Een uitje in Ter Heijde

Een gezellig uitje organiseren in een pittoresk dorpje in het Westland? Het relaxte Ter Heijde is een een heerlijke locatie voor een gezellig uitje aan zee. Het rustige strand leent zich perfect voor leuke strandactiviteiten, actieve en creatieve workshops en spannende wind en wateractiviteiten. Ook een stevige wandeltocht of gps spel in de mooie duinomgeving is een aanrader als jullie graag tijdens jullie uitje willen genieten van de natuur in het mooie Ter Heijde aan zee. Wavevents werkt nauw samen met een aantal leuke strandpaviljoens in Ter Heijde. Na een gezellige middag op het strand kunt u genieten van een leuke borrel of bbq op het zonovergoten terras bij een van onze samenwerkingspartners. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

WAAROM TER HEIJDE?

 • Gratis parkeren
 • Kleine gemoedelijke badplaats
 • Dichtbij Den Haag
 • Goed Bereikbaar

KIES EEN LEUKE BEACHCLUB

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN TER HEIJDE

Bent u opzoek naar een complete dag vol leuke activiteiten, teambuilding, diner en een leuke feestavond? Wij helpen u graag met de organisatie van A tot Z. Combineer een gezellige middag vol activiteiten en workshops op het strand met een heerlijke lunch of diner bij een van de beachclubs in Ter Heijde waar we mee samen werken. Iedere locatie kan omgetoverd worden tot een bijzondere feest locatie. Denk bijvoorbeeld aan een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Ter Heijde? We brainstormen graag met u mee om een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen. Kan niet, bestaat niet!

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID

Ter Heijde heeft twee strandopgangen namelijk strandweg en Karel Doormanweg. Bij alle twee de strandopgangen is het gratis parkeren.

BEREIKBAARHEID OV

Ter Heijde is goed te bereiken met het openbaar vervoer, bus 31 en bus 34 komen langs de halte Monster Taets Van Amerongenstraat.

 

OVERNACHTEN

Overnachten is mogelijk in B&B, Beachhouse of hotels. Het hotel dat grote groepen kan ontvangen en dicht bij het strand gelegen is, is het hotel Fletcher Hotel Ijzelduin.

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN TER HEIJDE

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA GOED WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Expeditie Robinson
19:00 – 21:00 BBQ / diner

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

BEZIENSWAARDIGEHDEN IN TER HEIJDE

 • De Zandmotor
 • Uitkijkpunt De Bloedberg
 • De Westlandse druif
 • Oorlogsmonument 1038
Toch op zoek naar een andere locatie dan Ter Heijde ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!