Een uitje in Wassenaar

wassenaar

Een leuke locatie voor een geweldig uitje aan zee? Het kilometers lange strand van Wassenaar met het mooie duingebied Meijendel is een uitgelezen locatie voor gezellige teamuitjes en bedrijfsuitjes aan de Nederlandse kust. Watersport, leuke strandactiviteiten, workshops en GPS- en wandeltochten, Wavevents heeft een groot aanbod aan unieke activiteiten! Al onze activiteiten zijn te combineren met een lunch, borrel of diner aan zee. Wij werken alleen met de allerleukste strandpaviljoens in Wassenaar, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden in Wassenaar te bespreken.

WAAROM WASSENAAR?

 • Goed bereikbaar
 • Veel parkeergelegenheid
 • Liggend aan een mooi natuurgebied, de duinen
 • Rustige omgeving

KIES EEN LEUKE BEACHCLUB

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN WASSENAAR

Bent u opzoek naar een complete dag vol leuke activiteiten, teambuilding, diner en een leuke feestavond? Wij helpen u graag met de organisatie van A tot Z. Combineer een gezellige middag vol activiteiten en workshops op het strand met een heerlijke lunch of diner bij een van de beachclubs in Wassenaar waar we mee samen werken. Iedere locatie kan omgetoverd worden tot een bijzondere feest locatie. Denk bijvoorbeeld aan een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Wassenaar? We brainstormen graag met u mee om een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen. Kan niet, bestaat niet!

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID

Parkeerterreinen De Kuil en Zeelust bevinden zich direct achter de eerste duinenrij. Op deze 2 grote parkeerplaatsen kunt u uw auto kwijt en is het 1 tot 5 minuten lopen totdat u op het strand van Wassenaar aankomt. Ook voor fietsen is er een stalling.

BEREIKBAARHEID OV

Halte Van Oldenbarneveltweg ligt het meest dichtbij het strand van Wassenaar, vanaf hier is het ongeveer 40 minuten wandelen. De weg naar het strand is een pad door duinlandschap, hierdoor is het moeilijk te bereiken met het openbaar vervoer.

OVERNACHTEN

In Hotel Duinoord kunt u in een moderne hotelkamer overnachten, dit hotel ligt slechts 750 meter van de Wassenaarseslag. Een stukje verder Wassenaar in kunt u verblijven in een comfortabel Bed & Breakfast, Het Ruime Sop.

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN WASSENAAR

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA GOED WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Expeditie Robinson
19:00 – 21:00 BBQ / diner

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

BEZIENSWAARDIGEHDEN IN WASSENAAR

 • Natuurgebied Meijendel
 • Natuurgebied Lentevreugd
 • Landhuis ‘Huis de Pauw’
 • Dorpskerk Wassenaar
Toch op zoek naar een andere locatie dan Wassenaar ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!