kunnen jullie rekenen op een prachtige dag!
Roel
Roel Eventexpert
Roel is een geboren entertainer, sporter en kiter. Hij heeft zich na zijn opleiding Sportkunde volledig gestort om deze passie op zoveel mogelijk mensen over te brengen. Roel zorgt er elk jaar weer voor, dat elk evenement tot in de puntjes geregeld wordt en dat we blijven ontwikkelen binnen de sport branche.

“Service op maat, het extra stapje zetten, meer geven dan je belooft. Alles, maar dan ook echt alles stellen we in het werk om u te laten waven!”

Wie zijn wave?

Fay en Femke staan aan het roer van Wavevents, en deze twee dames weten precies wat jullie event nodig heeft. Ze zullen er dan ook alles aan doen om jouw event perfect te laten verlopen. Uiteraard doen ze dit niet alleen en hebben we bij Wavevents een vast team van professionele sporters en entertainers die streven naar het beste voor jouw evenement

Iedereen kan zeggen dat ie de beste is. De leukste. De meest innovatieve. Wij beweren dat ook. Alleen wij geven er garantie op. Op een geslaagde dag. En wilt u halverwege bijsturen of het roer omgooien? Geen probleem, improviseren zit in ons DNA.
We hoeven niemand het belang van een team uit te leggen – daar zijn genoeg boeken over geschreven. Wel kunnen we u vertellen dat onze focus op samenwerken ligt; teambuilding. Bouwen aan vertrouwen. Daar zijn we goed in. Heel goed durven we te stellen. En daarom gaat een groep individuen bij ons altijd naar huis als een hechte club.
Wavevents rekent eerlijke prijzen. Altijd, voor iedereen. En als u bekijkt wat u bij ons krijgt voor uw geld, stellen wij dat u dat nergens voor minder krijgt. Simpel. Gegarandeerd goed, gegarandeerd fair, gegarandeerd gelukkig.
Heeft u andere wensen of wilt u een advies op maat, wij staan open voor alle suggesties. Met liefde en geduld creëren we gezamenlijk een dag die u niet voor mogelijk had gehouden. Dat is de standaard service bij ons. Altijd. Altijd de beste.
Wavevents zweert bij creatieve oplossingen. Oplossingen die voor een extra dimensie zorgen. Graag fantaseren we met de voeten op tafel over een creatieve, innovatieve invulling. Samen met u, samen met het team. Zo zorgen we ervoor dat u een unieke dag beleeft. Creatief en inspirerend.
Snelheid is een vast onderdeel van ons werk. Snel schakelen, direct reageren. Zo kunt u er bij Wavevents op rekenen dat u binnen 1 werkdag een reactie krijgt. Altijd. Daarnaast heeft u te allen tijde te maken met dezelfde contactpersoon.

Tip van Roel & Fay

Een goed bedrijfsuitje herbergt harmonie in zich. Bestaat uit een combinatie van fun en ontspanning, zweten en weten… Een pakket met voor elk wat wils. Onze ervaring leert dat een mix van beachtennis, powerkiten en beachyoga gegarandeert succes oplevert. Sterker nog, deze combinatie wordt door eerdere deelnemers beoordeeld met een rapportcijfer van gemiddeld 9,4!

Bedrijfsfilm

Wavevents heeft zelf nog geen bedrijfsfilm. Wij zijn een zusterbedrijf van Kiteboardschool.nl en wij voeren de activiteiten op dezelfde manier uit. Bekijk de bedrijfsfilm hier:

Tevreden opdrachtgevers

Onze locaties

Van de Zandmotor in Kijkduin tot het zwarte pad in Scheveningen. Bekijk de strandpaviljoens waar wij mee samenwerken!