Een uitje in Zandvoort

zandvoort

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een onvergetelijk uitje aan zee? Kom naar het gezellige Zandvoort en laat je verrassen door de vele mogelijkheden! Zandvoort is zeer populair en dat is niet voor niets. Zandvoort ligt op nog geen 40 minuten rijden van Amsterdam, heeft een ruime parkeervoorziening en is de locatie voor leuke strandactiviteiten, wind en water activiteiten en workshops. Borrelen, een lekkere lunch of diner of gezellige feestavond met DJ? Wavevents luistert naar jullie wensen en ideeën. Samen organiseren we een spectaculair uitje in Zandvoort!

WAAROM ZANDVOORT?

 • Aantrekkelijke badplaats voor jong en oud
 • Enorm aanbod aan strandpaviljoens
 • Unieke ligging
 • Makkelijk bereikbaar

KIES EEN LEUKE BEACHCLUB

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN ZANDVOORT

Bent u opzoek naar een complete dag vol leuke activiteiten, teambuilding, diner en een leuke feestavond? Wij helpen u graag met de organisatie van A tot Z. Combineer een gezellige middag vol activiteiten en workshops op het strand met een heerlijke lunch of diner bij een van de beachclubs in Zandvoort waar we mee samen werken. Iedere locatie kan omgetoverd worden tot een bijzondere feest locatie. Denk bijvoorbeeld aan een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Zandvoort? We brainstormen graag met u mee om een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen. Kan niet, bestaat niet!

Het witte zandstrand van Zandvoort is enorm populair bij de mensen die houden van zonnen, zwemmen, feesten maar ook van activiteiten. Op elk moment van het jaar is dit strand prachtig om te zien en om te zijn, het wordt goed bijgehouden en is hierom altijd schoon. Het strand van Zandvoort wordt ook wel de ‘Parel aan zee’ genoemd.

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID

Bij het strand van Zandvoort zijn enorm veel parkeergelegenheden. Zo zijn er meerdere ondergrondse parkeergarages, ook zijn er parkeerterreinen. Ook zijn er op en vlakbij de boulevard nog een hoop parkeerplekken voor uw auto.

BEREIKBAARHEID OV

Met een directe treinverbinding vanuit Amsterdam staat u binnen een half uur met uw voeten in het zand. Ook met buslijn 80 is het strand van Zandvoort gemakkelijk te bereiken.

OVERNACHTEN

Op het strand van Zandvoort kunt u overnachten in een Bungalow die wordt aangeboden door Buddha Beach Bungalows. Slechts 300 meter van het strand verblijft u in Hotel Paradisin een knusse hotelkamer.

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN ZANDVOORT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA GOED WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Expeditie Robinson
19:00 – 21:00 BBQ / diner

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

BEZIENSWAARDIGEHDEN IN WASSENAAR

 • Circuit Zandvoort
 • Amsterdamse Waterleidingduinen
 • Nationaal park Kennemerland
Toch op zoek naar een andere locatie dan Zandvoort ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!